• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos muyum değil miyim yüksek amh tecrübesi olan var mı

Daha önce yapılan ultrasonda kesin olarak Pcos var denmediyse olduğunuzu zannetmiyorum cunku hormonlariniz normal. Sadece amh değil pcosta lh ve testosteron yüksekliği de aranıyor bildigim kadarıyla. Kıllanma ve saç dökülmesi de testosteron yüksekliği ile oluyor. Tüm yorumları okumadım ama doktorunuzdan da sanırım memnun değilsiniz yeteri kadar açıklama olmadığında kadinlarda soru işareti kalabiliyor heleki gebelik döneminde insanlar 2 kat endişeli doğal olarak. Doktorunuzu değiştirirseniz süreç sizin için daha sağlıklı olacaktır. Hem bu gibi durumlarda farklı doktorlarin da yorumlarini almak daha iyidir. Sonuçlarınızı başka bir doktor daha değerlendirsin bence.

Daha önce yapılan ultrasonda kesin olarak Pcos var denmediyse olduğunuzu zannetmiyorum cunku hormonlariniz normal. Sadece amh değil pcosta lh ve testosteron yüksekliği de aranıyor bildigim kadarıyla. Kıllanma ve saç dökülmesi de testosteron yüksekliği ile oluyor. Tüm yorumları okumadım ama doktorunuzdan da sanırım memnun değilsiniz yeteri kadar açıklama olmadığında kadinlarda soru işareti kalabiliyor heleki gebelik döneminde insanlar 2 kat endişeli doğal olarak. Doktorunuzu değiştirirseniz süreç sizin için daha sağlıklı olacaktır. Hem bu gibi durumlarda farklı doktorlarin da yorumlarini almak daha iyidir. Sonuçlarınızı başka bir doktor daha değerlendirsin bence.
Değiştirdim doktorumu da pcos o an aklıma gelmedi direkt bebeği konuştuk.

Merhaba ben 28 yaşındayım bu zamana kadar reglim hep düzenliydi 28 günde saati saatine diyecek şekildeydi. Eylül ayında düşük yaptım 2 ay regl olmadım. Hiç kilo kıl sivilce regl düzensizliği saç dökülmesi vs sorunum olmadı. Daha önce kadın doğuma gittim pcos olabilir demişlerdi çok üstüne düşmedim. Gebeliği de ilk denememde hamile kaldım ama 7 düşük yaşadım.
prolaktin 10
Fsh 5.75
Total testosteron 0.30
Lh 3.96
Tsh 2.9
Dheo 161
E2 30
Amh 7
Gebelik ve düşük öncesi değerlerim bu pcos muyum gittiğim doktorlar net konuşmuyor 2. Reglini olunca 2. Gün gel dediler ama hala regl olmadım. bebek 2 sene içinde tekrardan istiyorum. Pcos diyetisyeni bulsam faydası olur mu?
Düşük sebebi araştırılması için genetik araştırma yaptırsanız emin adımlarla ilerlersiniz :)

Düşük sebebi araştırılması için genetik araştırma yaptırsanız emin adımlarla ilerlersiniz :)
Merhaba şuan 14. Haftam bu konuyu açtığımda da hamileymişim. Fetal dna sonucu gelmişti düşük sonrası temizdi. Bi nedeni yoktu düşşüğün

Bana hiçbir sekilde vşr açıklama olmadı olabilir dedi ultrasonla baktı regl ol gel dedi olamadan gebe kaldım. Ama ileride kilo alır mıyım kıllanır mıyım saçım dökülür mü onun korkusu var
Aynı durummbende de var biliyor musun biri mükemmel yimirtaliklaronndedi biri de anlattıklarına göre pcos dedi anlamadım neden kesin bisey diyemiyorlar şu an vende aynı durumdayım :( çok üzuluyorum

Aynı durummbende de var biliyor musun biri mükemmel yimirtaliklaronndedi biri de anlattıklarına göre pcos dedi anlamadım neden kesin bisey diyemiyorlar şu an vende aynı durumdayım :( çok üzuluyorum
Ben hamile kaldım canım istryrn herkese dua ededeğim

Yumurtalıklarda sorun çıkmadı ama son gittim doktor kafamı kurcaladı çocuk olmuyor diyince sanki ezbere cevap verdi gibi geldi bana söyledim daha önce başka doktora gittim böyle bisey demedi diye tersler gibi konuştu

Yumurtalıklarda sorun çıkmadı ama son gittim doktor kafamı kurcaladı çocuk olmuyor diyince sanki ezbere cevap verdi gibi geldi bana söyledim daha önce başka doktora gittim böyle bisey demedi diye tersler gibi konuştu
Bana ultrasonda baktı kistler var pcos olabilir dedi. Sadece bunu dedi. Tekrar regl ol dedi d vit vs yazdı yolladı. Ben regl olmadan hamile kaldım tekrar

Bana ultrasonda baktı kistler var pcos olabilir dedi. Sadece bunu dedi. Tekrar regl ol dedi d vit vs yazdı yolladı. Ben regl olmadan hamile kaldım tekrar
Anladım bana da 2 doktor güzel dedi yumurtalıklar 1 i xoxuk olmuyor diyince adetim düzensiz diyince pcos olabilir dedi ihtimalle konuştu seninki gibi kesin konuşmuyor

Tek adetim düzensiz dedim Prolaktin le uğraşıyorum dedim adet düzensiz dedim diye öyle dedi diğer doktor yimurtalarin iyi dedi bu da şekli o yönde değil dedi otekisi hayır pcos diyemem ben buna dedi Buda anlattıklarınla sonuçlar bu yönde dedi

Back
X