1 ayda 4 kilo

yarım omlet ve iki dilim ekmek, zeytin 2 kaşık yoğurt, salatalık domates yarımşar yedim.. su içiyorum bol bol.. kızlar yulaf kullaan var mı nasıl tükettiniz işe yarıyor mu alamyı düşünüyorum daaa

kaçışım yok yazıyorum..bugün kahvaltı normal.. eve gelnce çeyrek paket çerezza, bi küçük parça bitter çikolata, küçük börek ve 2 dilim ekmek, burgu peyniri yedim.. Pump ıt up yaptım 1000 ip atlarım durum bu.. akşama pancar kavuracağım hafif olur bakalım..:26:

dün sporumu yaptım akşamı hafif geçrdim ve bugün;kahvaltı: bi dilim kepekli ekmk, 2 zeytin, 2 küçük burgu peyniri, bi omlatın yarısı, domates salatalık yarımşar ve 1 kayısı

evet arada kaçamaklarım olsa da uzun vadede etki etmiyor. bugün kahvaltıda yulaf ezmesi yoğurt yedim dün akşamda yemiştim inanılmaz tok tutuyor ununu da aldım şimdilik nasıl kullanabilirim bilmiyorum unu bakalım

güncel kilo 57.8

bugün yediklerimi yazıp da sizin ve kendimin moralini bozmak istemem.. ergen gibi oldum huysuz aç kendini beğenmeyen... vs. hastayımda biraz hadi eyvallah yarın uğrayacağım :18:

Kızlar ev taşıyacağı ve adet olacagim şişkinlik var kilo:57.9 . Bu ara koşuşturmaca var yani müsait oldukça y az arim

yulaf almıştım bende sütle yada yogurtla deneyim dedim tadını begenmedim canım bide sert yumuşamıyor

kızlar ben çok zor kilo veriyorum ya birden yedi kilo aldım ve veremiyorum 69 da çakılı kaldım ne yaptımsa düşmüyor kilom çokmu yiyorum yanlışmı yiyorum bilmiyorum 60 lı 50 li kiloları görmek istiyorum bi yardım edin yediklerimi yazim yanlış yaptıklarımı söyleyin lütfen

bugün oruçtum
sahurda
iki küçük ev poaçası
bir dilim ekmek
peynir yeşillik çay

iftarda
3 kaşık zeytinyağlı patlıcan tavası
2 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
salata
çok az kola

evet regl devam ediyor ve kilo 57.3 aslında 55 i görmem lazımdı ancak bu ay o kadar çok kaçamak yaptım ki olsun 22 temmuzda tatildeyim o zamana kadar 54 ü görmek istiyorum

verirsin canım yaa bak sıkı bi diyet yapmadığım halde 6 kilo gitti bence akşam sporuna başlamalaısın.. iftar sahurda dikkat et bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…