Canım özelden resmini gönderebilir misin dişlerinin lazerle ne kadara beyazlattın canım
tabi seve seve. ama ben eklemeyi falan bilmiyorum eşim gelsin akşam o halleder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özelden resmini gönderebilir misin dişlerinin lazerle ne kadara beyazlattın canım
tabi seve seve. ama ben eklemeyi falan bilmiyorum eşim gelsin akşam o halleder
Dişleriniz o ilk resimdeki gibi miydi acaba? Yoksa dişlerinizde biraz oyma mı yapıldı? Ben de dişlerimi yaptırmak istiyorum da zirkonyum ya da laminate ile..Bugün yaptıracaktınız sanırım istediğiniz gibi oldu mu?
sinem_06 bnm yan kesici dişlerimde resimdeki gibi geride kaplama yaptırmk istiyorum sadece 2 sine yapılabiliyor mu 6 dişinde kaplanması mı gerekli ? bilgilendirirsen sevinirm...
sinem geçmiş olsun.bende bu acılardan dolayı cesaret edemiyorum yaptırmaya....sinem nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim?
benim dişlerimde aynen seninki gibi önüst 4 dişimiz aynı bukadarmı benzer yaa,bende yaptırcm ama ne yaptırcmağa karar veremedim tüm dişlerimiyaptırıcm arkada çürükler var canım nekadar zaman alıyo bu diş yaptırma çok merak ediyrm zaman olarak kaç hafta yada ay nekadr sürüyo......
bende yaptırmayı düşünüyorum.ankaradayım bende.özelden doktorunun adresini yazbilir misin?