kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Ama ben de o aileye girdim.. Genelde biz seni kendimiz gibi görüyoruz deyip yakınlık gösterip sonra karsılık bekliyorlarHayır tabii ki herkes kendi ailesinden sorumlu de geç bir şey soylediklerinde.
Zorunda DEGILSIN. Icinden gelirse yaparsin. Istemiyosan kimse zorlayamaz. Dinen bile yapmak zorunda degilsin.kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
O zaman mesafe koy. Esinde sizin aileye girdi ileride babana bakacak mı? Kaldı ki siz onların ailesine girmediniz ikiniz bir aile oldunuz.Ama ben de o aileye girdim.. Genelde biz seni kendimiz gibi görüyoruz deyip yakınlık gösterip sonra karsılık bekliyorlar
Helelinbenden yakinda cocuklari var ise. Ben olsma gitmem. Kocam birsey diyecek olsa. Gorumcelerim daha yakin onlar gitsin bir zahmet derim.kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Aynen ama sonra dolup dolup tavır yapıyorlar..bazende hediyeler varip karsılıgını bu sekilde beklyorlar yani böyle anlıyorum..kpnyalnız yasıyor oda biraz huysuz biri..hatta kızlarıda bunu biliyor..buna katlanablirim ama kızlarının bu tavırları canmı sıkıyor kendmi baskı altnda hissediyorumböyle şeyler gönülsüz olmaz.
içinden gelir, 2-3 haftada bir gidersin.
eşin de gelmelidir müsaitse hatta.
değilse görümcem diyo diye kılımı kıpırdatmam.
Ay aman yaparlarsa yapsınlar. Çok mu önemliler?Aynen ama sonra dolup dolup tavır yapıyorlar..bazende hediyeler varip karsılıgını bu sekilde beklyorlar yani böyle anlıyorum..kpnyalnız yasıyor oda biraz huysuz biri..hatta kızlarıda bunu biliyor..buna katlanablirim ama kızlarının bu tavırları canmı sıkıyor kendmi baskı altnda hissediyorum
Ama ben de o aileye girdim.. Genelde biz seni kendimiz gibi görüyoruz deyip yakınlık gösterip sonra karsılık bekliyorlar
Aynen canm ben iyi niyetimle hitmeye calişiyorum haftada 1-2 bunu bile az görüp bana akıl veriyorlar..daha bir senelik evliyim ev işiyle bile yalnız ilgileniyorum..kızları ayda bir gidiyor..bir tanesi sadece günlük yemeğini ayarlypr evi yakın olanyok artık bunu görümcelerin mi söylüyor daha verici olmalısın diye
bence kesinlikle zorunda değilsin
ben asla gitmem
ama adam çok yaşlıysa hastaysa falan bi özel durumu varsa sırayla gidilebilir, bu da zorunluluktan değilde insaniyet namına
Aynen canm aklıma geldkce nefret kusuyorum..bino kadarda iyi görünüyorlar ama görümceler bi araya gelnce dedikodumu yaptklarndan o kadar eminmki..birinin söylediği sözün aynısını ötekinden duyuyorum..yüzüme gelince de bazen can ciğer kuzı sarma oluyorlar..bıktım artık ne yapacagımı sasrdım..hatta bazen kendim bile inanıyorum söyledklerinekendisi gibi görüyosa sıraya koyun, her hafta biri gitsin.
yoksa kullanmak için herkes der "kendimiz gibi görüyoz"diye.