- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
What ?kızları olmasa bile gitmek zorunda değilsin. neden yaşlıve hasta kendi işini göremiyormu ki?
What ?
çokk saçma ya hiç de zorunda degilsin bu anlayışların degişmesı gerek gelın olunca noluyo yakayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
herkes kendi ana babasına baksın. gelinsin diye hizmetçileri değilsin.kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
o halde kocası da konu sahibinin ailesinin her işine koşmalı. damat da evlat oluyor sonuçta.Kızları olsa bile sizde artık o evin kızı sayılırsınız mecbur değilsiniz ama niye gitmeyeceksiniz ki? kızları olması sizi kayınpederinizle ilgilenmekten muaf yapmaz. Haftada bir iki gidip halini hatrını sormak bir işini görmek iyi olur sevaptır. Hem de hoşuna gider. Kızları var banane demek hoş değil bence sonuçta eşinizin babası.
El birliğiyle destek olmanız lazım. Sizin de babanız aynı durumda olabilir siz varsınız diye gelininiz hiçbir şekilde ilgilenmese bir işine karışmasa hoşuna gider mi? dediğim gibi kendinizi gelin gibi değil evin kızı gibi görürseniz mesele kalmaz.
bizlerde bazılarında bir laf vardır evlenince erkek tarafına daha yakın ilk önceliğin onlar olucak diye.ya o kültürde büyümüşlerdir yada işlerine öyle geliyordur.tabiki 2 kızı varken niye hep siz gidesinizki.3 kişi birer hafta gitse tamamdır zaten.kullanılmaktan bende hiç hoşlanmam.kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Zorunluluk ? Ne münasebet !
İki kızı olmasa , yalnız yaşayan adamı elbette tek bırakmayın , bir eliniz üzerinde olsun derim .
Her hafta zorunlu vazife ...Hayır .
Görümcelerine de ki ; benim kayınpederim sizin babanız ... Size daha uygun düşer . Yok bakamayız , zor geliyor , tembeliz , keyfimize düşkünüz derseniz ...ona göre bileyim , ben babamı yalnız bırakmam evvelAllah diye de meydan okuyun .
İşlerine gelmeyıncede sen dış kapının dış mandalısın derler.Siz kendınız ıcın yapıyosunuz bu ıyılıgı ki bu sizizn kalitenizi gösterir bosverın ne halleri varsa görsünler.Özveri konusuna katılmıyorum sonucta onlarında babası yani.Demekkı ıyı yetısmemişler.kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Zaten konustugumuzda haddini bildirdim vana empati yapmami söyledi bnde herkes içinden geldiği kadar yapar dedim. Utanmadan bana bide hakkymıs gibi ; ne yani senin içinden bukadarmı geliyo diye üste çıkmaya calişti gerizekalıSorun görümcelerde değil sende. Sen o görümceler sen gelin olarak bakmak sana düşer dediğinde hadlerini bildiremiyorsan, burada da sana bakmak zorunda değilsin diyenlere ama ben o aileye girdim diyorsan bak zaten, sorun ne?
Sorun görümcelerde değil sende. Sen o görümceler sen gelin olarak bakmak sana düşer dediğinde hadlerini bildiremiyorsan, burada da sana bakmak zorunda değilsin diyenlere ama ben o aileye girdim diyorsan bak zaten, sorun ne?[/QUOTE canm uzaktan söylemesi kolay . Düşünsene hepsi cephe olup aynı konuda farklı sekillerde bana baskı yapıyorlar..direkt söylemeselerde birilernden örnek veriyorlar vs vs. Bi kere bsy söyledim hepsinin tavrları degsti gerci şu an herkesle mesafeliyim ama yinede içim bu konuda rahat degldi(kp ye sık gtme konusunda) haftada bir gidicem sadece
Bütün arkadaslar sagolsun demekki ben boşuna kendmi mecbur hssedyormusum .. Artık vicdanm rahat hiçbirseye mecbur değilimZorunda değilsin.
Hele bana zorundaymışım gibi derlerse hiç gitmem.
İki kızı var onlar gitsin sende kendi annene git
Benim annem genç,ve kayınvalidem baya yaşlı.
Kayınvalidem yakınımda olsa ayda bir iki yardıma gidebilirdim. (not:kızı yok)
Aynen öyle canımİşlerine gelmeyıncede sen dış kapının dış mandalısın derler.Siz kendınız ıcın yapıyosunuz bu ıyılıgı ki bu sizizn kalitenizi gösterir bosverın ne halleri varsa görsünler.Özveri konusuna katılmıyorum sonucta onlarında babası yani.Demekkı ıyı yetısmemişler.