Çalış bence peki kp nin emekli olma düşüncesi yok mu ?
Belki ikna edersiniz .
Zamanla ikna edersiniz biraz alttan alırsanız konu çözülür diye düşünüyorum .5 yıl daha buradayım sonra ne yaparsanız yapın diyor. Fakat sağlık olarak bu pek uygun görünmüyor çünkü iş için üzerinde bulundurduğu paraları nereye koyduğunu kime ne kadar verdiğini unutuyor. Eve gitmek istemiyor :) bilemiyorum nasıl olacak.
Zamanla ikna edersiniz biraz alttan alırsanız konu çözülür diye düşünüyorum .
Temizlik icin haklisiniz. Lakin kpiniz bir bu kadar daha yasamayacak,bir bu kadar daha da calisamayacak dolayisiyla. Kendi kendine konussun ses etmeniz gereken yerde cevap veriyorsunuz sonucta. Ben boyle din iman diye mangalda kul birakmamacasina nasihat eden tiplere inanc ozgurlugunden bahsediyorum. Herkesin inanci kendine diyorum. Baktim hala susmuyorlar onlarin anlayacagi dilden “ allahin verdigi nefesi bosa harcama isimizi yapip gidelim lutfen” diyorum. Kesin etkili
Bu arada baska is de bulsaniz her is yerinde mutlaka bir dengesiz var. Ve o dengesizlerin %80i mudur,ust duzey yonetici vs. Calisma hayati zor malum.
Hic takmayin. Ne guzel gayet de hos cevaplar vermissiniz. Bugun odayi paspaslarsiniz,yarin bilmem kac kisinin kullandigi tuvaleti temizlettirir size. Cok fena. Cam silmekle olsa hadi tamam.Size kesinlikle katılıyorum tam olarak aynı biçimde düşünüyorum :) sabrediyorum . O işten ayrılmam mümkün değil. Eşimi düşündüğüm için bu böyle. Bana cidden çok ihtiyacı var bütün yük üzerinde. Benim kayınpederime saygısızlık etmeden sınırlarını bildirmem ve sabretmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?