Canım 5 yumurta senin için çok az antral foliküllerinde doğruluyor amh sonucunu. Zaten muhtemelen doktorun foliküllerine bakarak test yaptırmaya karar vermistir. Benimde 27 yaşında öğrendim durumumu rutin kontrolde yumurtalıklarımda az folikül var diye test iatemişti. Sağlıklı bir insanda senin yasında 30 yakın küçüklü büyüklü folikül olmalı en azından.
bence çok normal ama e2 bilemedimKızlar benim amg değerim 2.78
e2 58.78
tsh 2.03
Fsh 6.25
Lh 5.39
Prolaktin 15.24 cikolata kıstım var çift taraflı
Sizde değerlerim normal mi
Ben devlet hastanesinde yaptırdım benimde 0.30 çıkmıştı doktorum birde özel laboratuvarda yaptırmamı istedi sonuçlar güvenli olmuyorumuş. Özelde yaptırınca 1.35 falan çıktı..Merhaba hanimlar,
Gecen gun tahlik sonuclarim geldi. Amh 0.30 cikti. Iki gunde sonuclar cikti. Acaba yanlislikmi var diye soruyorum kendime.
Ben normal regl oluyorum amh bu kadar dusuk olabilir mi? Fsh lh da yuksek.
28 gunde bir regl oluyorum...
Doktorum tatil de soramiyorum da.
Bilen varsa rahatlarim biraz ya
Ben devlet hastanesinde yaptırdım benimde 0.30 çıkmıştı doktorum birde özel laboratuvarda yaptırmamı istedi sonuçlar güvenli olmuyorumuş. Özelde yaptırınca 1.35 falan çıktı..
Valla farketti hemde yaptırdığım hastane doğum üzerine bir hastaneydi..oha o kdr fark edermi
bnde özelde yaptırdımda sonucunu bekliyorum pzt yaptırdım 1 hafta snra çıkar dedilerValla farketti hemde yaptırdığım hastane doğum üzerine bir hastaneydi..
Ben doktorumu bu ayin sonunda gorecegim, bir daha yap derse yapalim bakalim ne diyecekoha o kdr fark edermi
bide özelde dene şansını bu kdr fark çıkıyorsaBen doktorumu bu ayin sonunda gorecegim, bir daha yap derse yapalim bakalim ne diyecek
Profil foton cok tatlis bu aradabide özelde dene şansını bu kdr fark çıkıyorsa
Profil foton cok tatlis bu arada
Insallah canimİnşallah isteyen herkese nasip olması dileğiyle, bakalım birgün inşallah gerçek olur
Peki amh için normal değer ne olaması gerekiyor?Ben 28 yaşımı bitirmek üzereyim benim fsh da normal çıkıyor hep ama amh düşük. Özeldeki doktorumla aşılama için plan yapıyorduk orada 0.82 çıktı. Tam 1 ay sonra tüp bebek yaptırmak istediğim araştırma hastanesinde tekrarladık testi 0.64 çıktı. Bu değer baz alınarak evraklarım oluşturuldu tüp bebek için haber bekliyorum. Daha fazla güvendiğiniz bir merkez varsa bir de orda baksınlar isterseniz. Bu arada regllerim hep düzenli tüm hormonlar normal.
1in üzerinde olmalı en az bizim yaş aralığımız için.Peki amh için normal değer ne olaması gerekiyor?
Teşekkürler cevabınız için1in üzerinde olmalı en az bizim yaş aralığımız için.
Merhaba benim demirim 20 . Ama bilmiyordum bunun yumurtalikla bi ilgisi var miYok canim pko yok bende, mr cekinmistim bide lh ve fsh degerlerile gore pko degil. Beni dusunduren seyler, bir bana bi hafta denip iki gunde gonderilen sonuclar, iki butun degerlerim menopozda gibiyim, mesela benim her zaman demirim dusuk cikmistir, boyle 8, 10 civarlarinda. Bu testimde 45 degerim, duzenli regl olmama ragmen bu deger neden cikti onu anlamya calisiyorum, folik asitler ilkgili olabilir mi?
Pardon bu amh fsh kan testi ile mi bakıyorlar acaba?Merhaba hanimlar,
Gecen gun tahlik sonuclarim geldi. Amh 0.30 cikti. Iki gunde sonuclar cikti. Acaba yanlislikmi var diye soruyorum kendime.
Ben normal regl oluyorum amh bu kadar dusuk olabilir mi? Fsh lh da yuksek.
28 gunde bir regl oluyorum...
Doktorum tatil de soramiyorum da.
Bilen varsa rahatlarim biraz ya
Evet, fsh adetin 3.gunu. Amh istedigin zaman bakabilirsinPardon bu amh fsh kan testi ile mi bakıyorlar acaba?
Etkisi var mi bilmiyorum hicMerhaba benim demirim 20 . Ama bilmiyordum bunun yumurtalikla bi ilgisi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?