- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Konu sahibi fakirler konuşuyor diye bizi izliyor zaar![]()
Elinde viski ve puro ile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi fakirler konuşuyor diye bizi izliyor zaar![]()
Bak işte 20 sene öncede olsa fakirsin kızımKız 20 sene önce o paraya karadeniz sahilini alirdın olduğu gibi...![]()
Sanat galerisi acacak olan buraya sormaz :)ben galeri denilince sanat galerisi anladım yanlış anlamışım sanırım
Sen sen o parayı 1 milyor 500 bin milyarı napacaksın![]()
Başına gelmeden ölmiyeceksin şükürNe guzel dertler kın kın kınıyorum
Ya gayrimenkul ya da faize yatırmak vay be ne paralar var biz şurda bin tl yi bir arada göremiyok![]()
ben galeri denilince sanat galerisi anladım yanlış anlamışım sanırım
Ruhumuz fakirFakir fakir konusma bibi. Kendi adına konuş ben gecen 1000 tl tuttum elimle, sahitlerim var...
yok bir arkadaş yazmış 1.5 milyon liraya sanat galerisi açılamıyormuş çok daha yüksek meblağlardan bahsediyor sanırımben de yanlış anlamış olabilirim, algıda seçicilik, oto galeri anladım direk![]()
!.5 milyona doğru düzgün ev gelir ya rezidans aramıyorsanız.1.5 milyona artık doğru düzgün ev bile gelmiyor öyle büyük bir para değil maalesef. Galericilikte çok para var ama sizdeki parayla olmaz o iş. Ha bana derseniz faize yatırmayın. Tabi 500binlik 3 ev alabilirsiniz onların da kirası ayda 4500 gelir toplam.
Konu sahibi buyuk ihtimalle sosyal deney falan yapiyor
Gercekten parasi olan bankaya gider akil alir yada bir yatirim danismani bulur kendine[/QUO bakırköyde evim var kentsel dönüşüm le bu fiyata gelicek satmayı düşünüyorum yoksa zenginin z si degilim aileden kalma ayrıca maaşlı çalışan biriyim
evim var zaten ama istedigim evler hep 2 milyon filan faiz bencede mantıklı aylık 15 bin lira veriyorlar!.5 milyona doğru düzgün ev gelir ya rezidans aramıyorsanız.
1 bucuk milyor telem olsun kk olarak alem yaparizBaşına gelmeden ölmiyeceksin şükürağam bizide görün
![]()