- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi Siyah peri
Sifa orucu için bağırsak temizliği ile başlanıyor.Hanimlar kan grubu 0 olanlar su orucu yapamaz yazmis biri ama aranjzdw 0 kan grubu olan varmi ve kilp verdimi rahatsiz oldumj
Hedefim ve bekarlığımdaki kilom. Sizi tebrik ederim. Darısı başımaAn itibariyle hedefime ulaştım48.0 kg
Şimdi artık kilo koruma ve daha yoğun sporla sıkılaşma zamanı
Darısı başınıza ozaman :))Hedefim ve bekarlığımdaki kilom. Sizi tebrik ederim. Darısı başıma
MuhteşemAn itibariyle hedefime ulaştım48.0 kg
Kac gun yaptiniz ve kac kilo gittiAn itibariyle hedefime ulaştım48.0 kg
Sifa orucu için bağırsak temizliği ile başlanıyor.
Ben şifa orucuyla zayıflamadım. Klasik bi diyet yaptım. 33 günde 4.5 kilo gitti. Ama bu 33 günlük süreçte 4 gün cheat day yaptım ve çoook fazla yedimKac gun yaptiniz ve kac kilo gitti
Ben şifa orucuyla zayıflamadım. Klasik bi diyet yaptım. 33 günde 4.5 kilo gitti. Ama bu 33 günlük süreçte 4 gün cheat day yaptım ve çoook fazla yedim
Ahh ahh kış gelince ben yine görürüm 52-53 leriAnladim cok iyi yinede umarim bi daha gelemem uzere gitmis olsundar darisi basima
İyice arastirmanizi tavsiye ederim..normal de ingiliz tuzu içilecek bağırsak temizliği ile başlanması tavsiye ediliyor..İngiliz tuzunu içmek.icin 12.saatlik aclik.olmasi gerekiyor yani.12 saat boyunca hicbirsey yememek gerekiyor aynı.zaman da kullandıktan.sonra.3 4 saat hicbirsey yemiyorsun..sifa orucunda ise isterseniz gün boyu.su içebilirsiniz ama.vucut su istedikçe içmeniz daha iyi olur ..1 günlük 3 günlük 7 günlük 10 günlük ve 21 günlük yapanlar bile var..ama sifa orucunda sonra hemen katı.gida ile ağır yemeklerle baslanmiyor yemeye sebze suları ile.baslaniyor kısaca böyle.. İngiliz tuzunu 0 grupları nadiren kullanmalı birdeMesela yarin sabah basladim diyelim sabah bağırsak temizligi yapip acıktıkca sumu iciliyor kac gun yapmaliyim
Senin kontrollü hallerine bitiyorum :) Bi program indirdim kalori hesabı için yediklerimi girmeye sabrım yetmedi1-2 ay sporla çok rahat verirsin bence. Benimki baya azaldı. Sanırım 3-4 haftadır spor yapıyorum, alt karında gözle görülür şekilde azalma oldu.
Nasıl geçti bgn, kontrollü yiyebildin mi canım?
Ben bgn akşam 1 dilim peynirli börek yedim (başki hiç bişey yemedim ama). Öğlen de kahvemin üstüne 1 dilim şerbetli bi tatlı yedim. Bu kadardı yani kaçamağım. Kahvaltım klasik kahvaltı, öğle yemeğim taze fasulye ve 1 dilim ekmek. Az önce meyvemi yedim, bol miktarda yeni dünya ve çilek. Günü bu şekilde kapatıyorum.
Ben 0 grubuyum zaten. Yani 4 buçuk gün yaptım ama bağırsak temizliği yapmadan başladığımdan belki uzun yapamıyorum.Hanimlar kan grubu 0 olanlar su orucu yapamaz yazmis biri ama aranjzdw 0 kan grubu olan varmi ve kilp verdimi rahatsiz oldumj
Bravo bravo bravoAn itibariyle hedefime ulaştım48.0 kg
Hadi inşallah yaa. Valla 50 yi görmem 3 günlük cheat day e bakarBravo bravo bravoYılmadan adım adım hedefe vardın. Bence sen bu sabırla artık pek almazsın taş çatlasın çok kaçırsan 50 yi görürsün o da pek etkilemez.
Ahagagsga ben 53 üm bugün. Ama pişman değilim güzel yedim 5 gündürHadi inşallah yaa. Valla 50 yi görmem 3 günlük cheat day e bakar
Ama hemen dikkat eder tekrar istedigin kiloya dusersinHadi inşallah yaa. Valla 50 yi görmem 3 günlük cheat day e bakar
Artık kilo koruma yapmaya çalışıyorum. Ama tam olarak beceremiyorum galiba :) bgn 47.4 üm. Ama dün çok çoook yoğun hareketli bi gündü. Az yedim çok hareket ettim. Bgn mesela porsiyonlarımı artırıcam baya. 1 dilim şerbetli tatlı, yarım kase de sütlü tatlı yedim. Sabah klasik kahvaltımın yanında yarım dilim börek yemiştim. Bakalım böyle böyle dengelemeyi öğrenicem. Bu arada spor yapmaya devam ediyorum. Ve sanki etkisini görmeye başladım. Kilo vermekten çok sporla şekillenmek daha mutlu ediyor. Hamilelikten önceki vücut şeklime yaklaştım.Ama hemen dikkat eder tekrar istedigin kiloya dusersin
Yaa bazen bana da olur. Yediğim şeyler kaliteli ve damak tadıma uygunsa ben de dayanamayıp çılgınlar gibi yiyerek kilo alırsam hiç umrumda olmaz. Yediğim şey yeterli her bi kalorisine değecek kadar lezzetli olsun.Ahagagsga ben 53 üm bugün. Ama pişman değilim güzel yedim 5 gündür
Ya bende artık tek öğün ve günlük su oruçlarıyla dengeleme kafasına geldim çok inmeden 51 52 lerde yetiyor bana. O yüzden özel bi durum varsa sıkmıyorum kendimi yiyorum evde boş günümde de açlıkla dengeliyorum. Ama tek şikayetim yüzüm çok çökmüş geliyor bana nasıl çözüm bulucam bilmiyorumYaa bazen bana da olur. Yediğim şeyler kaliteli ve damak tadıma uygunsa ben de dayanamayıp çılgınlar gibi yiyerek kilo alırsam hiç umrumda olmaz. Yediğim şey yeterli her bi kalorisine değecek kadar lezzetli olsun.