1 haftalık su orucuna başlıyorum

2 kase filan çorba, çeyrek pide yemişimdir, bir küçük tabak yoğurtlu ıspanak yanında salata, minicik kase puding, 5 6 tane kuru pasta çayla, bir küçük kase dondurma ve birazda fıstık çekirdek, azıcık bitter çikolata 😬😬😬 Ama şöyle ki sahur yapmadım şimdi de normal ramazan orucu tutuyorum.
Yine iyi yemişsiniz tartıya cok da yansımamis biraz daha yemek işini hafifletirseniz bir daha ki açlığa 50 kilo ile girerseniz kesinlikle 48 i göreceksiniz bayramda kilo.almamaya çalışın bayramdan sonra yine bir aclik hedef kilo

Diyetle tanışma sebebim tatlılar. Neyse ki buraya kadar inmek bile çok iyi benim için aslında. Az önce hesapladım giden 17 kilo beden olarak da yaklaşık 15 cm incelme var diyet başından beri. Aslında başarılıyız da 48 takıntımız olmadan başarmış saymıyoruz :)
Kesinlikle çok başarılısınız 17 kilo az bir kilo degil..ama amaç tekrar almamak olmalı..inan 45 e de inersiniz ama verdiğimiz kilolar geri gelince bir ehemmiyeti kalmıyor.inanin 10 kusur yıldır diyetle uğraşıyorum artık bıktım al ver al ver al ver ..cok zor almışken vermemeye çalışın..

Kesinlikle çok başarılısınız 17 kilo az bir kilo degil..ama amaç tekrar almamak olmalı..inan 45 e de inersiniz ama verdiğimiz kilolar geri gelince bir ehemmiyeti kalmıyor.inanin 10 kusur yıldır diyetle uğraşıyorum artık bıktım al ver al ver al ver ..cok zor almışken vermemeye çalışın..
Aman vermişken almamaya calisin

Kesinlikle size katılıyorum. O kadar zormuş ki zaten bu eziyetin üstüne bidaha o kadar salmam salamam :) Amacım önceki senelerdeki gibi belli bir aralık koyup o sınırı geçmemek inşallah. Siz ne tür diyetler yaptınız, spor yapabiliyor musunuz ?

Yine iyi yemişsiniz tartıya cok da yansımamis biraz daha yemek işini hafifletirseniz bir daha ki açlığa 50 kilo ile girerseniz kesinlikle 48 i göreceksiniz bayramda kilo.almamaya çalışın bayramdan sonra yine bir aclik hedef kilo
Yaa içimi okudunuz valla aynısını düşünüyorum. Hatta eşime söz vermesem direk bi 3 günlük açlık yapıp iniyim istiyorum da biraz oruçta ona eşlik ediyim dedim :)

Off biliyorum bunları sen de biliyorsun...
Söylemesi kolay yapması zor.

Güncel kilom 49.6 bgn
Yaa ne güzel bende 2 kilo aldım yine çünkü yok yani motivasyonumu kaybettim. Bide dün akşam dışarda yemek organizasyonu olunca yine kaçtı ucu.Tatlı bağımlılığımla ilgili tedavi olmam gerek sanırım 😔

Yaa ne güzel bende 2 kilo aldım yine çünkü yok yani motivasyonumu kaybettim. Bide dün akşam dışarda yemek organizasyonu olunca yine kaçtı ucu.Tatlı bağımlılığımla ilgili tedavi olmam gerek sanırım 😔
Ben dışarda normal yiyorum, evde abartıyorum; senin tam aksin.
Bebiş uyusun bi dizi açıyım 8 kişilik güzel bi pastayı ufak ufak tırtıklayarak bitiririm gün içinde 😂
Güncel kilom 49.2

Ben dışarda normal yiyorum, evde abartıyorum; senin tam aksin.
Bebiş uyusun bi dizi açıyım 8 kişilik güzel bi pastayı ufak ufak tırtıklayarak bitiririm gün içinde 😂
Güncel kilom 49.2
Eee sen hedefe vardın kiii maşallah darısı başıma diycem de bu gidişle zor 🙃 Şey gibi oldu bu kaplumbağa tavşan hikayesi, sen yavaş yavaş emin adımlarla hedefe ulaştın bende hızlı koşup yarıda bıraktım. 2 3 gündür bi diyorum yine bi gayret gaza geliyim yok, dolapta sütlaçlar bana bakarken yapamıyorum 🤦🏻‍♀️

Kızlar krom pikolinat takviyesini duydunuz mu? İştah kontrolünde çok başarılıymış, tatlı isteğinde filan. Merak ettiğim acaba kullanıp bıraktıktan sonra tekrar başa öı sarıyor durum 🧐

Kızlar krom pikolinat takviyesini duydunuz mu? İştah kontrolünde çok başarılıymış, tatlı isteğinde filan. Merak ettiğim acaba kullanıp bıraktıktan sonra tekrar başa öı sarıyor durum 🧐
Senin bunlara ihtiyacın yok ki kardesim bayramdan sonra normal if beslen yada omad öneririm gercekten cok faydası var ..7 8 gündür tek.ogun besleniyorum..hatta yediğimde baya yiyorum şerbetli tatli dahil 8 günde 2.5 kilo verdim odem gitti ..şuan 2 günlük açlığa niyet ettim bakalım nasıl.olacak ama sana omad tavsiye ederim..

Senin bunlara ihtiyacın yok ki kardesim bayramdan sonra normal if beslen yada omad öneririm gercekten cok faydası var ..7 8 gündür tek.ogun besleniyorum..hatta yediğimde baya yiyorum şerbetli tatli dahil 8 günde 2.5 kilo verdim odem gitti ..şuan 2 günlük açlığa niyet ettim bakalım nasıl.olacak ama sana omad tavsiye ederim..
Kullanmayı şu anlık hiç düşünmüyorum zaten. Omad muhtemelen bayram sonrası yapıp hedefime ulaşmaya çalışırım araya da bi su orucu sıkıştırırsam sonrasında artık daha dengeli ve sık beslenicem. Sadece emzirmeyi bıraktığımda da hala tatlı krizleri yeme atakları uzun vadede devam ederse kullanılabilir birşey mi diye merak ettim. Zaten biraz araştırdım zayıflama ilacı değilmiş vücuttaki krom eksikliğinde kullanılan bir besin takviyesiymiş. Ama tesadüfen tatlı isteği ve aşırı iştahı kestiği keşfedilmiş. Şu an bende iyiyim dengeledim kiloyu, bayramda yine biraz kaçar ama sonra tam gaz devam hedefe doğru 💁🏻‍♀️

Ama siz çok iyi vermişsiniz maşallah 🧿

Bayram geldi diye iki gündür çok fena dağıttım. Resmen yeme atakları geçirdim. Yarından itibaren dikkat etmezsem, verdiğim kiloları jet hızıyla alıcam. Sizde ne var ne yok?

Bayram geldi diye iki gündür çok fena dağıttım. Resmen yeme atakları geçirdim. Yarından itibaren dikkat etmezsem, verdiğim kiloları jet hızıyla alıcam. Sizde ne var ne yok?
Ben mide spazmı geçiriyorum. Arefe ve ilk gün aşırı stres ve sinirle inattan yedim resmen zorla. Sonra da koptum gittim. Nerden nasıl başlıycam bilmiyorum.Yazda geldi sürekli bir organizasyon yapılıyor. Böyle giderse ne bu diyet biter ne de bu yeme atakları.

X