Kusura bakma ama, sen kendi kendine yapiyorsun.Kız valla onlar hiiiiiiiiççç işgilenmiyorlar sorma ..naparsın ben burada yalnızım ailem destekcim yok eşiminde bsyden haberi olmayınca bana baskı uyguluyorlar resmen
Esinin neden haberi yok. Madem yok goruncelerin oyle ima ettiginde. Ben gelinim siz kizlarisiniz evinizde daha yakin bir zaman bir hafta biriniz diger haftada biriniz gidin. Ben derdim.
Baski yaparlarsada. Edime derdim bunca zaman ben gittim. Hic gitmedikleri gibi sirf benim gorevimmis gibi bama gitmem konusunda baski yapiyorlar.
Gitmekten gocunmuyorum ama onlarda kizlari ve daha yakin oturuyorlar. Kizlari olarak babalarini kimseye birakmayacaklarina dahada bana sen gelinsin mecbursun gibi imalar yapip benim gitmem konusunda baski yapıyorlar
Kendileride gelin acaba nekadar esinin ailesine bakiyorlar derim .
.valla kizim bu dunyada sustukca tepene biniyorlar. Insani affedersin esek yerine koyuyorlar. Seni taktir edeceklerinimi yada ALLAH razi olsun diyeceklerinimi saniyorsun?
Ben soyleyeyim. Amannnm gekin nasilsa yapiyor ben neden gidip yapayim ki derler.