Yok artık. Kızları varken senin yapman gerekmez. Illa yapacaksın diyorlarsa da dönüşümlü yapabilirsinizkayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Aynen canm ben iyi niyetimle hitmeye calişiyorum haftada 1-2 bunu bile az görüp bana akıl veriyorlar..daha bir senelik evliyim ev işiyle bile yalnız ilgileniyorum..kızları ayda bir gidiyor..bir tanesi sadece günlük yemeğini ayarlypr evi yakın olan
Aynen canm aklıma geldkce nefret kusuyorum..bino kadarda iyi görünüyorlar ama görümceler bi araya gelnce dedikodumu yaptklarndan o kadar eminmki..birinin söylediği sözün aynısını ötekinden duyuyorum..yüzüme gelince de bazen can ciğer kuzı sarma oluyorlar..bıktım artık ne yapacagımı sasrdım..hatta bazen kendim bile inanıyorum söyledklerine
Ben anlamyorum canm onlar evlendi gitti diye babaları yokmu yani...? Ben evlinince benm öz babam oluyor sanki.. O kadar sacma savunmalar duydumki nasl anlatsam biriyle yüz göz oldum bi ara..Bu arada böyle yazınca vicdansızlık gibi gözüküyor ama alakası yok . 70 ini devirmiş babam benden 650 km uzakta yalnız yaşıyor . Evinde hiç yoksa her gün 3 çeşit yemek , bende o kadar yok
Bari bizim şehre gel diyorum , nasip diyor . Aramızda iyi ha , her gün konuşuruz lak lak yaparız .
Ama adam özgür. Bende ona çekmişim .
Yani demem o ki ; ihtiyacı olmasa da (çok yaşlı , hasta vs.. ) insanlar erken birilerinin üzerine yaslanıp ömür bitirmeye meraklı oluyor .
Hoş senin durumun çok ayrı . İki kızı var . Zaten onlar destek olmalı , temizlik vs de .
Sorma canm rollerini süper yapıyorlar sözde dindar insanlar ahhhh ahhhhen uyuz olduğum insan tipi.
yüze gülüp arkadan iş çeviren.
karaktersizliğin alası...
Kız valla onlar hiiiiiiiiççç işgilenmiyorlar sorma ..naparsın ben burada yalnızım ailem destekcim yok eşiminde bsyden haberi olmayınca bana baskı uyguluyorlar resmenHelelinbenden yakinda cocuklari var ise. Ben olsma gitmem. Kocam birsey diyecek olsa. Gorumcelerim daha yakin onlar gitsin bir zahmet derim.
Gelinmis, kendileride evlenmis kendileride gelin olmus. Kendileride gidip yapıyormu acaba?
Ben olsam gitmem.
Valla canm dogru anlattın !!!Arada siz gidin arada kizlari gitsin
Size dusuyor da onlara dusmuyormu kp evine bakmak cok garip yaaa
Kim kimin ustunden gecinebilirse susani eziyorlar onlarinda babalari anlamiyorum bu insanlari ben gercektn
kayınpederimin evlne gidip onunla ilgilenmek evinin işini yapmak zorundamıyım ??? KIZLARI YAKINIDA İKEN..İKİ KIZI VAR ONLAR EVLİ VE YAKIN..BENİM EV BİRAZ UZAĞINDA..ben her hafta kendimi gitmek zorunda hissediyorum..görümcelerde genelde bunu ima ediyor..ben geliniyim onlar kızları..gelin olarak benim daha özverili olmam gerekirmiş..sizce öylemi ? Kafam çok karışık ne yapacagımı şaşırdım...
Yavas yavas mesafemi koyuyorum canm böylesi daha iyiO zaman mesafe koy. Esinde sizin aileye girdi ileride babana bakacak mı? Kaldı ki siz onların ailesine girmediniz ikiniz bir aile oldunuz.
Aynen bendede öyle oldu içimden gelmiyor böyle dayatmalar yüzündensana karşı olan tavırla ilgili bence bu tür şeyler içten gelmeli dayatma vs gibi durumlarda bende ters tepiyor yapacağım varsada yapmam
Canm be biliyim biraz da alıştılar..alışmış kudurmustan beterdir..basil düzeltebilirimki bu saatten sonra2 kızı varken sana düşmez. Kızı olmasa da düşmez. Eşinle birlikte gidilirse gidilir. Ne yapılacaksa eşinle yaparsınız. Sen ayrı tek başına gitmemelisin bana sorarsan.