0.30 Amh 25 yas

canım sana bişey sorcam :)
benim 1 yumurtalıgımda 5 bi tanesinde 10tane vardı. tüp bebek tedavisi görürken.
sonra dr yumurtalarımı toplayamadı. nedenini bilmiyorum bende dedi. foliküller dagıldı dedi sadece
öğrenmek içinse bi test felan istemedi.
bende amh testi yaptırdım özelden ücretli 1 hafta sonra çıkcak sonuç.
acaba benmde mi düşüktür ya 25 yasındayım

Ben devlet hastanesinde yaptırdım benimde 0.30 çıkmıştı doktorum birde özel laboratuvarda yaptırmamı istedi sonuçlar güvenli olmuyorumuş. Özelde yaptırınca 1.35 falan çıktı..

Peki amh için normal değer ne olaması gerekiyor?

Merhaba benim demirim 20 . Ama bilmiyordum bunun yumurtalikla bi ilgisi var mi

Pardon bu amh fsh kan testi ile mi bakıyorlar acaba?

Arkadaşlar size bir şey danışacağım lütfen bana yol gösterin. 28 yaşındayım amh değerimin 0.71 olduğunu öğrendim 2 ay önce bu ay 3. ay. öğrendiğim gün tüp bebek merkezine gittim. ve birkaç ay denememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi doktor. Yumurtalıklarıma baktı ve bi tarafta 3-4 bi tarafta 2-3 yumurta var dedi. yanlış hatırlamıyorum 6 civarı yumurta var dedi. aradan 2 ay geçti ve bu ay 3. ay içimden bir ses 1 ay daha dene diyor. Prowomen diye bir vitamin alıcam . arı sütü bal propolis aldım. çalışıyorum sağlıklı beslenemedim ama ona da başlıcam akşamları da yarım saat yürüyeceğim 1 ay daha deneyeyim mi yoksa 7 eylülde ilaçları kullanmaya başlayayım mı. bana akıl verin çok kararsızım. 2 aydır ağlıyorum nerde bebeği olan görsem onun adına mutlu oluyorum ama boynum bükülüyor. Eşimin ailesi hep bebek duyuruyor 3 yıl oldu diyor. Ama biz ilk 2 yıl bebek düşünmemiştik. son 1 yılda düşündük Nolur bana yol gösterin neler yapıp faydasını gördünüz. İster buraya yazın ister özel mesaj atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…