sinem her beyazlatma seansından sora yazarmsıın beyazlama derecesını merak ettım bende yaptıracam bide sen office mi yoksa home olanındanmı yaptırıyorsun
sinem son mesajını okuyunca biran önce yaz gelsede bende yamuk dişlerimden kurtulsam diyorum.....
kızlar buda geçici takılmış hali çok çirkinler napcam ben(((( nolursunuz bişi söyleyin
alt dişlerimde berbatmış acaba altları da mı kaplatsam 8 tanesini fln( çokta borcum var ama bu şekilde de kullanamam siz olsanız napardınız bu dişlerle
nolursunuz bişi söyleyin depresyona girdim ağlıcam(
gecmis olsun canim bence altlar bu sekilde birakma, üst taraf alinda güzel olmus nden rahatsizsin anlamdim?
o kadar üzüldüğüne değmedi gördün mü moralin düzelmiş sevindim kaplamanın altındaki dişlerin içinde üzülme onları hava almicak şekilde kaplıyolar hava almadığı sürecede sorun olmuyo çünkü kökleri sağlam
ne zaman takılıcak tam olarak gerçek kaplamaların
bence süper olmuş çok doğal görünüyo hiç elletme derim bi kusur göremiyorum
dişler çok öenmli gerçektende insanın hayatını çok etkliyo bundan sonrası için sana
bol gülücüklü bi yaşam diliyorum
ne kadar mal oldu işlem diş beyazlatma falan
kaç yaşındasın
ee bide artık eski erkek arkadaşın karşına geçip kocaman bi kahkaha atma zamanı hehehe
güle güle kullannnmutlusundur artık umarım
canım bende ankaradayım... dişlerimden ötürü mutsuzun çok sarılar... önden 1 dişime kanal tedavisi yapıldı o digerlerinden daha sarı... acaba evde beyazlatma işelemı ne kadra alsam evde kendım uygulasam benı bılgilendır lütfen olmazsa bende senın doktoruna giderim
sınem dıslerını kesmelerı nekadar surdu? 6 dıs? bende yaptırıcam ama bana once ımplant falan takıldı dışlerımın kesılmesıne daha cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?