• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0.30 Amh 25 yas

Merhaba hanimlar,

Gecen gun tahlik sonuclarim geldi. Amh 0.30 cikti. Iki gunde sonuclar cikti. Acaba yanlislikmi var diye soruyorum kendime.
Ben normal regl oluyorum amh bu kadar dusuk olabilir mi? Fsh lh da yuksek.
28 gunde bir regl oluyorum...
Doktorum tatil de soramiyorum da.

Bilen varsa rahatlarim biraz ya
Amh kısa sürede çıkabiliyor. Fsh nin yuksek olmasıda doğru oldugunu gösteriyor.Amh düşük olsada düzenli adet olunuyor. Amh sadece kalan sürenizi gosterir. Yilda amh de 0,20- 0,10 azalma olabiliyor. Onunuzdeki bı iki yıl onemli bu yüzden. Olumlu bakarsak 25 yaşında amh ye bakılması büyük şans. Bir an önce önlemini alırsınız. Yaşınız genç olduğu için ultrasonda 5 tane görülebilir. Bu iyi bişey ama her zaman beş görüneceği anlamına gelmiyor. 6 ay içinde 5 iken 3 e, 9 iken 7 ye falan düşebiliyor... Amh 0.30 olup 39 yaşında bı bayanin bazen hiç yumurta görünmüyordu bazen 1 tane gorunuyordu değişiyor. Genc olduğunuzdan yumurta kaliteniz yinede iyidir. Evliyseniz çok beklemeden tedaviye baslar bence doktor. Bekarsaniz yumurtalarınızi dondurmanız süper olur.

Canım 5 yumurta senin için çok az antral foliküllerinde doğruluyor amh sonucunu. Zaten muhtemelen doktorun foliküllerine bakarak test yaptırmaya karar vermistir. Benimde 27 yaşında öğrendim durumumu rutin kontrolde yumurtalıklarımda az folikül var diye test iatemişti. Sağlıklı bir insanda senin yasında 30 yakın küçüklü büyüklü folikül olmalı en azından.
Yanlışınız olmasın 30 yumurta pkostur. 7-10 arası iyi rezervdir. 5 kötü bı sayı değil amh sine göre gayet iyi.

Merhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz 😔
Azalma var ama kötü degilki. Havuz yöntemiyle bı sürü yumurtanız olur. Fsh niz de gayet güzel. Yasiniza göre normal bu sonuç.Tedaviye başlarsanız olmaması için bı engel yok.

Yanlışınız olmasın 30 yumurta pkostur. 7-10 arası iyi rezervdir. 5 kötü bı sayı değil amh sine göre gayet iyi.
Amh 0.65 benim 8 yumurta görünmüştü tüp bebek yaptırırken ama 5 toplandı 1 embriyon sağlıklı kaldı yani 7-10 arası çokta iyi bir değer sayılmaz ama tabi hiç yoktan daha iyi. Sağlıklı sadece eş kaynaklı tüp bebek yaptıran bi sürü bayan tanıdım bu süreçte 25-30 yumurtası olan kastım bu yöndeydi.

Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.
BAna da 0.3 işlem 3-4 seneye girebilirsin demişti 27 yaşımdaykrjn😂 2.5 sene geçti bi daha baktırmadım antral folikül sayım da düşmedi sonra Hulusi hocadan başka bi hoca o kadar çabuk azalmaz korkma demişti 40 dan önce girmeyiz umarım çünkü bir sürü Başka sorunu da var menapozun çocuk dışında

Amh 0.65 benim 8 yumurta görünmüştü tüp bebek yaptırırken ama 5 toplandı 1 embriyon sağlıklı kaldı yani 7-10 arası çokta iyi bir değer sayılmaz ama tabi hiç yoktan daha iyi. Sağlıklı sadece eş kaynaklı tüp bebek yaptıran bi sürü bayan tanıdım bu süreçte 25-30 yumurtası olan kastım bu yöndeydi.
10 üstü normal kabul ediliyor uyaran ilaçlarla o kadar toplanıyor konu Sahibi de ilaçları alırken tüp bebek yaparsa sahan çok çıkabilir tabiki belli olmaz o.amh a göre sayısı çok iyi mutlaka değerlendirmeli 0.3 bür yumurtas olanlar var ya da amh 1 ile 10 tanesi olmayan

Aslında bu tüp bebek için çok yumurta istemelerinden kaynaklı.Yoksa normal bu sayılar. Cok fazla yumurtası olan daha şanlı tabi işi kolay. En önemlisi yumurta kalitesi tek yumurta bile yetiyor aslında. Benimde Amh 1.31 yaş 36 8 toplandı dördü çöp oldu buyumemis tam. Geriye 4 kaldı 2 si iyi 5.gune gitti. Donduruldu. Cok embriyom olsaydı diğer denemelerde tabi tekrar ilac kullanmak zorunda kalmazdim.

BAna da 0.3 işlem 3-4 seneye girebilirsin demişti 27 yaşımdaykrjn😂 2.5 sene geçti bi daha baktırmadım antral folikül sayım da düşmedi sonra Hulusi hocadan başka bi hoca o kadar çabuk azalmaz korkma demişti 40 dan önce girmeyiz umarım çünkü bir sürü Başka sorunu da var menapozun çocuk dışında
Doktorlar psikolojilerine göre umut oluyorlar demekki 😂😂😂 vallahi bana öyle güzel seyler söylemişti ki o güne kadar dünyam yıkılmış gibi hissediyordum, umut dolu çıkmıştım odasından ucarak hatta çocukların olur merak etme demişti. O -lar kelimesi bana nasıl bir güç vermişti. 😂😂😂hoş tüp bebek için başka doktora yönlendirnişti git ında yaptır diye embriyım geriden geliyordu msj atmıştım yumurtam kalitesiz diye mi böyle diye evet kalitesizmiş diye acımasızca yazabilmişti ama 😂😂😂

Benim de yaş 30 amh 0.81 çok moralim bozuk doktor direk tüp dedi ama ben başka bir doktoru daha görmek istiyorum

Aslında bu tüp bebek için çok yumurta istemelerinden kaynaklı.Yoksa normal bu sayılar. Cok fazla yumurtası olan daha şanlı tabi işi kolay. En önemlisi yumurta kalitesi tek yumurta bile yetiyor aslında. Benimde Amh 1.31 yaş 36 8 toplandı dördü çöp oldu buyumemis tam. Geriye 4 kaldı 2 si iyi 5.gune gitti. Donduruldu. Cok embriyom olsaydı diğer denemelerde tabi tekrar ilac kullanmak zorunda kalmazdim.
Evet çok olsa daha büyük şans tabi. Benim 3. Güne 1 tek kalmıştı onu da hemen transfer etmişlerdi. Donduracak bile kalmadı anlayacağınız.

Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.
Ne kadar olumlu, iyi konuşmuş keşke her doktor böyle olsa..Moral verilmesi çok önemli bu dönemde...Doktorlar genelde hastanin psikolojini düşünmüyor. Halbuki işin en önemli kısmı o

Ne kadar olumlu, iyi konuşmuş keşke her doktor böyle olsa..Moral verilmesi çok önemli bu dönemde...Doktorlar genelde hastanin psikolojini düşünmüyor. Halbuki işin en önemli kısmı o
Aynen ona gidene kadar perişan haldeydim panik atak ve anksiyete başlamıştı ben de. Ona gidince tamam dedim ya çokta kötü bişey değilmiş aslında dedim o bana umut oldu açıkçası.

Azalma var ama kötü degilki. Havuz yöntemiyle bı sürü yumurtanız olur. Fsh niz de gayet güzel. Yasiniza göre normal bu sonuç.Tedaviye başlarsanız olmaması için bı engel yok.
Benim kafamda henüz tüp bebek yoktu. Yaşımı kabullenememiş olabilirim henüz :) 3 yıl önce evlendik eşimle ve açıkçası daha yeni deniyoruz ama işte çabuk hamile kaldım ve ardından düşük oldu. 6 ay daha normal yoldan denerim sanıyorum ama tabii çıkacak amh de önemli ona göre karar vericem 🤷‍♀️

Aynen ona gidene kadar perişan haldeydim panik atak ve anksiyete başlamıştı ben de. Ona gidince tamam dedim ya çokta kötü bişey değilmiş aslında dedim o bana umut oldu açıkçası.
Aynen 40 yas o kadar da kotu degil. Benim icin 30 yas olsa hadi cok daha dusuk cunku yine 5 senem var demek. Insallah tedaviye baslamadan hamile kalirim, olmazsada tedaviye baslayabilirim en kisa zamanda

Benim kafamda henüz tüp bebek yoktu. Yaşımı kabullenememiş olabilirim henüz :) 3 yıl önce evlendik eşimle ve açıkçası daha yeni deniyoruz ama işte çabuk hamile kaldım ve ardından düşük oldu. 6 ay daha normal yoldan denerim sanıyorum ama tabii çıkacak amh de önemli ona göre karar vericem 🤷‍♀️
Canim amh icin kani ne zaman verdin?

Aynı benim durum😄 ben sanardim 50 ye kadar çocuk olur. Bide 1 yıl korundum ilk ay hamile kalıcam sandım. 33 te evlendim 36 yaşındayım başladım tedaviye... Hamile kalmış olmanız olumlu bişey aslında Hayırlısı olsun.😊🙏

Doktorlar psikolojilerine göre umut oluyorlar demekki 😂😂😂 vallahi bana öyle güzel seyler söylemişti ki o güne kadar dünyam yıkılmış gibi hissediyordum, umut dolu çıkmıştım odasından ucarak hatta çocukların olur merak etme demişti. O -lar kelimesi bana nasıl bir güç vermişti. 😂😂😂hoş tüp bebek için başka doktora yönlendirnişti git ında yaptır diye embriyım geriden geliyordu msj atmıştım yumurtam kalitesiz diye mi böyle diye evet kalitesizmiş diye acımasızca yazabilmişti ama 😂😂😂
HULusi hocanın sağı solu bekli o olmuyor ya ben en en son bezip doktor değiştirdim😂 😬

Back