Zor gelsede anlaticam

Ama ben çocugum dermişim😅 sadece içimi rahatlatmak istemişdim bir şeyler yazip konu bu kadar uzar sanmamişdim (bide orda tkm kadinlar varmi ki merak etdim 🤔
Ama iyi gelişme var. W yerine v yazıyorsun. İstemişdim yerine de istemiştim yazman gerekiyor. Orada d harfi sertleşiyor.
O dermişimli konuşma stili de 10-15 sene öncesinde kaldı.

Ama iyi gelişme var. W yerine v yazıyorsun. İstemişdim yerine de istemiştim yazman gerekiyor. Orada d harfi sertleşiyor.
Vov Yine yaziş stilime takilmiş evet düzelticem tabi ki ama en çok g ğ bu ikisinin farkini anlamiyorum türk filmlerini, türkçe kitaplari okuyarak öğrendim normal konuştugumda da ana dilim gibi konuşyorum saniyodum ama daha amatörmüşüm bunu da anladim🤓

Hoşgeldin arkadaşım. Türkmenistanlı ev arkadaşım oldu. Yaşadıkları hayatları anlatırlardı ağzım açık dinlerdim. V yerine w yazman yaşadığınız zorbalıklar karşısında hiç kalır. Üstüne bir de ailevi sorunlar yaşamışsın. Eğitimini tamamlamaya çalış. Başka verecek tavsiye bulamadım.

Hoşgeldin arkadaşım. Türkmenistanlı ev arkadaşım oldu. Yaşadıkları hayatları anlatırlardı ağzım açık dinlerdim. V yerine w yazman yaşadığınız zorbalıklar karşısında hiç kalır. Üstüne bir de ailevi sorunlar yaşamışsın. Eğitimini tamamlamaya çalış. Başka verecek tavsiye bulamadım.
Benim calisanim da anlatırdı. Kadın resmen kaçmış ordan.

Hanımefendi ben kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana bilmem ne yapıyor cümlesine örneksiniz. Kız derdini anlatıyor mu anlatıyor v harfi bitti sertleşme mi kusur kaldı

Saol
Saol okuman anlamaya çalişman bile yeterli hiç tanimadigim insanlarin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo) her şeye ragmen hayat devam ediyo modundayim liseyi bitirdim okumam yazmam gayet güzel tkmca türkçe biraz karmaşik olabilir )

Saol
Saol okuman anlamaya çalişman bile yeterli hiç tanimadigim insanlarin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo) her şeye ragmen hayat devam ediyo modundayim liseyi bitirdim okumam yazmam gayet güzel tkmca türkçe biraz karmaşik olabilir )

Merhaba güzel kardeşim. Yaşadığın herşey için çok üzgünüm. Ama iyi olacaksın kendine özgüven duyman için kendini geliştirmelisin. Yabancı diller öğren bu eğitimin içinde etkili olacaktır. Ailemiz kaderimiz ama eğitime izin verirlerse inşallah sende daha rahat edebilirsin diye düşünüyorum. Her daim mutlu olmanı diliyorum güzel kız 💚

Merhaba güzel kardeşim. Yaşadığın herşey için çok üzgünüm. Ama iyi olacaksın kendine özgüven duyman için kendini geliştirmelisin. Yabancı diller öğren bu eğitimin içinde etkili olacaktır. Ailemiz kaderimiz ama eğitime izin verirlerse inşallah sende daha rahat edebilirsin diye düşünüyorum. Her daim mutlu olmanı diliyorum güzel kız 💚
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok mutlu etdiniz😇gerçekden pozitif bir üyesiniz aslinda özgüvenim yok degil her şeyi yaparim başaririm diyorum dil ögrenmek de inşallah içimde kalmaz hep içimde vardi ingilizcem fena degil kendimi ifade edebilirim her şeyi kendi başima öğrenmeye çalişyorum malesef aylemden beklentiyi kesdim

X