ZORUNDAMIYIM ??? GEREKİRMİ ???

En iyisi temizliği de yemeği de sıraya bindirip yapmak.

Mecbur değilsin. Allah rızası için yaparsan yaparsın.

çokk saçma ya hiç de zorunda degilsin bu anlayışların degişmesı gerek gelın olunca noluyo ya bende çok sinir oluyorum bu konulara ne yazıkkı oluyo

herkes kendi ana babasına baksın. gelinsin diye hizmetçileri değilsin.

Hiç de gitmek zorunda değilsin kızları varken sana düşmez bile..Canın isterse gidersin yaparsın işini, onun haricinde öyle bir sorumluluk hissetme üzerinde.
O çok bilmiş kızları da zorunlusun gibi şeyler ima ediyorlarsa 'babanızın size verdiği emeklerin karşılığını alma zamanı hadi biraz kolları sıvayın artık' de.. Bakalım bilmişlik yapacaklar mı daha. Ezdirme kendini..

Ben yerinizde olsam gitmezdim, işini de yapmazdım çünkü alıştıkları için sizin üstünüze yıkarlar.. Yıkmaya da çalışıyorlar. Ama onların yaptığını görsem işin ucundan tutardım. Bir alışveriş yapıp götürürdüm veya bir kap yemek yapıp götürürdüm. Vs vs

o halde kocası da konu sahibinin ailesinin her işine koşmalı. damat da evlat oluyor sonuçta.

bizlerde bazılarında bir laf vardır evlenince erkek tarafına daha yakın ilk önceliğin onlar olucak diye.ya o kültürde büyümüşlerdir yada işlerine öyle geliyordur.tabiki 2 kızı varken niye hep siz gidesinizki.3 kişi birer hafta gitse tamamdır zaten.kullanılmaktan bende hiç hoşlanmam.

Sorun görümcelerde değil sende. Sen o görümceler sen gelin olarak bakmak sana düşer dediğinde hadlerini bildiremiyorsan, burada da sana bakmak zorunda değilsin diyenlere ama ben o aileye girdim diyorsan bak zaten, sorun ne?

Süper bir yorum. Gerçekten doğru.

İşlerine gelmeyıncede sen dış kapının dış mandalısın derler.Siz kendınız ıcın yapıyosunuz bu ıyılıgı ki bu sizizn kalitenizi gösterir bosverın ne halleri varsa görsünler.Özveri konusuna katılmıyorum sonucta onlarında babası yani.Demekkı ıyı yetısmemişler.

Sorun görümcelerde değil sende. Sen o görümceler sen gelin olarak bakmak sana düşer dediğinde hadlerini bildiremiyorsan, burada da sana bakmak zorunda değilsin diyenlere ama ben o aileye girdim diyorsan bak zaten, sorun ne?
Zaten konustugumuzda haddini bildirdim vana empati yapmami söyledi bnde herkes içinden geldiği kadar yapar dedim. Utanmadan bana bide hakkymıs gibi ; ne yani senin içinden bukadarmı geliyo diye üste çıkmaya calişti gerizekalı

BABABLARININ SORUMLULUĞUNU ÜSTLERİNDEN ATMAK İÇİN ELLERİNDE GELENİ YAPIYORLAR.BENDE EN ÇOK BUNA ŞAŞIRIYORUM..AYRICA OLAYIN BİDE K.P. TARAFI VAR.. Ben gidince onkadar sey yapıyorum gözü görmyo kızları en ufak bdy yapsa yemin ederim bir ay dilinden düsürmüyo..nispet eder gibi bana söylüyo..çooookk fenalar çooookkkk

Zorunda değilsin.

Hele bana zorundaymışım gibi derlerse hiç gitmem.

İki kızı var onlar gitsin sende kendi annene git

Benim annem genç,ve kayınvalidem baya yaşlı.
Kayınvalidem yakınımda olsa ayda bir iki yardıma gidebilirdim. (not:kızı yok)

Canm ızaktan söylemesi kolay..düşündene

Bütün arkadaslar sagolsun demekki ben boşuna kendmi mecbur hssedyormusum .. Artık vicdanm rahat hiçbirseye mecbur değilim

Aynen öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…