1 haftalık su orucuna başlıyorum

Ben sonradan farkettim bu kadar kısa arayla yapılmamalıydı. Birde susuz süreyi biraz uzattım susuz baya zorluyor. Bağırsak temizliği başlarken yaptım, kuru oruç süresince lavman yapılmıyormuş. Muhtemelen vücut daha fazla su kaybetmesin diye. Otofaji yeterince yaptım diye düşünüyorum ya 82 saat oldukça uzun bi süre. Kuru orucu limonlu suyla bozmak da vücut temizliği sağlıyormuş diye okumuştum. Kendimi biraz takip edicem şu an su içmek çok çok iyi hissettirdi. Eğer bi olumsuzluk yaşamazsam 48 i görene kadar devam ederim bu kez ki uğraştığıma değsin. Ama zorlandığım yerde bırakıcam tabi sağlığımdan önemli değil.

Cok tebrik ederim bende pazartesi basliycam 1 hafta bayrama kadar yapacagim umarım başarılı olurum ..şimdilik 1 haftaya niyetlendim ama nekadsr olursa ...3 gün yapıp bozup bi 3 gün daha yapabilirim...

Cok tebrik ederim bende pazartesi basliycam 1 hafta bayrama kadar yapacagim umarım başarılı olurum ..şimdilik 1 haftaya niyetlendim ama nekadsr olursa ...3 gün yapıp bozup bi 3 gün daha yapabilirim...
Ben rahat 1 hafta yaparım diyodum ama cidden zormuş yahu. 3 gün hiç anlamıyorum 4.gün halsizlik vuruyor. İnşallah siz başarılı olursunuz

Kızlar ben pes ediyorum orucu bırakıyorum bu kez cidden çok zorlanıyorum. Hem ruhsal hem bedensel olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Artık biraz kendimi dinlendirip sonra diyetle veya belki 3 günlük oruçlarla yapmaya çalışırım bilmiyorum. Şimdilik yeme atakları olmadan abartmadan devam etmeye çalışıcam. Benim sınırım 4 günmüş anladım üzgünüm White Mocha

Canım üzülecek hiç bişey yok. Ben 1 gün bile yapamazdım. Nefsine bu kadar hakim olabildiğin için gurur duymalısın kendinle

48 olana kadar benim yaptığım gibi sıkı bi diyet yapsan? Ne biliyim öğlen 3 yemek kaşığı az zeytinyağlı bi sebze yemeği, akşam yağsız salata ve yarım porsiyon (120 gr falan) et, sonra 1 adet meyve (elma armut vs). Ben bu şekilde haftada 2 kg a yakın veriyorum. Bgn 49.9 kg gördüm. Ctesi ya da pazar günü cheat day yaparak, bu diyete devam edicem. 48.0 kg görünce de korumaya geçicem ama spor hep devam

Canım şu an ramazan olduğu için böyle oldu aslında. Eşim oruç tutuyor, tek başına sahura alıştı ama iftarda birlikte yemek istiyor hergün de tatlı istiyor. Bende diyorum ki abartmadan şu bayram filan geçene kadar biraz serbest takılıp kendimi rahatlatıyım psikolojik olarak çok bunaldım sanırım.Hem adamcağız da yalnız yalnız yemesin. Bu arada tabi yapabildiğim kadar da spor ve az yemeye çalışayım. Sonra da kalan kısmı yine 2 öğün dikkatli beslenme ve sporla çözeyim diyorum. Çünkü eşim normalde çoğu zaman akşam evde yemek yemez bu da benim işime gelir. Benimki de can hergün mis kokulu yemekler tatlılar yap tadına bile bakama

Evde tatlı varsa ben de dayanamam. O yüzden bu 10 gündür evde tatlı yapmadım, eşim de dışardan 1-2 porsiyon sadece kendi için aldı :))
Ama ben 48 e düşünce rutinime dönücem, yani normal tatlılar yapıcam ve günde max 1 porsiyon yicem.

Yaa işte tatlı kilo yapan en önemli şey. Ben yıllarca mantıyla bile ekmek yedim almadım tatlıya bi dadandım herşey altüst. İnstagram keşfette ne kadar fit tatlı varsa tarifleri kaydettim. Artık onlardan yapim kendime diyorum, hedefe ulaşana kadar çoğunluk onlardan yerim belki :) 48 e ramak kalmış senin çok imrendim

Yarin ki kilonu merak ediyorum zaten vermek.istedigin kilo 2 kilo.kendini cok zorlamana gerek yok..ama birden yuklenme ki verdiklerini alma ..hayirlisi olsun

Yarin ki kilonu merak ediyorum zaten vermek.istedigin kilo 2 kilo.kendini cok zorlamana gerek yok..ama birden yuklenme ki verdiklerini alma ..hayirlisi olsun
Bu kez olabildiğince kendimi tutmaya çalıştım. Yine baya yedim ama ağır şeyler yemedim, çok tıka basa da yapmadım. Bugün de 1 saat spor yaptım. Dünün üstüne 400 gram koyarak 50.7 olmuşum. Korumak ve hatta düşürmek için uğraşıcam ama kendimi de çok zorlamıycam :)

Merak ettim, ne yediğini ve ne miktarda yediğini paylaşır mısın?

Gercekten cok.iyi normal diyet modunda yersen muhakkak verirsin

Merak ettim, ne yediğini ve ne miktarda yediğini paylaşır mısın?
2 kase filan çorba, çeyrek pide yemişimdir, bir küçük tabak yoğurtlu ıspanak yanında salata, minicik kase puding, 5 6 tane kuru pasta çayla, bir küçük kase dondurma ve birazda fıstık çekirdek, azıcık bitter çikolata Ama şöyle ki sahur yapmadım şimdi de normal ramazan orucu tutuyorum.

Hımmm... Gel şu çeyrek pideyi yarıya indirelim, kuru pasta sayısını da 2ye düşürelim. Kuru pastada çooook fazla yağ var, üstelik şeker de var. Tatlı olarak dondurma ve puding gayet iyi

Sen de benim gibi az yemek çok tatlı yiyosun salınca...

Hımmm... Gel şu çeyrek pideyi yarıya indirelim, kuru pasta sayısını da 2ye düşürelim. Kuru pastada çooook fazla yağ var, üstelik şeker de var. Tatlı olarak dondurma ve puding gayet iyi
Dünkü aşırı açlıkla saldırdım onlara zaten. Bende öyle diyorum tatlı olayını dondurma ve kendi yapacağım şekersiz fit tatlılarla geçiştirsem. Ekmek pek yemesem birazda eskisi gibi yeşil çay ve bol su bol hareket yapsam filan anlatırken güzel gidiyo

Sen de benim gibi az yemek çok tatlı yiyosun salınca...
Diyetle tanışma sebebim tatlılar. Neyse ki buraya kadar inmek bile çok iyi benim için aslında. Az önce hesapladım giden 17 kilo beden olarak da yaklaşık 15 cm incelme var diyet başından beri. Aslında başarılıyız da 48 takıntımız olmadan başarmış saymıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…