- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Hmm ne yapsan o zaman kiz bimde yulafli ruseymli falan makarnalar var onlardan alip makarna salatası mi yapsan kiPatatesi dışarda kahvaltıya para vermediğim sürece yememeye karar verdimtavuk da hiç sevmem kırmızı et dışında pek sevmem
Bişi çıktı ama bilemedim kii.. seninki gibi bi liste çıktı.. ortadakini mi yapıyoz??Ay valla nasil kilo verecegimi şaşırdıydim kiz 56 da kalmistim ac kalip diyet yapip 55 e iniyodum sonra yemeklere geri saldirip 56 oluyodum kac aydir bu döngü devam ettti yeter gayri dedim kalori sayimina basladim hic ac kalmadan ilk hafta 1 bucuk kilom gittibu hafta ne kadar gidecek bakalim gidisat gayet guzel gorunuyo o linke tiklayip yas boy kilo hareketlilik durumumu yazdim haretlilige az veya hic hareket yazdim yoksa cok fazla kalori veriyo gayet rahat bi diyet yapiyom valla herseyi yiyom sende dene istersen kiz
Ben ortadakini yapim o zmn.. az kilo kaybı.. peki kaloriyi nasıl hesaplıyorsun?? Her istediğini yiyor musun? Börek makarna dahil..Ay valla nasil kilo verecegimi şaşırdıydim kiz 56 da kalmistim ac kalip diyet yapip 55 e iniyodum sonra yemeklere geri saldirip 56 oluyodum kac aydir bu döngü devam ettti yeter gayri dedim kalori sayimina basladim hic ac kalmadan ilk hafta 1 bucuk kilom gittibu hafta ne kadar gidecek bakalim gidisat gayet guzel gorunuyo o linke tiklayip yas boy kilo hareketlilik durumumu yazdim haretlilige az veya hic hareket yazdim yoksa cok fazla kalori veriyo gayet rahat bi diyet yapiyom valla herseyi yiyom sende dene istersen kiz
Hee kiz zigzag yazan seye basican orda listen çıkacak ortadaki fat loss yazan yere gore alcan kalorileriniBişi çıktı ama bilemedim kii.. seninki gibi bi liste çıktı.. ortadakini mi yapıyoz??
Evet kuzum bende ortadaki bolume gore aliyom kalorilerimiBen ortadakini yapim o zmn.. az kilo kaybı.. peki kaloriyi nasıl hesaplıyorsun?? Her istediğini yiyor musun? Börek makarna dahil..
Anladım.. haftada 3 gün spor var ben hiçi seçtim azalttı kaloriyi ..Hee kiz zigzag yazan seye basican orda listen çıkacak ortadaki fat loss yazan yere gore alcan kalorilerini
Kalorini nasıl hesaplıyorsun.. program mı indirdin??Evet kuzum bende ortadaki bolume gore aliyom kalorilerimi
Valla herseyi yiyom abur cubur da yiyom makarna pilavda kuzumkalorimi aşmayım yeter dedim hic diyet modda degildim ama iyiki başlamışım valla zayıfladıkça motivem de geldi
Bende oyle yaptim canımAnladım.. haftada 3 gün spor var ben hiçi seçtim azalttı kaloriyi ..
Evet canim benim en guvendigim program Diyetkolik onu indirdim ordan hesaplıyorumKalorini nasıl hesaplıyorsun.. program mı indirdin??
Evet cnm koruma için yapıcam bakalım.. 1 hafta deniyim.. cumaya mezun olursam inş..Bende oyle yaptim canımyapcan mi sende yani basliyon mu
Ya k makarnaya bugün biri daha dedi ama sanırım her zman gelmiyormuşHmm ne yapsan o zaman kiz bimde yulafli ruseymli falan makarnalar var onlardan alip makarna salatası mi yapsan ki
Ben sondakini yapıyorum 5600 kalori haftalık açık oluyor yarım kilodan fazlaBen ortadakini yapim o zmn.. az kilo kaybı.. peki kaloriyi nasıl hesaplıyorsun?? Her istediğini yiyor musun? Börek makarna dahil..
Sen ortadaki değerlere göre mi kalori alıyorsun sondakine göre miBugun sali gununde kaybettim kiloyu goremedim tartida hala guzel bi eksim var ama salidan carsamba menusune gecinde hep arti geliyo olsun hedef haftada 1 kilo vermek cogu benimdir
Ortadakine gore canim sondaki kalorilere dayanamam ben sali gunu kalorim 999 du ona bile zor dayandimSen ortadaki değerlere göre mi kalori alıyorsun sondakine göre mi
Cnm kalori az olabilir ama bu yediklerin seni tok tutuyo mu??Menumkalorim 1249
Sabah: bi parca köy yufkasi, 1 yumurta, yarim dilim peynir, 3 zeytin, 1 tatli kaşığı tahinpekmez, 2 lokma tereyagli bal
Ogle: 50 gr vanilyali , 90 gr çikolatalı dondurma , 1 kağıt helva bura 471 kalori
Aksam: 60 gr et, 3 kaşık pirinc pilavi, lahana salatası
Ara: şekersiz nescafe
Toplam 1246 kalori
Ve suan açımmmmmmmmmm
Canım gercekten sagliksiz beslenerek kilo veren biri gibi gorunmek beni cok üzüyo ben hep guzel beslenerek verdim kilolarimi krakerime kadar kendim yapardimCnm kalori az olabilir ama bu yediklerin seni tok tutuyo mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?