Ya zaten ben elimden geleni yapıyorum da bnm niyetimi kirletiyorlarOlsun. Elleri ayakları tutuyor ya. Öz babaları ya adamcağız ne kadar da üzülüyordur. Yine siz Allah rızası için ihmal etmeyin. Siz de ihmal edilmezsiniz böyle bir durumda kalırsanız.
Onu zaten yaparız bizde böyle bi terbiyeyle büyüdük..merhamet...Acik acik konusamiyorsan elimden geldigi kadar inşallah deyip arada bir gidip salliycaksin.Bu zamanda kim umursamiyorsa o kiymetli oluyor her zaman ,her mekanda ne yazikki.Yaptikcada kiymetsiz oluyorsun mecburiymişsin gibi
Ama kizlari olmasaydi inan koş git yokla aksatma derdim
Ben seytansam onlarda seytan ozaman dersin sende.Canım çoooook doğru diyorsun ama bı dediklerinden birini söylesem adım şeytana çıkar..ama artık kesinlikle susmayacagım..kimseye karsı..bu yasta yasadklarıma bak..onlar benden 20 yaş büyük benden iyi gezip eğleniyorlar ben ancak kafayı yememle kalıyorum..ALLAH HİÇBİRİNDE AHIMI BIRAKMASIN
Artık bnmde dilim yavas yavas cözülüyor merak etmeyi a dostlar..Ben seytansam onlarda seytan ozaman dersin sende.
Yaptim yaptım bir ekzde kizlari yapsın demeklemi seytan oluyorum, onlar hic yapmamakla iblis ozaman dersin. Ey ALLAHIM ya
Ornegin ben dururken neden yengem surekli rutin sekilde babamin evini temizlesin ki?
Ha. Baska sehirde olurlar ozaman tamam yasli adam temizle derim ama kizlari daha yakin. Onlar duzgun insan olsa sana birakmazlar zaten.
AHHHH Kİ NE AHHHHIste canim seni merhametli iyi niyetli görmüşler ahhh ah
Aynen canm ..ne zorunlulugu ne munasebet
tembellıklerınden ısı sana yaptırmaya calısıyorlar
ben babamın evıne gelını gonderene kadar kalkar ben yaparım yapamıyorsam yardımcı kadın cagırırım yanı
pes ya
tavrınızı koyun bence net sekılde
ÇOK ŞÜKÜR EŞİM ARKAMDA HER ZAMAN KONUYU ACIP BIKTIRMAK İSTEMİYORUM AMA EN SON BİR AY ÖNCE KONUSTUĞUMUZDA NEREDEYSE ABLASINA CATICAKTI BEN ENGEL OLDUM YUMUŞATTIM..ODA GELİNMİŞİM YAPMAK ZORUNDAYMIŞIM MUHABBETİNE KIZDI..Eşinle açık açık konuş.3tane kadınsınız zaten.Herkes haftada bir kez gitse hepinize 3haftada bir ancak sıra gelir.E o da çok normal kimseyi yormaz sıkmaz bu durum.
Temizlik için de ayda bir kez Kadın alın köklü temizlik yapsın.Parasını da ortak verin.
Haftada bir giden de ortalığı toplar bi siler süpürür bitti gitti.
Yani bu gayet adaletli bi çözüm bence.
Bunu insanlıkla tatlı dille anlatın eşinize o sizin arkanızda olursa sorun olmaz zaten hatta ablalarını da arayıp o konuşsun.Siz muhatap bile olmayın.
Tamam da bu dediğim çözüm önerisini söylediniz mi eşinize?ÇOK ŞÜKÜR EŞİM ARKAMDA HER ZAMAN KONUYU ACIP BIKTIRMAK İSTEMİYORUM AMA EN SON BİR AY ÖNCE KONUSTUĞUMUZDA NEREDEYSE ABLASINA CATICAKTI BEN ENGEL OLDUM YUMUŞATTIM..ODA GELİNMİŞİM YAPMAK ZORUNDAYMIŞIM MUHABBETİNE KIZDI..
Canım napayım yapıcı olmaya calistim baslarda..yeni aklım basıma geliyor ama eşimi tutmasam kötü olurdu bi daha böle bsy yasanırsa konusur artıkTamam da bu dediğim çözüm önerisini söylediniz mi eşinize?
Kardeşler oturup konuşsun bunu aralarında meselenin üstünü örtmekle olmaz ki.
Kardeşini de arasın hak eettiyse kızsın gerekirse bırakın neden tutuyorsunuz adamı.
Böyle böyle tepenize çıkmış herkes.