pekı uyurken sorun yaşıyor msun? ben alt ve üst dişlerimi beyazlatacagım sadece alt tarafmı 500 acaba
Kac ton beyazladı sinem fark etti diyorsun merak ettim, gözle görünecek sekildemi en azından...
Kac ton beyazladı sinem fark etti diyorsun merak ettim, gözle görünecek sekildemi en azından...
Baya bi beyaz gözüktü bana :))) ama fotograftan fotografa fark edıyor dıye bizzat sana sorayım dedim ben :)))
kızlar dişlerim çok sarı olmasada sarı ve önden bı dişime kanal tedavisi yaıldı ve o digerlerınden daha sarı duruyo çok rahatsız oluyorum bende kafaya koydum beyazlattırmasyı yada yaprak porselen yapdırmayı ama ilerde pişmanlık duyacagım bişey olur mu... yanı ne bıleyım beyazlattıgım dişlerim hasar görür falan ? yapdıran arkadaşlar bılgi verımınız bu konuda
pekı beyazlattırsam ondekı kanal tedavılı olan dişimde bayazlarmı yoksa ölü diş oldugu için beyazlamaz mı... evet senın dediğin aklıma yattı en guzelı beyazlatmak
çok teşekkür ederim canım... senın doktorada gidip gösterıp bilgi alacagım kafama yatarsa beyazlatacagım bende fotolarımı paylaşırım burada... benım gişlerim muntazam hiç bı yamukluk yok sadece bıraz kısa ve sarı duruyolar
Eki Görüntüle 164052 Eki Görüntüle 164053 Eki Görüntüle 164054
işte kızlar dişlerimin eski ve yeni hali üst 6 dişimi yaptırdım
ARKADAŞLAR BU BAŞLIK ALTINDA HERKES YALAN YANLIŞ ŞEYLER SÖYLEYİP DURMUŞ, MÜDAHALE ETME GEREĞİ DUYDUM.
öncelikle fotolarını koyan arkadaşımız dişlerini zaten "porselen" kaplatıyor.
ZİRKON, ALUMİNA VEYA METAL MALZEMELER BU PORSELENLERİN ALT YAPISINDA KULLANILAN ÜRÜNLERDİR.
YANİ ZİRKONYUM VE PORSELEN BİRBİRLERİNDEN FARKLI ŞEYLER DEĞİL.
SİZİN DİŞLERİNİZ, ALTI ZİRKONYUM OLAN PORSELENLER.
DİŞ HEKİMİNİZ SİZİ BU KONUDA BİLGİLENDİRMELİYDİ...
zirkonyum kesinlikle çok sağlam, doğal, diş rengine çok yakın ve diş etiyle uyumlu bir elementtir. bu yüzden yıllardır metal destekli porselenlerin pabucunu dama atmıştır.
öte yandan laminalarla ilgili yanlış bilgilere gelelim.
laminalar da porselendir ve çok sağlam tekniklerle üretilir ve yapıştırılırlar. düzgün yapılmış ve yapıştırılmış bir laminanın( yani yaprak porselenin) herhangi bir şey yerken kırılma ihtimali normal şartlarda yoktur.
Ustu zaten porselen oluyor bu bilindik biseyonemli olan altı..sonucta icinde kendi disimizi saklayacak bi plak olmalı ki saglıklı olsun .. bu yuzden de genelde zirkom a yoneliyor ağız kokusu yapmadığı icin,icte çürüme yapmadağı icin vs.. porselenlerde icinde metal vs oldugu icin dis etini morartıyor ve disi grilestiriyor ama zirkomlar oyle değil hava alıyor cunku
bakın hala "porselenlerde içinde metal olduğu için" diyorsunuz.
porselenlerin içinde metal var diye bir şey yok.
sadece
metal destekli porselenler,
zirkonyum destekli porselenler,
alimina destekli porselenler,
empress destekli porselenler gibi alt yapısı farklı porselenler var.
metal destekliler en kullanışsız olanları çünkü diş etiyle uyumlu değiller ve ışığı geçirmedikleri için çok doğal görünmüyorlar. tek avantajları sağlam olmaları idi.
ama zirkonyumlar da metaller kadar sağlam ve artık metal destekli porselen kullanılması için hiçbir sebep kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?