• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Aslında saat olayı da olumsuz etkiliyor bizi ben sevdim bu yöntemi istediğimizi yiyoruz ya o da çok süper birşey. Çukur u izledin mi bu hafta
Aynen kuzum ya hic kasmiyorum kendimi bi tek 1000 kalori aldigim gun zorladi beni o kadar yoksa cok rahat gidiyo:halay: hee izledim ya bagimlisiyim o dizininnnn :KK200:

Cuma gruplarından mezun oldum nu başka grup ama gerek yokmuş yapmama

Sıvı diyeti 1 gün telafi gibi yaptım işe yaramıştı epey
Bende böyle birşeyler düşünüyorum ama kararsızım işte sağlık sorunu da yaşadım onu atlatayım hemen yapcam sanırım
Aynen kuzum ya hic kasmiyorum kendimi bi tek 1000 kalori aldigim gun zorladi beni o kadar yoksa cok rahat gidiyo:halay: hee izledim ya bagimlisiyim o dizininnnn :KK200:
Hayatın heyecanı yok gazlı odaya girdi ya vartolu o sahne çok iyiydi birde medet vartolu karşılaşması :D
Ay bugun sanki diyetsiz gunumdeydim bence bu motivasyonumuz icin harika bisey enerji depoladim bugun:halay: insallah yarin eksi çıkarım :halay:
Yarın tartıl söyle ama merak ediyorum
kızlar oruç tutucam da sahurda bol kalorili ne yesem? yarınki hakkım 1241 kcal nasıl dolar bu kalori
Yumurta ye tost ye yanına bol yeşillik tüket kalan kolariyi akşam tüketirsin gece de uzun acıkırsın. Allah kabul etsin canım

kızlar oruç tutucam da sahurda bol kalorili ne yesem? yarınki hakkım 1241 kcal nasıl dolar bu kalori
Terayagda 2 tane yumurta ye canim peynir ve kaşar da kalorili onlardan da biraz bol tut varsa 2 dilim tam buğday ekmegi ye bal tahin pekmez falan ben boyle kahvalti yapinca 600 kalori falan tutuyo
İftara da zaten corba ana yemek falan doldurursun canim

Bende böyle birşeyler düşünüyorum ama kararsızım işte sağlık sorunu da yaşadım onu atlatayım hemen yapcam sanırım

Hayatın heyecanı yok gazlı odaya girdi ya vartolu o sahne çok iyiydi birde medet vartolu karşılaşması :KK70:

Yumurta ye tost ye yanına bol yeşillik tüket kalan kolariyi akşam tüketirsin gece de uzun acıkırsın. Allah kabul etsin canım
Aynen bende o sahnelere bayildim bu bolum biraz durgundu ama sanki final super oldu tabi :D
Temem soylicem:confused:

Hayatın heyecanı yok gazlı odaya girdi ya vartolu o sahne çok iyiydi birde medet vartolu karşılaşması :KK70:

Cuma günü soylicem canimEn Büyük TÜRKİYE iner çıkar bisey olur garanti olsun:KK70: 1 kiloyu aştım ama oyle diyimmm:halay:

Terayagda 2 tane yumurta ye canim peynir ve kaşar da kalorili onlardan da biraz bol tut varsa 2 dilim tam buğday ekmegi ye bal tahin pekmez falan ben boyle kahvalti yapinca 600 kalori falan tutuyo
İftara da zaten corba ana yemek falan doldurursun canim

Tamamdır Teşekkürler kızlar şimdiden ağzım sulandı sahur için

Gunaydinlar yarin kilomu bildiricem icin heyecanlıyım
Dünkü menümü yazimmm:kk77: kalorim 1510:kahve:
Sabah 1 kuru incir 1 ceviz sekersiz az sütlü nescafe
25 dk stepper
Kahvalti: 1 bucuk dilim beyaz ekmek, yarim dilim peynir, bi parca kaşar, 2 zeytin, az maydanoz domates, 1 tatli kaşığı cokokrem, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay
Ara: 4 tane bugday patlağı
15 dk yürüyüş
Ara: 1 muz
Ara: 2 kuru incir, 1 ceviz, 1 kupa 250 ml süt
15 dk yürüyüş
Aksam: 1 tabak ispanakli tavuk graten, 4 kaşık bulgur pilavi, 2 kasik yogurt, 1 bardak light kola
Ara: ceyrek elma, 1 minik mandalina, 1 kucuk havuc
Ara: 1 bucuk avuç kraker
Toplam 1508 kalori:KK52:

Her zamanki gibi anlatmaya gerek yok görüyorsunuz:halay:

bol tavuklu bir gün olmuş afiyet olsun

afiyet olsun cnm beğendim menunu

Afiyet olsun allah kabul etsin cnm

25 dk stepper
Kahvalti: 1 bucuk dilim beyaz ekmek, yarim dilim peynir, bi parca kaşar, 2 zeytin, az maydanoz domates, 1 tatli kaşığı cokokrem, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay
15 dk yürüyüş
15 dk yürüyüş
Aksam: 1 tabak ispanakli tavuk graten, 4 kaşık bulgur pilavi, 2 kasik yogurt, 1 bardak light kola
Menüyü güzel dengelemişsin Tebrikler ve afiyet olsun ben de merakla sonucunu bekliyorum
Allah kabul etsin canım ❤️
Teşekkürler canım benim

Menüyü güzel dengelemişsin Tebrikler ve afiyet olsun ben de merakla sonucunu bekliyorum

Teşekkürler canım benim
Sağol canim bugun gidecek olan kilo benim icin önemli merak ediyorum yarinin kilosunu tahmin ettigim gibi çıkış oldu kilomda ama yarina ne kadar gidecek geri benim için bu önemli :sus: yarin gün gün kac gr gittigini yazicam:KK16:

Sağol canim bugun gidecek olan kilo benim icin önemli merak ediyorum yarinin kilosunu tahmin ettigim gibi çıkış oldu kilomda ama yarina ne kadar gidecek geri benim için bu önemli :sus: yarin gün gün kac gr gittigini yazicam:KK16:
Yaz yaz bana da ilham olur cidden. Çok kalori alarak kilo verebileceğime inanmıyorum şu an.. sen spor yapıyor muydun

Yaz yaz bana da ilham olur cidden. Çok kalori alarak kilo verebileceğime inanmıyorum şu an.. sen spor yapıyor muydun
Tamam canim yarin degil tam sonucum cumartesi sabah olacak aslında ama yarin yazicam ben Cumartesi de guncellerim tekrar eger ben bu sekilde haftada 1 kilo verirsem asla birakmam çünkü yediklerimi goruyosun hic diyette gibi degilim:halay: esim bile farkina varmadi bu sefer diyet yaptigimin:KK70:
Evet canim sabahlari twist shape stepper aletim var onunla 20 30 dk yürüyorum o kadar daha agirlik calismaya baslamadim sanirim kilomu verince agirlik calisicam :KK75:

25 dk stepper
15 dk yürüyüş
15 dk yürüyüş
Yanlız menü çok dolu doku olmuş :D ben sabit çıktım sabah dün çok yemiştim üstelik

Tamam canim yarin degil tam sonucum cumartesi sabah olacak aslında ama yarin yazicam ben Cumartesi de guncellerim tekrar eger ben bu sekilde haftada 1 kilo verirsem asla birakmam çünkü yediklerimi goruyosun hic diyette gibi degilim:halay: esim bile farkina varmadi bu sefer diyet yaptigimin:KK70:
Evet canim sabahlari twist shape stepper aletim var onunla 20 30 dk yürüyorum o kadar daha agirlik calismaya baslamadim sanirim kilomu verince agirlik calisicam :KK75:

Ben de yarın akşama doğru bildirsem olur mu canım oruç tutacağım da sabah muhtemelen sahurdan dolayı fazla çıkar.. ben de menümü yazayım bu arada. Hedef 1241di 1171 kcal da kaldım evde pasta var kendimi karamtinaya aldım resmen kandil simidi bile yemedim 7 8 aydır hiç yenemiştim artık bir sonraki kandilde yerim

İftar
3 yk karabuğday
2 yk nohut
2 yk yoğurt

Çayın yanında kocaman 1 kase patlamış mısır

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 hurma
Badem fındık kabak çekirdeği leblebi
7 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Çay

Yanlız menü çok dolu doku olmuş :KK70: ben sabit çıktım sabah dün çok yemiştim üstelik
He ay dolu dolu yidim ama arti da geldi bakalim bugun gitmis olacak mi artim:D 1258 kalorim vardi aldim onu anamlardayim :halay:cok sisim ay ama nedense karnim kocaman:ruh: dışardaydim bugun kot denedim ekstra dar kalip bi pantulda 26 beden giydim dar kalip bi pantulda da 24 beden giydim ama bacaklarim hoşuma gitmedi kalin durdu açık renkdi kot bide yakistirmadim kedime 52 de guzel duruyodu bacaklarim:kızgın:

Back