- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Lütfen cevap yazın kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum. Kimseye de anlatamadım...Arkadaşlar size bir şey danışacağım lütfen bana yol gösterin. 28 yaşındayım amh değerimin 0.71 olduğunu öğrendim 2 ay önce bu ay 3. ay. öğrendiğim gün tüp bebek merkezine gittim. ve birkaç ay denememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi doktor. Yumurtalıklarıma baktı ve bi tarafta 3-4 bi tarafta 2-3 yumurta var dedi. yanlış hatırlamıyorum 6 civarı yumurta var dedi. aradan 2 ay geçti ve bu ay 3. ay içimden bir ses 1 ay daha dene diyor. Prowomen diye bir vitamin alıcam . arı sütü bal propolis aldım. çalışıyorum sağlıklı beslenemedim ama ona da başlıcam akşamları da yarım saat yürüyeceğim 1 ay daha deneyeyim mi yoksa 7 eylülde ilaçları kullanmaya başlayayım mı. bana akıl verin çok kararsızım. 2 aydır ağlıyorum nerde bebeği olan görsem onun adına mutlu oluyorum ama boynum bükülüyor. Eşimin ailesi hep bebek duyuruyor 3 yıl oldu diyor. Ama biz ilk 2 yıl bebek düşünmemiştik. son 1 yılda düşündükNolur bana yol gösterin neler yapıp faydasını gördünüz. İster buraya yazın ister özel mesaj atın
Canim 1 senedir olmuyosa ilaclara basla bosu'a vakit kaybetme bence. Ben daha uc ay oldu deneyeli. Doktorum 11. Ayda tup bebek dedi banaArkadaşlar size bir şey danışacağım lütfen bana yol gösterin. 28 yaşındayım amh değerimin 0.71 olduğunu öğrendim 2 ay önce bu ay 3. ay. öğrendiğim gün tüp bebek merkezine gittim. ve birkaç ay denememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi doktor. Yumurtalıklarıma baktı ve bi tarafta 3-4 bi tarafta 2-3 yumurta var dedi. yanlış hatırlamıyorum 6 civarı yumurta var dedi. aradan 2 ay geçti ve bu ay 3. ay içimden bir ses 1 ay daha dene diyor. Prowomen diye bir vitamin alıcam . arı sütü bal propolis aldım. çalışıyorum sağlıklı beslenemedim ama ona da başlıcam akşamları da yarım saat yürüyeceğim 1 ay daha deneyeyim mi yoksa 7 eylülde ilaçları kullanmaya başlayayım mı. bana akıl verin çok kararsızım. 2 aydır ağlıyorum nerde bebeği olan görsem onun adına mutlu oluyorum ama boynum bükülüyor. Eşimin ailesi hep bebek duyuruyor 3 yıl oldu diyor. Ama biz ilk 2 yıl bebek düşünmemiştik. son 1 yılda düşündükNolur bana yol gösterin neler yapıp faydasını gördünüz. İster buraya yazın ister özel mesaj atın
Bu ay ocak ayında başladık tam 1 yıl oldu sayılmaz.Canim 1 senedir olmuyosa ilaclara basla bosu'a vakit kaybetme bence. Ben daha uc ay oldu deneyeli. Doktorum 11. Ayda tup bebek dedi bana
O büyük ihtimal normal demir değil demir bağlama değeridir.Yok canim pko yok bende, mr cekinmistim bide lh ve fsh degerlerile gore pko degil. Beni dusunduren seyler, bir bana bi hafta denip iki gunde gonderilen sonuclar, iki butun degerlerim menopozda gibiyim, mesela benim her zaman demirim dusuk cikmistir, boyle 8, 10 civarlarinda. Bu testimde 45 degerim, duzenli regl olmama ragmen bu deger neden cikti onu anlamya calisiyorum, folik asitler ilkgili olabilir mi?
Amh değeri çok düşük olup benden daha düzenli adet gören arkadaşım var . Bana da 2 günde çıkar amh dediler aynı gün çıktı. Gününe takılma bence ama yine de için de kuşku varsa tekrar yaptırYok canim pko yok bende, mr cekinmistim bide lh ve fsh degerlerile gore pko degil. Beni dusunduren seyler, bir bana bi hafta denip iki gunde gonderilen sonuclar, iki butun degerlerim menopozda gibiyim, mesela benim her zaman demirim dusuk cikmistir, boyle 8, 10 civarlarinda. Bu testimde 45 degerim, duzenli regl olmama ragmen bu deger neden cikti onu anlamya calisiyorum, folik asitler ilkgili olabilir mi?
Feritin canim, turkcesi ne tam bilmiyorum ama demir stokuymus vucudaki. Uc ayda bir regl oluyodum dogum kontrol hapi kullandigimda ondan demirim yukselmis. Simdi dort aydir dogum kontrol hapini biraktim, ayda bir regl oluyorum, dusucek buyuk ihtimalO büyük ihtimal normal demir değil demir bağlama değeridir.
Bi ay sonra yeniden yapicam, doktorum bir daha baktiricak. Uc ay sonra falanda tup bebekAmh değeri çok düşük olup benden daha düzenli adet gören arkadaşım var . Bana da 2 günde çıkar amh dediler aynı gün çıktı. Gününe takılma bence ama yine de için de kuşku varsa tekrar yaptır
Doktorunla görüşebildin mi ne dedi benim de amh 0,30Merhaba hanimlar,
Gecen gun tahlik sonuclarim geldi. Amh 0.30 cikti. Iki gunde sonuclar cikti. Acaba yanlislikmi var diye soruyorum kendime.
Ben normal regl oluyorum amh bu kadar dusuk olabilir mi? Fsh lh da yuksek.
28 gunde bir regl oluyorum...
Doktorum tatil de soramiyorum da.
Bilen varsa rahatlarim biraz ya
Gorustum canim, cikolata kistinden dolayi amh dusuk dedi, iki ay sonra tup bebek dedi.Doktorunla görüşebildin mi ne dedi benim de amh 0,30yarın doktora gideceğim tekrar
Cnm geçmiş olsun öncelikle doktor tüp bebek icin ne diyor yüzde kaç olur diyor hiç bilgi verdi mi benimde amh 0.09Gorustum canim, cikolata kistinden dolayi amh dusuk dedi, iki ay sonra tup bebek dedi.
Ben bu ay bida yaptim testleri. Amh 0.6 cikti, fsh da 15 dusmus. Biraz daha iyi yani. Yeni tahlillere doktorumu daha gormedim, pazartesi gorucem. Yas kac ?
Canim cok bilgi vermedi, daha tup bebek icin ilk gorusmemi yapmadim.Cnm geçmiş olsun öncelikle doktor tüp bebek icin ne diyor yüzde kaç olur diyor hiç bilgi verdi mi benimde amh 0.09
Merhaba. Benim de amh düşüklüğüm var. İlk tüp bebek denemesi içindeyim. Bugün kontrole göre büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemine gireceğim.Merhaba 29 yaşındayım amh 0.09 kızlar tüp bebek icin gittiğiniz de benim gibi olup nasıl işlemleriniz ilerledi? Hemen transfer oldu mu toplamadan sonra rahim dinlendirme yapıldı mı
benim de fsh sonucum şimdi çıktı 12.19 yüksek mi bilginiz varmıMerhaba. Benim de amh düşüklüğüm var. İlk tüp bebek denemesi içindeyim. Bugün kontrole göre büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemine gireceğim.
Taze transfer mi dondurulmuş mu olmasına doktor karar veriyor. Eğer rahim iyi gelişmişse taze yapılıyor. Bizim gibi rezervi az olan ve uyarılmayla 14 ten az folikülü görünen kadınlarda taze transferin tutma olasılığı biraz daha yüksekmiş. Ama 14 üstünde folikül varsa donmuş daha iyiymiş. Yani kişiye göre çok farklı olduğundan doktorunuz karar verecek :) İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz :)
12.19 cıkmıs cnmCanim cok bilgi vermedi, daha tup bebek icin ilk gorusmemi yapmadim.
Sadece fsh dusmesi lazim tup bebek icin dedi, 15 yeterince dusukmu onuda bilmiyorum henuz. Senin fsh kac
Sana tup bebek yaparlar belki canim benden iyi cunku fsh12.19 cıkmıs cnm
Cnm sonucumu aldım ama amh çok dusuk 0.09 benimSana tup bebek yaparlar belki canim benden iyi cunku fsh
Merak ettiğim için soruyorum fsh nedir? Çok büyük bi etkisi var sanırım hamilelik için? Ben bekarım sadece merak ettim normal değerler nasıl olmalı ? Bilginiz var mı ?Aynen fsh yüksek olması zaten en büyük gösterge
Sana ne dedi doktorlar tup bebek icinCnm sonucumu aldım ama amh çok dusuk 0.09 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?