Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Allah kabul etsin canin olur tabi ben annemlerdeyim burda tarti yok kalirsam burda cumartesi sabah söylerim kilomu tartilip
Menun gayet guzel 1171 kalori almissin tamamlicak msn kalorini kuru meyve falan ye istersen

Allah kabul etsin canin olur tabi ben annemlerdeyim burda tarti yok kalirsam burda cumartesi sabah söylerim kilomu tartilip
Menun gayet guzel 1171 kalori almissin tamamlicak msn kalorini kuru meyve falan ye istersen
Merakla bekliyorum ben de yarın akşam bildirim gece de yola çıkıyoruz Muğla. .

Ya gece soda kürü de yaptım yoğurt filan da var içinde ona saydım kalan açığı

Merakla bekliyorum ben de yarın akşam bildirim gece de yola çıkıyoruz Muğla. .

Ya gece soda kürü de yaptım yoğurt filan da var içinde ona saydım kalan açığı
Napcan oralarda cok yeme sakin hayirli yolculuklar şimdiden canim
Aynen iyi olur onu ye sen bende annemlere geldim kalori açığım vardi az tavuk attim agzima bi tane de elma yedim yazarim birazdan menumu

Napcan oralarda cok yeme sakin hayirli yolculuklar şimdiden canim
Aynen iyi olur onu ye sen bende annemlere geldim kalori açığım vardi az tavuk attim agzima bi tane de elma yedim yazarim birazdan menumu
Nişanı var kuzenimin ya yollarda ödem toplayıp gelicem arabayla gidiyoruz uçak olsa neyse... vakit de olmaz yeme içmeye bir nişan sırasında 2 bohça götürünce yerim ne varsa

Gunaydin Dünkü Menum kalorim 1258
Sabah 1 kupa az sutlu sekersiz nescafe
Kahvalti: 100 gr mayali hamur 10 gr hashas ezmesi 1 kasik tereyagla katmer, 2 zeytin, 2 çatal peynir, 2 kasik bal sekersiz cay
Ogle: 1 simit
2 3 saat yürüdüm
Akşam: 1 dilim ispanakli tavuk graten, yoğurt
Ara: 2 kaşık kadar haşlanmış tavuk, 1 elma, nescafe

Evett gelelim ne kadar verdiğime
Cumartesi kilom:56,5 —- kalorim 1384
Pazar kilom : 55,7—- kalorim 1258
Pazartesi kilom: 55,3 —- kalorim 1258
Salı kilom: 55,3 —- kalorim 1007
Çarşamba kilom: 54,9—- kalorim 1510
Perşembe kilom: 55,6—- kalorim 1258
Cuma kilom: 55,1 —- kalorim 1133

Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem

pancar ben de burdayım artık ya evde yapılmış aynı simit olçüsünde ev simiti kaç kalori öğlen de yoğurt ve karnıyarık yicem akşam balık salata ben bgn başlamış olayım

pancar ben de burdayım artık ya evde yapılmış aynı simit olçüsünde ev simiti kaç kalori öğlen de yoğurt ve karnıyarık yicem akşam balık salata ben bgn başlamış olayım
Basla kuzum gell ev simiti diyetkolikde 100 gr mi 255 kalori görünüyo

ama anlamadigim birsey var.ben o kadar çok yedim hala kalori tamamlanmadi.bu halde nasıl verilir bilmiyorum.
Valla benim kalorim hemen doluyo canim cok mu hafif seyler yiyosun ki et tavuk corba bunlari ekle ogle aksam menüne tabi ne yedin bilmiyorum yaz istersen bakalim

Teşekkürler canım haftasonu olmayacağım bu gece şehirdışına gidiyorum senin kilona bakmaya yarın uğrarım

Ben de onu anlamıyorum hiç nasıl olacak
Kiz yazdim ya kilomu gormedin mi bi onceki sayfada ayrıntılı yaziyo 1,4 kilo verdimneler yedigimi gördün valla cok rahat bi hafta gecirdim
Benim kalorim hemen doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…