ZORUNDAMIYIM ??? GEREKİRMİ ???

Yok artık. Kızları varken senin yapman gerekmez. Illa yapacaksın diyorlarsa da dönüşümlü yapabilirsiniz

Melek9000 kimse doluyo, laf çakıyo, beklentiye giriyo diye kendini yıpratma.
en mantıklısı nöbet sistemi.
huysuzsa huysuz mecbur ilgilenecekler onların babası.
ve senin dinen böyle bir görevin yok.
ama eşin razı olsun diye yapacaksan da nöbetleşe yapın.
zorla güzellik olmaz.

valla görümcelerin seni kullanmaya çalışıyor o zaman, kp kaç yaşında hasta mı merak ettim, buraya konu açan arkadaşlar genelde genç kadınlar oluyor ve kp kv de genç oluyor haliyle, mesela sağlıklı 50-60 yaşındaysa hiç gitmene bile gerek yok bence

en uyuz olduğum insan tipi.
yüze gülüp arkadan iş çeviren.
karaktersizliğin alası...

gitmem
yardimci biri ayarlanır
herkes parasini ortak oder
herkes evinde rahat olur arada da ziyaret edilir o da içinden geliyorsa

Ben anlamyorum canm onlar evlendi gitti diye babaları yokmu yani...? Ben evlinince benm öz babam oluyor sanki.. O kadar sacma savunmalar duydumki nasl anlatsam biriyle yüz göz oldum bi ara..

yani hastaysa yardıma gidilebilir ama o da Allah rızası için gidersin istersen böyle bi zorunluluk olabilir mi yani. kızları dibindeymiş bi de. cevabını ver geç. ben hafta da kaç kere gidiyorum sonuçta sizin babanız biraz da siz gidin ya da nöbetleşe gidelim diyebilirsin. susarsan tepene çıkarlar.

Arada siz gidin arada kizlari gitsin
Size dusuyor da onlara dusmuyormu kp evine bakmak cok garip yaaa
Kim kimin ustunden gecinebilirse susani eziyorlar onlarinda babalari anlamiyorum bu insanlari ben gercektn

Kız valla onlar hiiiiiiiiççç işgilenmiyorlar sorma ..naparsın ben burada yalnızım ailem destekcim yok eşiminde bsyden haberi olmayınca bana baskı uyguluyorlar resmen

Arada siz gidin arada kizlari gitsin
Size dusuyor da onlara dusmuyormu kp evine bakmak cok garip yaaa
Kim kimin ustunden gecinebilirse susani eziyorlar onlarinda babalari anlamiyorum bu insanlari ben gercektn
Valla canm dogru anlattın !!!

sana karşı olan tavırla ilgili bence bu tür şeyler içten gelmeli dayatma vs gibi durumlarda bende ters tepiyor yapacağım varsada yapmam

Kızları varken oralı olmam.
Kimsenin hizmetçisi değiliz.

kız kardeşlerin üvey ben öz kızımıyım de gitme illa gelin olman demek sülalenin gtunu temizlicek olman demek değil.onların kendilerine göre işi varsa seninde var.

2 kızı varken sana düşmez. Kızı olmasa da düşmez. Eşinle birlikte gidilirse gidilir. Ne yapılacaksa eşinle yaparsınız. Sen ayrı tek başına gitmemelisin bana sorarsan.
Canm be biliyim biraz da alıştılar..alışmış kudurmustan beterdir..basil düzeltebilirimki bu saatten sonra

Hepiniz ortaya para koyun. Bir teyze.gelsin yarım gün evini temizlesin iki kap yemek yapıp gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…