1 ayda 4 kilo

işte onu bende bilmiyorum :44:

Bi baktım Mersindeki doktorlara bi tıp merkezinde iyi bir bayan buldum bu hafta içi bi arayıp muayene alayım diyorum tabi maddi yönü de önemli :( öğrenciyim sonuçta :( inşallah uygundur :) :) eğer dediklerinle kısa sürede kilo verirsem sana bin dua birden ederim :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Bi baktım Mersindeki doktorlara bi tıp merkezinde iyi bir bayan buldum bu hafta içi bi arayıp muayene alayım diyorum tabi maddi yönü de önemli :( öğrenciyim sonuçta :( inşallah uygundur :) :) eğer dediklerinle kısa sürede kilo verirsem sana bin dua birden ederim :) :)

iPhone 'dan gönderildi

ayy inş canımm tek derdimiz fıstık gibi kızlar olmak :16:

Bn dövülmüş aldım ama tam toz gibi değil ufak parçalar var içinde.
Türk kahvesi gbi pişiriyorum.
Biliyorsun kahve metabolizma çalıştırır ama herşeyin yeşili olduğu gbi bunun da yeşili daha iyi :) çünkü kavrulmamış olduğu için daha çok kafein var ve daha hızlı çalışır metabolizman ;)
Tadına gelecek olursak :) sıcakken içemiyorum ılıdığında bir nefeste içiyorum :) tadı ayçekirdeği kabak çekirdeği gbi :/ tuhaf :)

iPhone 'dan gönderildi
Türk Kahvesi icsek ayni etkiyi yaparmiki acep :)
günde bi kahveden bişeycik olmaz çeyrek kaşık şekerle hatta sindirimi kolaylaştırdığı için yemekten sonra içilebilir. vee bende nadiren içiyorrum şeker yerine bal koyuyorum hiç farkedilmiyor bal olduğu :16:
Bugün bi tane içtim canım kendimi tuttum :)
Size bir sır :) her gün bir parça bitter çikolata zayıflatır ;) ayrıca kalbe çok iyidir :)

iPhone 'dan gönderildi
Oo süper mis ama ben elime paketi aldimmi bi parcayla birakmam ki :) :)
off canım en az kendim kadar istiyorum kilo vermeniii.. ama bak doktorlar diyor sık ve az yersen bişeycik olmaz kilo yapmayan şeyleri ara öğün yapabilirsin abk.. kuru meyve taze meyve yoğurt süt nadiren light bisküvü, kepekli galeta, çorba, bak bunları ara öğün yaptım hafif şeyler zaten kilo aldırmaz vücut çalışır. ayrıca sabah akşam çok yememek lazım öğlene yoğunlaşmak lazımmış hem sen sporu da 5 gibi falan yapıyordun :8:
Cok dogeu söylüyorsun cnm bende diyetisyene gittim bana liste verdi verdi gönderdi bende gitmez oldum
Bilmiyorum ki ne yapsam :( diyetisyene gidip bi test yaptırayım mı?
Bn zoretanin kullandım 6 aylık sivilce hapı. Karaciğer yoruyor enzimleri mahvediyor :( ondan aldım ve acaba pndan mı veremiyorum :((

iPhone 'dan gönderildi
Ayni ilaci bende kullandım canım yaa birden aldim bu kilolari o yüzden mi ki iki ay kullandim ben
Ne yapayım cnm doktora filan mı gideyim test filan ?

iPhone 'dan gönderildi
Diyetisyene gitmeden önce dahiliyeye gittim bütün tahlillerimi yaptırdım öyle gitmiştim diyetisyene canım ben devlet hastanesine gittim orda öyle oluyormuş
Bnm şuan tek derdim :) mezuniyet elbisesi ve sonra gelinlik içinde narin bir yapıda olmak ;) Allah nasip ederse tabi

iPhone 'dan gönderildi

Aaayy bende çok istiyorum canim yaa nisanliyim bende düğünümde tontis gelin olmak istemiyorum :(

Evet 3kasik menemen 2kasik yoğurt azcik lor peynir ve 5 zeytin 1dilim ekmek. Kahvaltidan önce zencefilli limonlu balli cay, yarim saat önce. Simdi ip atlama (800) sonra karpuz :-)

Evet 3kasik menemen 2kasik yoğurt azcik lor peynir ve 5 zeytin 1dilim ekmek. Kahvaltidan önce zencefilli limonlu balli cay, yarim saat önce. Simdi ip atlama (800) sonra karpuz :-)

dünü mantar çorbası ve spagetti ara oalarak meyve ile kapattım :34:

şimdi küçücük bi parça börek çorba haşlanmış yumurta yedim.. öncesinde balla limonlu zencefilli çay :34:

Sabah
bir dilim kek
Bir yeşil elma

Öğle
Yoğurtlu kabak 2 kaşık
Küçük kase salata
2 dilim ekmek

iPhone 'dan gönderildi

ahhh! bugün ağda günümdü :37: çok fena gçti spor yapamayablirimde bilmiyorum.. kahvaltı yazmıştım öğlen etli sebzeli yemek sonra azcık pilav. arada bi dilim ekmek ve zeytin,çökelek ve menemen(2kaşık).. birazdan da çorba makarna mantar yemeği var azar azar yerim... :56: bi spor yapacak gücü bulabilsemmm :5:

Back
X