ZORUNDAMIYIM ??? GEREKİRMİ ???

Acik acik konusamiyorsan elimden geldigi kadar inşallah deyip arada bir gidip salliycaksin.Bu zamanda kim umursamiyorsa o kiymetli oluyor her zaman ,her mekanda ne yazikki.Yaptikcada kiymetsiz oluyorsun mecburiymişsin gibi
Ama kizlari olmasaydi inan koş git yokla aksatma derdim :KK66:

Olsun. Elleri ayakları tutuyor ya. Öz babaları ya adamcağız ne kadar da üzülüyordur. Yine siz Allah rızası için ihmal etmeyin. Siz de ihmal edilmezsiniz böyle bir durumda kalırsanız.
Ya zaten ben elimden geleni yapıyorum da bnm niyetimi kirletiyorlar

Acik acik konusamiyorsan elimden geldigi kadar inşallah deyip arada bir gidip salliycaksin.Bu zamanda kim umursamiyorsa o kiymetli oluyor her zaman ,her mekanda ne yazikki.Yaptikcada kiymetsiz oluyorsun mecburiymişsin gibi
Ama kizlari olmasaydi inan koş git yokla aksatma derdim :KK66:
Onu zaten yaparız bizde böyle bi terbiyeyle büyüdük..merhamet...

Canım çoooook doğru diyorsun ama bı dediklerinden birini söylesem adım şeytana çıkar..ama artık kesinlikle susmayacagım..kimseye karsı..bu yasta yasadklarıma bak..onlar benden 20 yaş büyük benden iyi gezip eğleniyorlar ben ancak kafayı yememle kalıyorum..ALLAH HİÇBİRİNDE AHIMI BIRAKMASIN
Ben seytansam onlarda seytan ozaman dersin sende.
Yaptim yaptım bir ekzde kizlari yapsın demeklemi seytan oluyorum, onlar hic yapmamakla iblis ozaman dersin. Ey ALLAHIM ya
Ornegin ben dururken neden yengem surekli rutin sekilde babamin evini temizlesin ki?
Ha. Baska sehirde olurlar ozaman tamam yasli adam temizle derim ama kizlari daha yakin. Onlar duzgun insan olsa sana birakmazlar zaten.

Ben seytansam onlarda seytan ozaman dersin sende.
Yaptim yaptım bir ekzde kizlari yapsın demeklemi seytan oluyorum, onlar hic yapmamakla iblis ozaman dersin. Ey ALLAHIM ya
Ornegin ben dururken neden yengem surekli rutin sekilde babamin evini temizlesin ki?
Ha. Baska sehirde olurlar ozaman tamam yasli adam temizle derim ama kizlari daha yakin. Onlar duzgun insan olsa sana birakmazlar zaten.
Artık bnmde dilim yavas yavas cözülüyor merak etmeyi a dostlar..

KP'nin ne rahatsızlığı var ki? Yatalak mı? Hasta mı? Nesi zor geliyor bakımının?

ne zorunlulugu ne munasebet
tembellıklerınden ısı sana yaptırmaya calısıyorlar
ben babamın evıne gelını gonderene kadar kalkar ben yaparım yapamıyorsam yardımcı kadın cagırırım yanı

pes ya

tavrınızı koyun bence net sekılde

ne zorunlulugu ne munasebet
tembellıklerınden ısı sana yaptırmaya calısıyorlar
ben babamın evıne gelını gonderene kadar kalkar ben yaparım yapamıyorsam yardımcı kadın cagırırım yanı

pes ya

tavrınızı koyun bence net sekılde
Aynen canm ..

zorunda değilsin.

gitmek istiyorsan git.
gitmek istemiyorsan hiç gitme,
sorumlu olan biri varsa o da eşin,
görümcelerin de seni ilgilendirmez bence.

kp nin bakıma ihtiyacı varsa ve çocukları bakamıyor iseler bakıcı tutulabilir veya uygun bir merkez araştırılabilir.

sizin gönlünüzden sizin ilgilenmeniz geçiyorsa eğer bu da güzel olur, neden olmasın ki.

görümcelerinin terbiyesizliği ben annemi babamı hayatta başkasına yük etmem gerekirse sırtımda taşırım.başkası derken yanlış anlama kardeşlerime bile bırakmam.

işiniz yoksa yada bi engeliniz kp de iyiyse huysuzluk yapmıyor yada bi kötülüğü yoksa gönüllü olarak belli günlerde gitmeniz çok güzel bişey duasını alırsınız allah rızası için. ama görümcelerin sölediği çok ayıp ve yanlış o evin kızı onlar daha fazlasıyla onların bakmaları gerekir misal ben bakmayınca kendimi kötü hissediyorum 2 günde bi babama giderim evi toplar yemegni yaparım yengemde elinden geldiğince yapar sen gelinsin bak hee özverili davran gibi bişey demek ne haddime görümcelerin bakmak istemiyorum ugrasamam diyemiyo da topu sana atıyo çok üzülüyorum bole yaşlılara öz evlatları bakmasın etmesin damattan gelinden bişeyler beklesinler önce evlatlar vazifesini yapacak sonra damatlar gelinlerde yardımcı olacak

Siz zorunlu değilsiniz,kimsede size bunu dayatamaz. Ha dönüşümlü gidersiniz hepiniz amenna ama "sen gelinsin senin görevin"muhabbeti yapılıyorsa olmaz o iş.
Bir zahmet babalarını idare etsinler.
Dayatmadan hoşlanmam bu sebeple ben gitmezdim sanırım,kayınpederimi çok sevsemde. Bu tip sorumluluklar tek kişiye yıkılmamalı zaten.

Eşinle açık açık konuş.3tane kadınsınız zaten.Herkes haftada bir kez gitse hepinize 3haftada bir ancak sıra gelir.E o da çok normal kimseyi yormaz sıkmaz bu durum.
Temizlik için de ayda bir kez Kadın alın köklü temizlik yapsın.Parasını da ortak verin.
Haftada bir giden de ortalığı toplar bi siler süpürür bitti gitti.
Yani bu gayet adaletli bi çözüm bence.
Bunu insanlıkla tatlı dille anlatın eşinize o sizin arkanızda olursa sorun olmaz zaten hatta ablalarını da arayıp o konuşsun.Siz muhatap bile olmayın.

EVET ARKADASLAR BASTA NİYETİM TAMAMEN ALLAH ROZASIYDI HALEN DE ÖYLE AMA BU NANKÖR İNSANLAR YOKMU ??? DİLERİM ALLAHTAN ONLARDA AYNI DURUMA DÜŞSÜN.BİLDİĞİM TEK DOĞRU VAR ; KİMSENİN AH'I KİMSEDE KALMAZ !!

Eşinle açık açık konuş.3tane kadınsınız zaten.Herkes haftada bir kez gitse hepinize 3haftada bir ancak sıra gelir.E o da çok normal kimseyi yormaz sıkmaz bu durum.
Temizlik için de ayda bir kez Kadın alın köklü temizlik yapsın.Parasını da ortak verin.
Haftada bir giden de ortalığı toplar bi siler süpürür bitti gitti.
Yani bu gayet adaletli bi çözüm bence.
Bunu insanlıkla tatlı dille anlatın eşinize o sizin arkanızda olursa sorun olmaz zaten hatta ablalarını da arayıp o konuşsun.Siz muhatap bile olmayın.
ÇOK ŞÜKÜR EŞİM ARKAMDA HER ZAMAN KONUYU ACIP BIKTIRMAK İSTEMİYORUM AMA EN SON BİR AY ÖNCE KONUSTUĞUMUZDA NEREDEYSE ABLASINA CATICAKTI BEN ENGEL OLDUM YUMUŞATTIM..ODA GELİNMİŞİM YAPMAK ZORUNDAYMIŞIM MUHABBETİNE KIZDI..

ÇOK ŞÜKÜR EŞİM ARKAMDA HER ZAMAN KONUYU ACIP BIKTIRMAK İSTEMİYORUM AMA EN SON BİR AY ÖNCE KONUSTUĞUMUZDA NEREDEYSE ABLASINA CATICAKTI BEN ENGEL OLDUM YUMUŞATTIM..ODA GELİNMİŞİM YAPMAK ZORUNDAYMIŞIM MUHABBETİNE KIZDI..
Tamam da bu dediğim çözüm önerisini söylediniz mi eşinize?
Kardeşler oturup konuşsun bunu aralarında meselenin üstünü örtmekle olmaz ki.
Kardeşini de arasın hak eettiyse kızsın gerekirse bırakın neden tutuyorsunuz adamı.
Böyle böyle tepenize çıkmış herkes.

Tamam da bu dediğim çözüm önerisini söylediniz mi eşinize?
Kardeşler oturup konuşsun bunu aralarında meselenin üstünü örtmekle olmaz ki.
Kardeşini de arasın hak eettiyse kızsın gerekirse bırakın neden tutuyorsunuz adamı.
Böyle böyle tepenize çıkmış herkes.
Canım napayım yapıcı olmaya calistim baslarda..yeni aklım basıma geliyor ama eşimi tutmasam kötü olurdu bi daha böle bsy yasanırsa konusur artık

kızları olmasa bile gitmek zorunda değilsin. neden yaşlıve hasta kendi işini göremiyormu ki?

X