Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Patatesi dışarda kahvaltıya para vermediğim sürece yememeye karar verdim tavuk da hiç sevmem kırmızı et dışında pek sevmem
Hmm ne yapsan o zaman kiz bimde yulafli ruseymli falan makarnalar var onlardan alip makarna salatası mi yapsan ki

Bişi çıktı ama bilemedim kii.. seninki gibi bi liste çıktı.. ortadakini mi yapıyoz??

Ben ortadakini yapim o zmn.. az kilo kaybı.. peki kaloriyi nasıl hesaplıyorsun?? Her istediğini yiyor musun? Börek makarna dahil..

Ben ortadakini yapim o zmn.. az kilo kaybı.. peki kaloriyi nasıl hesaplıyorsun?? Her istediğini yiyor musun? Börek makarna dahil..
Evet kuzum bende ortadaki bolume gore aliyom kalorilerimi
Valla herseyi yiyom abur cubur da yiyom makarna pilavda kuzum kalorimi aşmayım yeter dedim hic diyet modda degildim ama iyiki başlamışım valla zayıfladıkça motivem de geldi

Kalorini nasıl hesaplıyorsun.. program mı indirdin??

Hmm ne yapsan o zaman kiz bimde yulafli ruseymli falan makarnalar var onlardan alip makarna salatası mi yapsan ki
Ya k makarnaya bugün biri daha dedi ama sanırım her zman gelmiyormuş
Ben sondakini yapıyorum 5600 kalori haftalık açık oluyor yarım kilodan fazla

bugünkü menü
kahvaltı
1 simit 136
çeyrek ekmek
1 kızarmış patates 350
peynir 100
akşam 1 tabak taze fasulye150
4 y.k pilav200
yarom dilim sütlü irmik tatlısı170
2 salatalik 28 toplam 1300

1241 kalori hakkımı bugün ağzıma layık kullandım tamamiyle

Sabah okulda buğday patağı yedim
Öğle karnabahar kısırı minicik dilimlerde kek ve börek
Akşam da karnabahar yemeği yicem sanırım belki de gece ağır yaşamlar izleyemedim onu izlerken patlamış mısır yerim birazdan günü kapatırım

Bugun sali gununde kaybettim kiloyu goremedim tartida hala guzel bi eksim var ama salidan carsamba menusune gecinde hep arti geliyo olsun hedef haftada 1 kilo vermek cogu benimdir

Menum kalorim 1249
Sabah: bi parca köy yufkasi, 1 yumurta, yarim dilim peynir, 3 zeytin, 1 tatli kaşığı tahinpekmez, 2 lokma tereyagli bal
Ogle: 50 gr vanilyali , 90 gr çikolatalı dondurma , 1 kağıt helva bura 471 kalori
Aksam: 60 gr et, 3 kaşık pirinc pilavi, lahana salatası
Ara: şekersiz nescafe
Toplam 1246 kalori
Ve suan açımmmmmmmmmm

Cnm kalori az olabilir ama bu yediklerin seni tok tutuyo mu??

Cnm kalori az olabilir ama bu yediklerin seni tok tutuyo mu??
Canım gercekten sagliksiz beslenerek kilo veren biri gibi gorunmek beni cok üzüyo ben hep guzel beslenerek verdim kilolarimi krakerime kadar kendim yapardim ama bu aralar oyle degilim bıktım sıkıldım sanirim yemek istiyorum boyle sagliksiz seyleri de yoksa ben 1249 kaloriyle dolu dolu yer tok bi sekilde oturuyo olurdum suan ama açim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…