- 11 Aralık 2012
- 429
- 46
Ya Pael cim diyet listem hakkında şüpheye düşmeye başladım. Sen hergünü takip ediyorsun... Sence fazlamı yiyorum, sanırım kilo vermem durdu bu aralar... Kendimi yiyip bitiriyorum...
Bu yazdığım listelerle hiç açlık hissetmiyorum. Diyet deyince ne bileyim insanın aklına aç kalacağı, karnının guruldayacağı zamanlar geliyor. Ben bu şekilde yediğimde ise hiç açlık hissetmiyorum. Diyete başlamadan önce karnım guruldardı, günde bir öğün yerdim... diğer öğünleri aburcuburla geçirirdim. Ama çok acıkırdım... Şimdi açlık hissetmeyişim sanki çok yiyormuşum hissine düşürüyor beni...
Ay nolur bişeyler söyle :))
Sevgili Twince,
Ben diyet listeni okudum, Karatay diyetine göre akşam kesinlikle ama kesinlikle meyve yenmemesi gerektiği söyleniyor çünkü zaten metabolizmanın en yavaş çalıştığı, artık yavaşlamaya başladığı evre gece. Biz de meyve yiyince en zor sindirilen şekeri direk vücuda gönderiyoruz gece direk onunla uyuyoruz. Bence gece meyve yeme. Sana çok güzel bir önerim olacak ne alaka diyeceksin ama. Ananem bir yerden duyup bana söylemişti, ballı yoğurt!. Bir küçük kase yoğurda iki tatlı kaşığı bal koyup ye, direk yat. O uykuda yoğurtla birleşince direk yağlara yapışıp yakıyor. Balı çok abartmadan dene faydasını göreceksin.
Bir de eğer kilon durmuş gibi geliyorsa bu çok normal bir ayda ciddi kilo verdin, vücut aynı hızla tepki vermeyebilir,çok normal. Sen sporunu yap, az ye, kalorine dikkat devamı gelecektir:)