• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0.30 Amh 25 yas

Lh:3,6 esteadiol:70
Folikül sayısı bana az geldi ama bakalım amh bir gelsin. Düşüğün sebebi kalitesiz yumurta olabilir ve bu da insanın hevesini kırıyor. Düşük yapmak da kötü ve gene hamile kalsam da hep stres yapıcam.
Estradiol de guzek lh da canim, sikma bence canini, insallah bidakinde dusuk yasamazsin

Merhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz 😔
Fsh ın iyi ama fsh her ay değişir bazen süşük bazen yüksek olabilir ama antral folikülüm rezervde azlık olduğunu gösteriyor cidden. Yumurtan olduğu aürece kötü düşünme sonucta umut hep var

Ama genetikse sizin daha zamaniz var gibi duruyo. Benim annem 45 yasinda hala adet goruyor duzenli olrak
Ben de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.

Ben de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.
Ben daha deneyeli cok olmadi, 4 ay oldu ama degerimde ortada bilmiyorum. Evleneli iki yil oldu. Zaten bende bide endometriosiz var doktor direkt tup bebek diyecektir

Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.

Ben daha deneyeli cok olmadi, 4 ay oldu ama degerimde ortada bilmiyorum. Evleneli iki yil oldu. Zaten bende bide endometriosiz var doktor direkt tup bebek diyecektir
Olsun. Korkma bu da artık yaygın bir tedavi yöntemi. 🤗

Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.
Biz bir kaç seneye doğu görevine gideceğiz tüp işini burdayken halletmek istiyorum. 3 yıl dolduğu için de rapor hakkım var. Daha fazla kendim denemek istemiyorum. Bakalım tabi bu iş de nasip. 🤗

Degerler menopozda kadinin degerli tam olarak hic bi adet duzensizligil yok ya. Bide ekografide doktor folkulerimi saydi 5 tane vardi yumurtalik basi... Anlamadimki
Yasina gore 5 tane az normalde 20 tane olmasi lazim evliysen biran once tup bebege basla derim degerlerimiz hemen hemen ayni ben tup bebekle hamileyim eger evli degilsen yumurtalarını hemen dondur derim Benimde adetlerim duzenli ama amh dusuk oldugu icin bizler menepoza erken girecegiz malesef

Yasina gore 5 tane az normalde 20 tane olmasi lazim evliysen biran once tup bebege basla derim degerlerimiz hemen hemen ayni ben tup bebekle hamileyim eger evli degilsen yumurtalarını hemen dondur derim Benimde adetlerim duzenli ama amh dusuk oldugu icin bizler menepoza erken girecegiz malesef
Evliyim canim, eylul de doktoru gorecegim, tup bebek diyecek buyuk ihtimal

Evliyim canim, eylul de doktoru gorecegim, tup bebek diyecek buyuk ihtimal
Umarim tez zamanda rabbim sanada nasip eder canimm hergun yatmadan gun icinde bile hep boyle dua ediyorum mucadele eden cocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip et kimsenin kucagini bos birakma 🤲🤲 ben cok mucadele ettim umudum tukenmek üzereyken rabbim mucizemi bagisladi insallah sagliklica kucagimada alirim

Umarim tez zamanda rabbim sanada nasip eder canimm hergun yatmadan gun icinde bile hep boyle dua ediyorum mucadele eden cocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip et kimsenin kucagini bos birakma 🤲🤲 ben cok mucadele ettim umudum tukenmek üzereyken rabbim mucizemi bagisladi insallah sagliklica kucagimada alirim
01 i görünce rumuzunuz da acaba adana da mı tüp bebek yaptırdınız sizde

Back