- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
- Konu Sahibi Pamukprncess
Spor
400 ip atlama
700 twist
400 ip atlama
700 twist
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm benim 1.60 boy 54 istiyorum .. 3 kiloyu 3 haftada verirsin bence..benim haftada 1 kilo gidiyor.. sağlıklı olan da oymuş yoksa vücut suyu ve kemiklerden gidebilir fazlası.. en fazla haftada 1,5 kilo diyor uzmanlar
![]()
8 gün yapayim canim kilo verdim ama 40dk egzersiz de yapiyordum ip atlama koşu yüzme hareketi bacak hareketi falan.. pump it up i keşfedince leslie yi biraktim daha çok kalori harciyorum pump it UO ile 54 dk 800 ip atlama şimdiki favorim haftada bi kiloyu yedigime dikkat ederek veriyorum. Lesliyi istediğim kiloya ulasirsam formda kalmak için tekrar kullanabilir imcanım sen leslie ile ne kdar zamanda kaç kilo verdin ve artı olarak diyet vs yaptın mı bende iki gündür yapıyorum işe yarıyor mu yanı acayip terletiyor beni ama bilemedim :26:![]()
AA benim 6 kilo gitti vayyyy ne yağ atmisim![]()
Sabah yok
Öğlen
Zeytinyağlı
1 tane patlıcan dolmasi
6 yaprak sarma
Bi küçük kase yoğurt
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Öyleyse seni tebrik ediyoruz
iPhone 'dan gönderildi
Olur tabii canim super olur hem de tavsiye spora yeni basladi yaşan lesli yap 2 hafta sonra pump it up a geç super olurHepsini bi anda mı gün içinde mi yapıyorsun peki? of ya ıkı Gündür bende yapıyorum ama sıkılmaktan korkuyorum çünkü daha oncede yaptım fazla sürmedi senın artı olarak 40 dk yaptığın sporu ben kondisyon bisiklete binerek yapsam işe yarar mı acep ☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur tabii canim super olur hem de tavsiye spora yeni basladi yaşan lesli yap 2 hafta sonra pump it up a geç super olurben yorulmuyorum sikilmiyorum bende kor,uyordum birakirsam diye ama düşün ağda yapayim gene spor yapayim
ard arda yapiyorum yemekten 1 saat sonra
8 gün yapayim canim kilo verdim ama 40dk egzersiz de yapiyordum ip atlama koşu yüzme hareketi bacak hareketi falan.. pump it up i keşfedince leslie yi biraktim daha çok kalori harciyorum pump it UO ile 54 dk 800 ip atlama şimdiki favorim haftada bi kiloyu yedigime dikkat ederek veriyorum. Lesliyi istediğim kiloya ulasirsam formda kalmak için tekrar kullanabilir im![]()
Canim menüleri super spor da tabi tebriklerrr ancak kahvalti neden yok![]()
Hepsini bi anda mı gün içinde mi yapıyorsun peki? of ya ıkı Gündür bende yapıyorum ama sıkılmaktan korkuyorum çünkü daha oncede yaptım fazla sürmedi senın artı olarak 40 dk yaptığın sporu ben kondisyon bisiklete binerek yapsam işe yarar mı acep ☺️☺️![]()
4-5 dk dinlenEwet canim ayni gün yapi yorum. Günde en az 1 saat spor yapi yorum işte bu ara pump it up ve ip atlama yapi yorum. Leslie de işe yariyor ancak bisikletle tamamlar şan daha bi iyi olur senin için tavsiye 4-5 dk dinlenme diğerine geç çok ara verince istemiyorsun erteliyorsun![]()
Ohh daha iyi göbek atmak iyi yakiyorCanim dün akşam düğüne gittik :) saat birdi eve geldik uyuyasiya ikiyi buldu çok oynamışim galiba :) sabah bi uyandım saat on bir kahvaltida kaldi o yüzden :) :)
Canim dün akşam düğüne gittik :) saat birdi eve geldik uyuyasiya ikiyi buldu çok oynamışim galiba :) sabah bi uyandım saat on bir kahvaltida kaldi o yüzden :) :)
Akilli telefonlarda görünüyor ama bazen hareketsiz surat ifadeleri görünüyor diye biliyorumYa kızlar bu gülücük işaretleri telefonda cikiyormu yada bi ayarı varmi ben telefondan giriyorum o işaretler çıkmıyor