geçicilerin gerçekleriyle alakası bile yok onlar sadece dişler hava alıp çürümesin diye gerçekleri yapılana kadar takılıyor bu yüzden onlara bakıp moralinizi bozmayın yeni yapılan dişler eminim ki dişlerinizin kendi halinden çok daha güzel olucaktır doktorunuza güvenin :)
porselen neden düşünmediniz? porseleni de çok hoş yapan yerler var
ee benim annemde porselen yaptırdı evet altına gri metalimsi bi şey koymuşlardı senelerdir kullanıyo hiç bir sorun yaşamadı keşke biraz daha araştırsaydınız:26:
neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz, bence tedaviniz bitince son derece güzel olacak. üst dişlerinizi yaptırdıktan sonra, daha sonra eliniz açılınca altları da yaptırırsınız sizi çok rahatsız ediyorlarsa, illa hemen hepsini yaptırmak zorunda değilsiniz ki.
bence tedaviniz bitince son derece mutlu olacaksınız ve kendinizi aynalardan alamayacaksınız
bende üst dişlerimi yaptırdım ama porselen. gayet te doğal ve güzel görünüyor. benim kanal tedavisi yapıldı olmadı bi daha yapıldı gene olmadı sonunda dişlerim mor bi renk almaya başladı bende dedim başka yaptırayım. aynı ölçülerde yapıldı ne büyük ne küçük takıldığından itibaren hiçbir sıkıntım yok. diğer dişlerimide lazerle beyazlattım valla süper oldu. sende öyle yap. diğerlerini beyazlattır. moralini bozma geçici dişlerimde bende senin gibi hissediyordum. bitince güzel olacak inan bana. çok geçmiş olsun. gerçekleri takılınca da resimleri ekle de görelim
diğer dişlerimide lazerle beyazlattım valla süper oldu. sende öyle yap. diğerlerini beyazlattır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?