Bütün arkadaslar sagolsun demekki ben boşuna kendmi mecbur hssedyormusum .. Artık vicdanm rahat hiçbirseye mecbur değilim
Aynen canm birazda borclu hssetme durumu var..kp düğün yaptı ev verdi. O evde gormcelernde hakkı vardı hepsinin maddi durumu iyi oldgu için bze verdi . Hal böle olnca brazda borclu hssediyordum. Ama düşündümde oğullarna yaptlar dyorm ben el kızıyım nihayetndeAdamın iki kızı var size düşer,ha biz bakamıyoruz evlat olarak deyip yük geliyorsa bakmayın o zaman kimse gelini gitmiyor demez çocukları bakmıyor der.
Ben kendi anne babamı sırtımda taşırım sizde yapın bana düşmez deyin takmayın
Bnde sadece allah rızası içn bsyler yapmya calsyormKp.kızları varken size dűşmez, insan utanır geline git babamın çamaşırını yıka demeye, ne biçim insanlar var.Eger kp iyiyse size karşı, Allah rızası için yardım edebilirsiniz, ben olsam evime yemege davet ederdim arasıra, kızlarıda ev işlerini yapıversin...
Aynen canm birazda borclu hssetme durumu var..kp düğün yaptı ev verdi. O evde gormcelernde hakkı vardı hepsinin maddi durumu iyi oldgu için bze verdi . Hal böle olnca brazda borclu hssediyordum. Ama düşündümde oğullarna yaptlar dyorm ben el kızıyım nihayetnde
İçinden ne kadar geliyorsa o kadar git, sorumluluğu sana yüklemelerine izin verme. Asli görev onların, onlardan sonra sana düşer. Kullandırtma kendini. Onlardan fazla gitme. Onlar daha çok gitmeli.Zaten konustugumuzda haddini bildirdim vana empati yapmami söyledi bnde herkes içinden geldiği kadar yapar dedim. Utanmadan bana bide hakkymıs gibi ; ne yani senin içinden bukadarmı geliyo diye üste çıkmaya calişti gerizekalı
Aynen işin o kısmıda var.. Yaaa huyum kurusun ben böyle çok ince düşünüyorum bu yüzden kafayı yiyicem bigün... Kahretsnİyi de Allah korusun boşansan adam gelinime kalsın demeyecek ev oğlunun evi görülüyor
Aynen canm gercekten ben yaşım itibaryle bu konularda pek olgun değilmisim..yeni yeni gözüm aciliyor sagolun...İçinden ne kadar geliyorsa o kadar git, sorumluluğu sana yüklemelerine izin verme. Asli görev onların, onlardan sonra sana düşer. Kullandırtma kendini. Onlardan gazla gitme. Onlar daha çok gitmeli.
madem öleyse çok sevdiği kızları baksın sanada bi allah razı olsun kızım diyemiyosa destek olmuyosa oda nankörmüşBABABLARININ SORUMLULUĞUNU ÜSTLERİNDEN ATMAK İÇİN ELLERİNDE GELENİ YAPIYORLAR.BENDE EN ÇOK BUNA ŞAŞIRIYORUM..AYRICA OLAYIN BİDE K.P. TARAFI VAR.. Ben gidince onkadar sey yapıyorum gözü görmyo kızları en ufak bdy yapsa yemin ederim bir ay dilinden düsürmüyo..nispet eder gibi bana söylüyo..çooookk fenalar çooookkkk
benım kv kp yaslılar cok, ev ıslerını kadın gelıp yapıyor, yemegını kv dem kendı yapar arada temızlık ısı olur-hastane ısı olur hep kızları kosturur ben sadece esımle zıyarete gıderım , kımsede benden bırsey beklemez benım zaten kendı evımın ıslerı var , bebegım var ... ama orda ıken bır ıkı bardak tabak falan yıkarım o kadar...kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...