• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0.30 Amh 25 yas

Demir seviyen yüksek olduğu icin adet kanaman cok geliyordur kuzum vücut dengelemeye calsiyodur.
Bilmiyorum canim benim demir hep az olmustur, hatta her zaman doktorlar cok az diye takviye yaziyolar ama ben icmiyorum kabizlik yaptigi icin. Bu sefer demir baya yuksek cikti, altindada menopozlu kadin referanslari var tam ona uyuyor... Yarin test yapacagim geri demiri ölcucekler, demir yine yuksek cikarsa benimdir artik kabullenicem. Yoksa bir sonraki adete yeniden yapacagim testi

Bilmiyorum canim benim demir hep az olmustur, hatta her zaman doktorlar cok az diye takviye yaziyolar ama ben icmiyorum kabizlik yaptigi icin. Bu sefer demir baya yuksek cikti, altindada menopozlu kadin referanslari var tam ona uyuyor... Yarin test yapacagim geri demiri ölcucekler, demir yine yuksek cikarsa benimdir artik kabullenicem. Yoksa bir sonraki adete yeniden yapacagim testi
Nerde yaptırdım bu arada testi saglik ocagi mi hastanede mi ?

Nerde yaptırdım bu arada testi saglik ocagi mi hastanede mi ?
Ben yurtdisindayim canim, burda boyle heryerde laboratuvarlar var, orda kan veriyorsun, onlar yapiyor. Birde covid testleri yapan yerler de ayni yerler, baya karisikdi, o yuzden acaba karistimi diyorum. Karistiysa bileyim, karismadiysada bileyim

Ben yurtdisindayim canim, burda boyle heryerde laboratuvarlar var, orda kan veriyorsun, onlar yapiyor. Birde covid testleri yapan yerler de ayni yerler, baya karisikdi, o yuzden acaba karistimi diyorum. Karistiysa bileyim, karismadiysada bileyim
Pardon tamam kuzum ordaki sistemi bilmediğimden bisey diyemeyeceğim ama burda saglik ocağında verdigim tahlillerle hastanedeki verdigim tahliller arasinda cok fark oluyo kanı bekletiyolar o yuzden sordum.

Bu tabloyu internette buldum iki resim olarak kaydedebildim. Yaşa göre fsh ve amh değerlerini gösteriyor.

Eklentiler

• 4BB0F3E1-EB52-4ABB-BF62-D8A2211F7347.jpeg
    4BB0F3E1-EB52-4ABB-BF62-D8A2211F7347.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 232
  • 718AB2A8-574A-4558-982A-39DDCD19E840.jpeg
    718AB2A8-574A-4558-982A-39DDCD19E840.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 219
Kızlar benim amg değerim 2.78
e2 58.78
tsh 2.03
Fsh 6.25
Lh 5.39
Prolaktin 15.24 cikolata kıstım var çift taraflı
Sizde değerlerim normal mi

Degerler menopozda kadinin degerli tam olarak hic bi adet duzensizligil yok ya. Bide ekografide doktor folkulerimi saydi 5 tane vardi yumurtalik basi... Anlamadimki
38 yaşındayım amh değerim 0.5 yaşına göre düşük dedi doktorum. ve tüp bebek aşamasındayım şu an... 6 tane yumurta görünüyor ve toplamak için çaba içinde Dr..
Yaşına göre düşük cnm..

38 yaşındayım amh değerim 0.5 yaşına göre düşük dedi doktorum. ve tüp bebek aşamasındayım şu an... 6 tane yumurta görünüyor ve toplamak için çaba içinde Dr..
Yaşına göre düşük cnm..
Ben de 38 yasındayım. Ben de adetin 3. Günü toplam 6 antral folikül ve bir kist göründü. Amh sonucumu beklıyorum. Benim de 0,5 gibi bir değer cıkacak herhalde değil mi bu veriler uyumlu cıkıyor ?

E
Ben de 38 yasındayım. Ben de adetin 3. Günü toplam 6 antral folikül ve bir kist göründü. Amh sonucumu beklıyorum. Benim de 0,5 gibi bir değer cıkacak herhalde değil mi bu veriler uyumlu cıkıyor ?
Evet sayılarımız da yaşımız da benzer amh değerimiz de öyledir bence

32 den sonra rezervler azalıyor arkadaşlar.ama dogru tedavi ile yumurta takıbıyle 0.40 ile ark kızı oldu. hemde fsh lh 0 iken

Back