Öyle tabi canım bende kk ya çok sonra baktım açıkcası ondan önce araştırmıştım Volkan hocanın ilk bi tv programı videosunu gördük oradan yola cıkarak ilk oraya gittim. Ben durumumu öğrendikten 1 ay kadar sonra uzunca konuştuk ama bana durumun sebebini araştırmanın gereğinin olmadığını,rahim filmine hiç gerek olmadığını, yumurtamın kalitesini bilemeyeceğini tüp bebek yapmadan anlayamayacağını(ki zaten anlayamaz biliyorum) söyledi yani hiç bir ön araştırma yapmadan gel tüp bebek yapalım dedi. Bi dur dedim kendi kendime sen daha olayı idrak edemedin ki araştırmalarımdan tüp bebekten önce yapılması gerekenler var en önemlisi rahim filmi, bi anomali mi var bi sorun mu var tutunmayı engelleyecek bi durum mu var bilmeden hemen o ay tüp bebek hiç birini önemsemedi. Ben orada bitirdim kafam da ki kişiden kişiye değişiyor benim bakış açımla ilgili. Ki o konuda Hulusi hoca tüm genetik testlerime baktı, baktı bi sorun yok adana daki doktorum rahim içine baktı polip ve rahmimde darlık çıktı onun için ofis oldum yani gerekte varmış. Üstüne iyikeşme sürem kullandığım takviye vitaminler hepsi hazır olmam 1 yılımı aldı. O yüzden diyorum senin ilk deneyimin değilmiş rahminin durumunu bir çok şekilde görmüşsündür bu yollardan geçtiğin için ona sadece tüp bebek yapmak kalabilir evet ama ben o yolları hiç görmeyen rahmine hiç bakılmamış biri olarak hemen yat tüp bebek yapayım diyebileceği biri değildim. O yüzden doktor fikirleri kişiden kişiye değişiyor beklentiler farklı oluyor. Benim beklentim tüp bebekten önce her şeyin yapılması ve önce temelin sağlam atılmasıydı ve umut dolu bir doktor olup bana da pozitif baktırmasıydı.