- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi SekerPancarii
Bendi de kalori sayıyorum kilo verdim mi bikmiyorum ama süper hissediyorum. 10 gündür sürdürüyoerum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah bu seker diyeti ise yarar ataklarin olmaz seker istemez vucudun artikSeker ataklarim var benim . Bazen gunde bir 6-8 kisilik yas pasta bitiririm. Son kilolarimi ondan aldim. Son atak bir ay surdu. Pastaneleri zengin ettim.
Diyet modunda sadece mocha , salepli Turk kahvesi. Onlar da yok artik. 93 boyunca.
Yapmak zorundayim insulin direnci beni mahvetti. Ilk uc gun hayattan soguyorsun .
Boy kilomuz yakinmis canim izle bakalim bizde ise yararsa katılırsın kilo azaldikca vermesi zorlaşıyo ne güzel 52 kiloydum o gunlere geri doncem164 boy 57 58 arası kilo gidip geliyor
Aynen ben de bıktım diyetten aylardır. son kilolarımı vermekte zorlanıyorum ne yapsam bilemiyorum artık son kilolardan kurtulmak için.. sizleri takipte kalacağım
Kac kilosun canim yeni mi basladin diyete boyun kackac kalori aliyosun senBendi de kalori sayıyorum kilo verdim mi bikmiyorum ama süper hissediyorum. 10 gündür sürdürüyoerum.
Ben 3 5 günden öteye gidemiyorum 1.ci gün kolay geçiyor ama 4. 5. Günler aranıyorumSeker ataklarim var benim . Bazen gunde bir 6-8 kisilik yas pasta bitiririm. Son kilolarimi ondan aldim. Son atak bir ay surdu. Pastaneleri zengin ettim.
Diyet modunda sadece mocha , salepli Turk kahvesi. Onlar da yok artik. 93 boyunca.
Yapmak zorundayim insulin direnci beni mahvetti. Ilk uc gun hayattan soguyorsun .
Ben 65 64 gidip geleyim yeter bana fazlasını istemiyorum araya protein sıkıştırırım ordan da 1 kilo gider krakeri sen yapıyordun sanki bir ara kendine yapsana sağlıklı sağlıklı yersinKrakerden vazgecemiyom bence bu hafta iyi veririz sonra yavaslar valla bu haftadan sonra haftada 600 700 gr versem bile super zaten her hafta tablomuz degisecek az da olsa kaloriler dusecekvucut hic bi kaloriye alışmadan hizla kilo vermeye devam edicez benim ikinci gunum bugun
Boy kilo oranın güzel aslında 2 3 kilo verip sıkılaştın mı yaza hazırsın demektir.164 boy 57 58 arası kilo gidip geliyor
Aynen ben de bıktım diyetten aylardır. son kilolarımı vermekte zorlanıyorum ne yapsam bilemiyorum artık son kilolardan kurtulmak için.. sizleri takipte kalacağım
İnsallah bu seker diyeti ise yarar ataklarin olmaz seker istemez vucudun artik
Ben 3 5 günden öteye gidemiyorum 1.ci gün kolay geçiyor ama 4. 5. Günler aranıyorum
Aynen bir de insan bıktığı için yemeklere saldırıyor.. ben de 51 olmak istiyorum inşallah olurum. Kalori ile zayıflama ve karatayı harmanlayıp aranıza katılacağımBoy kilomuz yakinmis canim izle bakalim bizde ise yararsa katılırsın kilo azaldikca vermesi zorlaşıyo ne güzel 52 kiloydum o gunlere geri doncem
Teşekkürler canım zaten spor aktif olarak yapıyorum sıkılaşa sıkılaşa bir şey kalmadı artık sadece sorunum tartı ile az gözükmek istiyorum tartıdaBen 3 5 günden öteye gidemiyorum 1.ci gün kolay geçiyor ama 4. 5. Günler aranıyorum
Ben 65 64 gidip geleyim yeter bana fazlasını istemiyorum araya protein sıkıştırırım ordan da 1 kilo gider krakeri sen yapıyordun sanki bir ara kendine yapsana sağlıklı sağlıklı yersin
Boy kilo oranın güzel aslında 2 3 kilo verip sıkılaştın mı yaza hazırsın demektir.
166 boy 63 kg. Yeni başladım sayılır 1200’ü aşmamaya çalışıyorum canımKac kilosun canim yeni mi basladin diyete boyun kackac kalori aliyosun sen
Hadi bakalım ozamanAynen bir de insan bıktığı için yemeklere saldırıyor.. ben de 51 olmak istiyorum inşallah olurum. Kalori ile zayıflama ve karatayı harmanlayıp aranıza katılacağım
Teşekkürler canım zaten spor aktif olarak yapıyorum sıkılaşa sıkılaşa bir şey kalmadı artık sadece sorunum tartı ile az gözükmek istiyorum tartıda
60 olmak istemez miydin he kiz herseyden bıktım hic bi saglikli kurabiye kraker yapmiyom artik ama duzeltecem suan cok sıkmak istemedigimden kendimi yapmiyomBen 65 64 gidip geleyim yeter bana fazlasını istemiyorum araya protein sıkıştırırım ordan da 1 kilo gider krakeri sen yapıyordun sanki bir ara kendine yapsana sağlıklı sağlıklı yersin
Dayanirsin sen yaparsin bozmak yokkkk kac gun yapcan kizSekeri seviyorum oyle kesme seker degil... Ara sira elim mocha ya gitmiyor degil ama bu icecegim anlamina gelmez.
Gun belirlemek ise yariyor, mesela basta diyorsun 7 . gun birakicam, sonra 21 gun , sonra 63 gun. Boyle gidiyor.
Ayni duyguları paylasiyoruz hedefler de ayni hadi kurtulalim da guzelce kilomuzu koruyalim o zamanAynen bir de insan bıktığı için yemeklere saldırıyor.. ben de 51 olmak istiyorum inşallah olurum. Kalori ile zayıflama ve karatayı harmanlayıp aranıza katılacağım
Teşekkürler canım zaten spor aktif olarak yapıyorum sıkılaşa sıkılaşa bir şey kalmadı artık sadece sorunum tartı ile az gözükmek istiyorum tartıda
Cok iyi canim bize katilmaz msn166 boy 63 kg. Yeni başladım sayılır 1200’ü aşmamaya çalışıyorum canım
Dayanirsin sen yaparsin bozmak yokkkk kac gun yapcan kiz
9. gundesin e bisi kalmamış diyelim günler su gibi geçiyor başaracaksın
Ben de diyet şeyler yapmaktan sıkıldım önceden sürekli yapardım diyet kurabiye vs bıktım ama60 olmak istemez miydin he kiz herseyden bıktım hic bi saglikli kurabiye kraker yapmiyom artik ama duzeltecem suan cok sıkmak istemedigimden kendimi yapmiyom
Acelemiz yok nasılsa bakalım işe yarayacak mı kalori arttırmamAyni duyguları paylasiyoruz hedefler de ayni hadi kurtulalim da guzelce kilomuzu koruyalim o zaman
9 x 10 + 39. gundesin e bisi kalmamış diyelim günler su gibi geçiyor başaracaksın
Ben ağırlık çalışıyodum canim 1 senedir falan ama 1 aydir onu bile biraktim yulafli kurabiyeler proteinli krakerler neler yapiyodum bisi oldu bıktım sanki soğudum ama bugun cardio yapmaya basladim 35 dk yaptim bugun bu bir başlangıç devami gelecek insallahBen de diyet şeyler yapmaktan sıkıldım önceden sürekli yapardım diyet kurabiye vs bıktım ama
Acelemiz yok nasılsa bakalım işe yarayacak mı kalori arttırmam
Ben su seviyorum de oyle takil sende coh sıkıcı olabilme ihtimali yuksek9 x 10 + 3
Tek basima sorun degil de , bu hafta bara gidicem arkadaslarla. Ne icsem ne icmesem. Bozmak istemiyorum, icki sevmiyorum bacardi filan favorim ama cok sekerli.
Gitmesem mi diyorum.