- 24 Nisan 2010
- 4.153
- 5.729
-
- Konu Sahibi Siyah peri
Yine iyi yemişsiniz tartıya cok da yansımamis biraz daha yemek işini hafifletirseniz bir daha ki açlığa 50 kilo ile girerseniz kesinlikle 48 i göreceksiniz bayramda kilo.almamaya çalışın bayramdan sonra yine bir aclik hedef kilo2 kase filan çorba, çeyrek pide yemişimdir, bir küçük tabak yoğurtlu ıspanak yanında salata, minicik kase puding, 5 6 tane kuru pasta çayla, bir küçük kase dondurma ve birazda fıstık çekirdek, azıcık bitter çikolataAma şöyle ki sahur yapmadım şimdi de normal ramazan orucu tutuyorum.
Kesinlikle çok başarılısınız 17 kilo az bir kilo degil..ama amaç tekrar almamak olmalı..inan 45 e de inersiniz ama verdiğimiz kilolar geri gelince bir ehemmiyeti kalmıyor.inanin 10 kusur yıldır diyetle uğraşıyorum artık bıktım al ver al ver al ver ..cok zor almışken vermemeye çalışın..Diyetle tanışma sebebim tatlılar. Neyse ki buraya kadar inmek bile çok iyi benim için aslında. Az önce hesapladım giden 17 kilo beden olarak da yaklaşık 15 cm incelme var diyet başından beri. Aslında başarılıyız da 48 takıntımız olmadan başarmış saymıyoruz :)
Aman vermişken almamaya calisinKesinlikle çok başarılısınız 17 kilo az bir kilo degil..ama amaç tekrar almamak olmalı..inan 45 e de inersiniz ama verdiğimiz kilolar geri gelince bir ehemmiyeti kalmıyor.inanin 10 kusur yıldır diyetle uğraşıyorum artık bıktım al ver al ver al ver ..cok zor almışken vermemeye çalışın..
Kesinlikle size katılıyorum. O kadar zormuş ki zaten bu eziyetin üstüne bidaha o kadar salmam salamam :) Amacım önceki senelerdeki gibi belli bir aralık koyup o sınırı geçmemek inşallah. Siz ne tür diyetler yaptınız, spor yapabiliyor musunuz ?Kesinlikle çok başarılısınız 17 kilo az bir kilo degil..ama amaç tekrar almamak olmalı..inan 45 e de inersiniz ama verdiğimiz kilolar geri gelince bir ehemmiyeti kalmıyor.inanin 10 kusur yıldır diyetle uğraşıyorum artık bıktım al ver al ver al ver ..cok zor almışken vermemeye çalışın..
Yaa içimi okudunuz valla aynısını düşünüyorum. Hatta eşime söz vermesem direk bi 3 günlük açlık yapıp iniyim istiyorum da biraz oruçta ona eşlik ediyim dedim :)Yine iyi yemişsiniz tartıya cok da yansımamis biraz daha yemek işini hafifletirseniz bir daha ki açlığa 50 kilo ile girerseniz kesinlikle 48 i göreceksiniz bayramda kilo.almamaya çalışın bayramdan sonra yine bir aclik hedef kilo
Keşke benim de sabit olsa spor yapıyorum ama gün gün artıyo 300 500Hala 49.9 um. Son 3 gündür kilom sabit. Bgn spor da yapamadım
Tatlıyı 1 porsiyona indirmeye çalış, bi de max 300 kalorilik olursa daha iyi olur. 1 kase sütlü tatlı veya 2-3 dilim (dilim boyuna göre ayarla) baklava ye mesela.Keşke benim de sabit olsa spor yapıyorum ama gün gün artıyo 300 500
Off biliyorum bunları sen de biliyorsun...Tatlıyı 1 porsiyona indirmeye çalış, bi de max 300 kalorilik olursa daha iyi olur. 1 kase sütlü tatlı veya 2-3 dilim (dilim boyuna göre ayarla) baklava ye mesela.
Yaa ne güzel bende 2 kilo aldım yine çünkü yok yani motivasyonumu kaybettim. Bide dün akşam dışarda yemek organizasyonu olunca yine kaçtı ucu.Tatlı bağımlılığımla ilgili tedavi olmam gerek sanırımOff biliyorum bunları sen de biliyorsun...
Söylemesi kolay yapması zor.
Güncel kilom 49.6 bgn
Ben dışarda normal yiyorum, evde abartıyorum; senin tam aksin.Yaa ne güzel bende 2 kilo aldım yine çünkü yok yani motivasyonumu kaybettim. Bide dün akşam dışarda yemek organizasyonu olunca yine kaçtı ucu.Tatlı bağımlılığımla ilgili tedavi olmam gerek sanırım
Eee sen hedefe vardın kiii maşallah darısı başıma diycem de bu gidişle zorBen dışarda normal yiyorum, evde abartıyorum; senin tam aksin.
Bebiş uyusun bi dizi açıyım 8 kişilik güzel bi pastayı ufak ufak tırtıklayarak bitiririm gün içinde
Güncel kilom 49.2
Senin bunlara ihtiyacın yok ki kardesim bayramdan sonra normal if beslen yada omad öneririm gercekten cok faydası var ..7 8 gündür tek.ogun besleniyorum..hatta yediğimde baya yiyorum şerbetli tatli dahil 8 günde 2.5 kilo verdim odem gitti ..şuan 2 günlük açlığa niyet ettim bakalım nasıl.olacak ama sana omad tavsiye ederim..Kızlar krom pikolinat takviyesini duydunuz mu? İştah kontrolünde çok başarılıymış, tatlı isteğinde filan. Merak ettiğim acaba kullanıp bıraktıktan sonra tekrar başa öı sarıyor durum
Kullanmayı şu anlık hiç düşünmüyorum zaten. Omad muhtemelen bayram sonrası yapıp hedefime ulaşmaya çalışırım araya da bi su orucu sıkıştırırsam sonrasında artık daha dengeli ve sık beslenicem. Sadece emzirmeyi bıraktığımda da hala tatlı krizleri yeme atakları uzun vadede devam ederse kullanılabilir birşey mi diye merak ettim. Zaten biraz araştırdım zayıflama ilacı değilmiş vücuttaki krom eksikliğinde kullanılan bir besin takviyesiymiş. Ama tesadüfen tatlı isteği ve aşırı iştahı kestiği keşfedilmiş. Şu an bende iyiyim dengeledim kiloyu, bayramda yine biraz kaçar ama sonra tam gaz devam hedefe doğruSenin bunlara ihtiyacın yok ki kardesim bayramdan sonra normal if beslen yada omad öneririm gercekten cok faydası var ..7 8 gündür tek.ogun besleniyorum..hatta yediğimde baya yiyorum şerbetli tatli dahil 8 günde 2.5 kilo verdim odem gitti ..şuan 2 günlük açlığa niyet ettim bakalım nasıl.olacak ama sana omad tavsiye ederim..
Ama siz çok iyi vermişsiniz maşallahSenin bunlara ihtiyacın yok ki kardesim bayramdan sonra normal if beslen yada omad öneririm gercekten cok faydası var ..7 8 gündür tek.ogun besleniyorum..hatta yediğimde baya yiyorum şerbetli tatli dahil 8 günde 2.5 kilo verdim odem gitti ..şuan 2 günlük açlığa niyet ettim bakalım nasıl.olacak ama sana omad tavsiye ederim..
Ben mide spazmı geçiriyorum. Arefe ve ilk gün aşırı stres ve sinirle inattan yedim resmen zorla. Sonra da koptum gittim. Nerden nasıl başlıycam bilmiyorum.Yazda geldi sürekli bir organizasyon yapılıyor. Böyle giderse ne bu diyet biter ne de bu yeme atakları.Bayram geldi diye iki gündür çok fena dağıttım. Resmen yeme atakları geçirdim. Yarından itibaren dikkat etmezsem, verdiğim kiloları jet hızıyla alıcam. Sizde ne var ne yok?