1 ayda 4 kilo

hımm benim 1.60 boy 54 istiyorum .. 3 kiloyu 3 haftada verirsin bence.. benim haftada 1 kilo gidiyor.. sağlıklı olan da oymuş yoksa vücut suyu ve kemiklerden gidebilir fazlası.. en fazla haftada 1,5 kilo diyor uzmanlar

canım sen leslie ile ne kdar zamanda kaç kilo verdin ve artı olarak diyet vs yaptın mı bende iki gündür yapıyorum işe yarıyor mu yanı acayip terletiyor beni ama bilemedim :26:

canım sen leslie ile ne kdar zamanda kaç kilo verdin ve artı olarak diyet vs yaptın mı bende iki gündür yapıyorum işe yarıyor mu yanı acayip terletiyor beni ama bilemedim :26:
8 gün yapayim canim kilo verdim ama 40dk egzersiz de yapiyordum ip atlama koşu yüzme hareketi bacak hareketi falan.. pump it up i keşfedince leslie yi biraktim daha çok kalori harciyorum pump it UO ile 54 dk 800 ip atlama şimdiki favorim haftada bi kiloyu yedigime dikkat ederek veriyorum. Lesliyi istediğim kiloya ulasirsam formda kalmak için tekrar kullanabilir im

Hepsini bi anda mı gün içinde mi yapıyorsun peki? of ya ıkı Gündür bende yapıyorum ama sıkılmaktan korkuyorum çünkü daha oncede yaptım fazla sürmedi senın artı olarak 40 dk yaptığın sporu ben kondisyon bisiklete binerek yapsam işe yarar mı acep ☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eveeeett günü yarim dilim karpuz pump it up ile bitirdim ancak sayacli ipim beni bekliyor 800yapip. dinlenecegim iyi geceler kıssslar

Son düzenleme:
Olur tabii canim super olur hem de tavsiye spora yeni basladi yaşan lesli yap 2 hafta sonra pump it up a geç super olur ben yorulmuyorum sikilmiyorum bende kor,uyordum birakirsam diye ama düşün ağda yapayim gene spor yapayim ard arda yapiyorum yemekten 1 saat sonra

saol tatlım ya inş verriz şu fazlalıkları :18:

Hepsini bi anda mı gün içinde mi yapıyorsun peki? of ya ıkı Gündür bende yapıyorum ama sıkılmaktan korkuyorum çünkü daha oncede yaptım fazla sürmedi senın artı olarak 40 dk yaptığın sporu ben kondisyon bisiklete binerek yapsam işe yarar mı acep ☺️☺️

Ewet canim ayni gün yapi yorum. Günde en az 1 saat spor yapi yorum işte bu ara pump it up ve ip atlama yapi yorum. Leslie de işe yariyor ancak bisikletle tamamlar şan daha bi iyi olur senin için tavsiye 4-5 dk dinlenme diğerine geç çok ara verince istemiyorsun erteliyorsun

4-5 dk dinlen otomatik yaziyor tablet çok akilliymis gibi de :18:

Canim dün akşam düğüne gittik :) saat birdi eve geldik uyuyasiya ikiyi buldu çok oynamışim galiba :) sabah bi uyandım saat on bir kahvaltida kaldi o yüzden :) :)

Ya kızlar bu gülücük işaretleri telefonda cikiyormu yada bi ayarı varmi ben telefondan giriyorum o işaretler çıkmıyor
Akilli telefonlarda görünüyor ama bazen hareketsiz surat ifadeleri görünüyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…