Arkadaşlar size bir şey danışacağım lütfen bana yol gösterin. 28 yaşındayım amh değerimin 0.71 olduğunu öğrendim 2 ay önce bu ay 3. ay. öğrendiğim gün
tüp bebek merkezine gittim. ve birkaç ay denememi belki kendiliğinden olabileceğini söyledi doktor. Yumurtalıklarıma baktı ve bi tarafta 3-4 bi tarafta 2-3 yumurta var dedi. yanlış hatırlamıyorum 6 civarı yumurta var dedi. aradan 2 ay geçti ve bu ay 3. ay içimden bir ses 1 ay daha dene diyor. Prowomen diye bir vitamin alıcam . arı sütü bal propolis aldım. çalışıyorum sağlıklı beslenemedim ama ona da başlıcam akşamları da yarım saat yürüyeceğim 1 ay daha deneyeyim mi yoksa 7 eylülde ilaçları kullanmaya başlayayım mı. bana akıl verin çok kararsızım. 2 aydır ağlıyorum nerde bebeği olan görsem onun adına mutlu oluyorum ama boynum bükülüyor. Eşimin ailesi hep bebek duyuruyor 3 yıl oldu diyor. Ama biz ilk 2 yıl bebek düşünmemiştik. son 1 yılda düşündük
Nolur bana yol gösterin neler yapıp faydasını gördünüz. İster buraya yazın ister özel mesaj atın