• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0.30 Amh 25 yas

Bende ankara baskentte gogsen hocaya gitmistim k.k deki konusmalara aldanip 3 kere gittim onca yolu gitgel vede calisiyordum uykusuz uykusuz ise gel bizi oyalayip durdu yok fsh dusmesi lazim baslamayalim deyip durdu bir yilimi yedi volkan beyede burdakiler iyi degil diyordu yine aldanip ona hic gitmeyip iki tedaviyi birini metro birini ankada sonra medline taşındılar orda denemistim 2 denemeden sonra ankara baskente gitmistik neyse bi gun dedim ben neden acibadem volkan beye gitmiyorum hatta esim dedi bi gidelim begenmezsen gitmeyiz k.kulubune aldanma bi bak dedi gittim ben herseyi anlattim fsh der demez fsh hic dusmezse ne olacak peki dedi benim icin onemli olan yumurta dedi yumurtalar istedigim gibiyse hemen baslariz dedi ve evet biraz soguk biriydi Merkezde calisanlarda oyke ama gide gele vollan hocama Ve calisanlara o kadar isindimki Ve bence bize guleryuzlu konuskan bir doktor degil isini iyi yapan tecrubeli bir doktora ihtiyacimiz var iyikide gitmisim once rabbime sonra volkan noyan hocama Minnetarim umudumun tukendigi anda prensesime hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin kucagimiza almayida nasip etsin
Merhaba nasılsınız? Volkan beye bende gittim,benim tutmadı.Sizin süreciniz nasıl gelişti merak ettim?

Merhaba nasılsınız? Volkan beye bende gittim,benim tutmadı.Sizin süreciniz nasıl gelişti merak ettim?
Merhaba bana havuz yapildi ilk baslarken yumurta kalitesi icin vitamin baslatti ilkinde 4 yumurtadan 1 tanesi 5.gun donduruldu diger ay kist olmustu onu bekledik bir sonraki ay tekrar basladik 6 yumurtadan 1 tanesi 5.gune gitti 1 taze 1 dondurulmus transfer etti birinin kalitesi 5aa digeri 5ab ydi birtanesi cok sukur tutundu suan bir kizim oldu sizin sonrun neydi?benim olumsuz olsa yine volkan beyde devam ederdim en azindan net konusuyor yalani yok

Merhaba bana havuz yapildi ilk baslarken yumurta kalitesi icin vitamin baslatti ilkinde 4 yumurtadan 1 tanesi 5.gun donduruldu diger ay kist olmustu onu bekledik bir sonraki ay tekrar basladik 6 yumurtadan 1 tanesi 5.gune gitti 1 taze 1 dondurulmus transfer etti birinin kalitesi 5aa digeri 5ab ydi birtanesi cok sukur tutundu suan bir kizim oldu sizin sonrun neydi?benim olumsuz olsa yine volkan beyde devam ederdim en azindan net konusuyor yalani yok
MERHABA KUSUARA BAKMAYIN MESAJINIZI GEÇ GÖRDÜM.ALLAH BAĞIŞLASIN KIZINIZI ÖNCELİKLE.

BENİM AMH DÜŞÜK ÇIKTI. 7 YUMURTADAN 3 Ü DÖLLENDİ. 2 EMBRİYO TRANSFEREDİLDİ AMA TUTMADI. EMBRİYO KALİTEMİ DE BİLMİYORDUM BU ARADA,SÖYLEDİLER Mİ HATIRLAMIYORUM.
TEKRAR ŞANSIMIZI DENEYECEĞİZ KISMET OLURSA. 3.DENEMEYİ ŞUBATTA YAPARIZ BÜYÜK İHTİMALLE. PANDEMİ DÖNEMİNDEN DOLAYI ŞEHİR DIŞI DÜŞÜNMEDİĞİMİZ İÇİN TEKRAR AYNI YERDE DENEYECEĞİZ,RABBİM İZİN VERİRSE İNŞALLAH.

MERHABA KUSUARA BAKMAYIN MESAJINIZI GEÇ GÖRDÜM.ALLAH BAĞIŞLASIN KIZINIZI ÖNCELİKLE.

BENİM AMH DÜŞÜK ÇIKTI. 7 YUMURTADAN 3 Ü DÖLLENDİ. 2 EMBRİYO TRANSFEREDİLDİ AMA TUTMADI. EMBRİYO KALİTEMİ DE BİLMİYORDUM BU ARADA,SÖYLEDİLER Mİ HATIRLAMIYORUM.
TEKRAR ŞANSIMIZI DENEYECEĞİZ KISMET OLURSA. 3.DENEMEYİ ŞUBATTA YAPARIZ BÜYÜK İHTİMALLE. PANDEMİ DÖNEMİNDEN DOLAYI ŞEHİR DIŞI DÜŞÜNMEDİĞİMİZ İÇİN TEKRAR AYNI YERDE DENEYECEĞİZ,RABBİM İZİN VERİRSE İNŞALLAH.
İnsallah bu sefer olumlu sonuclanirda benide bilgilendirirsiniz bende cok zor sureclerden gectim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin emegini boşa cikarmasin🤲

Zaten ovulasyın zamanı 30 a yakın olması lazım canım o yüzden az diyorum.
Hiç sorma canım ben de sok yasamıştım yaş 27 erken menapoz riski çok uzun zaman atlatamadım. Benim değerim 0.65 ti canım ilk ölçümde.
Siz bence doğru bilmiyorsunuz.. Hep olumsuz konuşmuşsunuz insanlara. Ovulasyon zamanı değil adetin 2. Yada 3. Günü antral folikül sayımı yapılır. Burada gelişmeye aday yumurtalar sayılır. Ve 30 yumurta olması sağlıklı değil aksine polikistik overdir. Benim yaşım 26 amh değerim 0.47 yıkıldım ilk öğrendiğimde, tüp bebek merkezine koştum hiç korunmayı bırakmadan. Sonra ne oldu, bahçeci tüp bebek merkezinde berfu hanım kızdı adeta. Adetin 2. Günü saydı sonra düşük düzey hap verdi, östrojen içerikli. Bir hafta sonra gel dedi. Hafif bir hap ile bile kaç yumurta gelişecek bakmak istedi. 6-7 yumurta var dedi tek yumurtalıkta. Zaten çoğu zaman tek yumurta da yumurtlama olurmuş, çok nadir ikisinde birden olurmuş. O yüzden tek yumurtalık da 5-10 arası sayı normaldir.

Merhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹️ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz 😔
Son durumunuz nedir gebe kalabildiniz mii

Back