- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
-
- Konu Sahibi Siyah peri
Açlık susuzluk hiçbirşey yok ama şu açlığın baş belası üşüme yakamı bırakmıyorSiyah peri nasıl gidiyor su orucunun ilk günü?
Diyet iyi gibi ama spor yapamadım. Bebegim iki gecedir iyi uyumuyor, bizi de uyutmuyor. Çok yorgun hissediyorumAçlık susuzluk hiçbirşey yok ama şu açlığın baş belası üşüme yakamı bırakmıyorMutfakta baya oyaladım kendimi. Biraz leslie yapıcam birazdan az ısınırım. Senin diyet ne alemde?
Uyuma imkanın olduğu an uyu kilo da verirsin hem. Şahsen ben geçenlerde uyumadan öncesiyle sonrası arasında tartıda 800 gram fark gördüm. Neyi var minnoşun diş mi acaba?Diyet iyi gibi ama spor yapamadım. Bebegim iki gecedir iyi uyumuyor, bizi de uyutmuyor. Çok yorgun hissediyorum
Hafif soğuk algınlığı var, akıntısı oluyo, o da uyutmuyo. Umarım uyurum da 49 ları görürüm artık. Bgn canım baya tatlı istedi. 49lu bi sayı gördüğümde 1 porsiyon tatlı yesem mi diyorum. Yani cheat day değil de yine diyette ne yiyorsam onu yiyip, bi tatlı yicem ekstraDiyet iyi gibi ama spor yapamadım. Bebegim iki gecedir iyi uyumuyor, bizi de uyutmuyor. Çok yorgun hissediyorum
Çok geçmiş olsun kendini bu kadar kasma zaten hedefine çok az bişey kalmış. Bi tane tatlıdan hiçbirşey olmaz hatta devam için motive olur. Hemen yağ depolamaya geçmiycek vücudun sonuçta. Çok pişman olursan bi 15 dk fazladan spor yaparsın geldiği gibi gider :)Hafif soğuk algınlığı var, akıntısı oluyo, o da uyutmuyo. Umarım uyurum da 49 ları görürüm artık. Bgn canım baya tatlı istedi. 49lu bi sayı gördüğümde 1 porsiyon tatlı yesem mi diyorum. Yani cheat day değil de yine diyette ne yiyorsam onu yiyip, bi tatlı yicem ekstra
Çok teşekkürler bakıcamEvet araştırın hazır olmadan başlamak çok mantıklı değil. Ben bu kez daha dayanıklı olacağımı düşünüyorum mesela. Bir de genelde 1 gün, 3 gün, 5 gün şeklinde artırarak gitmek gerekiyor diyorlar.
Boyum 1.60 aslında hedefim 50 51 de sabitlenmek idealim o. Fakat diyet sonrası kilo almak için o kadar çok sebebim olucak ki fazladan ne versem kar diyorum :)bende duymustum bu orucu güncel ve hedef kilonuza göre boyunuz kaç acaba merak ettim
bi nevi detoks gibi bisey boy kilo orantınız iyimis neden sonrasında kilo almak icin sebebiniz olacak soylediginiz icin cok merak ettim yaBoyum 1.60 aslında hedefim 50 51 de sabitlenmek idealim o. Fakat diyet sonrası kilo almak için o kadar çok sebebim olucak ki fazladan ne versem kar diyorum :)
En önemli sebep aylardır kalori kısıtlaması yaptığım için vücuduma yetersiz geldi ve 3 aydır regl olmuyorum. İlk iş doktora gidip bu işi çözmek olucak. Nasıl bir tedavi uygulanır bilmiyorum ama kilo aldırması çok olası. Kan değerlerime baktırıcam takviye almam gerekir mi onlar kilo aldırır mı onu da bilmiyorum. Emzirmeyi bırakıcam vücudum daha az kalori harcıycak o yüzden. E diyeti de gevşeticem artık biraz. Anlayacağınız diyetten sonrası çok tehlikeli hala benim içinbi nevi detoks gibi bisey boy kilo orantınız iyimis neden sonrasında kilo almak icin sebebiniz olacak soylediginiz icin cok merak ettim ya
Zaten bende diyet yönteminden oruca bu yüzden geçtim. Ağzım açıkken kapanmıyo maşallah ama oruçken dünyanın en iradeli insanıyım. Allahım verdiğim kiloları geri almamayı nasip etsinGünaydın hanımlar bende bşr ara şifa orucu yapmıştım 3 gün dayandım 4.gün birşey verdi oğlum yedim ve devam ettim yemeyince sıkıntı yok tadına baktığım an tüm dengem bozuluyor velhasıl yine düşünüyorum yapmayı takibe aldım konuyu
Ben de kilo vermeye çalışıyorum konunuz dikkatimi çekti su orucunu hazır olduğumda denemek istiyorum fakat anlamadım siz su orucunda su da mı içmiyorsunuz? Hiçbir şey yemeden içmeden mi devam ediyorsunuz? Yoksa şu an ramazanda olduğumuz için gündüz su içmediğinizden mi bahsediyorsunuz? Su orucuyla ilgili topikleri taramaya başladım ne zaman başlarım bilmiyorum 24 saatlik olarak deneme yaparım sanırım.2.gün
Güncel kilo : 52.7
Hedef kilo : 48
Bu kez yavaş ilerliyorum. Vücudum alıştı galiba direniyor.Dünden bugüne sadece 700 gram verebildim. Üstelik susuz ve hafif spora rağmen. Ama iyi haber hiçbir rahatsızlık yok baş ağrısı yada susuzluk açısından. Hatta dayanabilirsem bir gün daha susuz devam edebilirim. Umarım ilerleyen günlerde daha yüksek kilolar verebilirim. Çok uzamasını istemiyorum açıkçası her an bi program yapılacak yarım kalıcak yine diye korkuyorum
Şöyle ki ben water fasting + dry fasting şeklinde yaptım kendimce. Normali sadece su ama bu susuz oruçta daha fazla yağ yakıldığını duyup geçen seferki denememde son 1 buçuk gün su içmemiştim. Fakat son günlerde halsizlik fazla olunca bu sefer ilk günlere aldım susuz kısmı. Dayanabildiğim yere kadar susuz gidip sonra su içerek devam edicem.Ben de kilo vermeye çalışıyorum konunuz dikkatimi çekti su orucunu hazır olduğumda denemek istiyorum fakat anlamadım siz su orucunda su da mı içmiyorsunuz? Hiçbir şey yemeden içmeden mi devam ediyorsunuz? Yoksa şu an ramazanda olduğumuz için gündüz su içmediğinizden mi bahsediyorsunuz? Su orucuyla ilgili topikleri taramaya başladım ne zaman başlarım bilmiyorum 24 saatlik olarak deneme yaparım sanırım.
Bunu ilk kez sizden duydum araştırayım bi :)Şöyle ki ben water fasting + dry fasting şeklinde yaptım kendimce. Normali sadece su ama bu susuz oruçta daha fazla yağ yakıldığını duyup geçen seferki denememde son 1 buçuk gün su içmemiştim. Fakat son günlerde halsizlik fazla olunca bu sefer ilk günlere aldım susuz kısmı. Dayanabildiğim yere kadar susuz gidip sonra su içerek devam edicem.
Üst üste olunca zor oldu demekki suan eski bitirdiğini z kilodasiniz 49 u görüp bırakıp yüklenme den devam edebilirsiniz normal rutin beslenmeyi...bence bozun cunku limonlu su 8cerek otofajide bozuldu ..kendinize de zulmetmeye sebze suları ile başlayın derim iki gün öyle devam edin..bağırsak temizligi yapılmadığı zaman vücuttaki toksinlerde yapiyor halsizlik baş ağrısı ve mide bulantısı...4.gün
Güncel kilo : 50.3
Hedef kilo : 48
Bugün aşırı halsizlikle uyandım. Dün akşamdan itibaren baya güçsüzdüm. Tartı saatine kadar bile bekleyemedim. Erkenden tartılıp hemen bir limonlu suyla kuru oruç kısmını bitirdim. Geçen seferde 4.gün çok halsiz hissetmiştim. Umarım su içerek biraz güç toparlar kendimi salıya kadar atarım. Yarım bırakmak istemiyorum. Son 2 kilom kaldı ve bu sefer daha çok zorlandığımı hissediyorum.