• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Ya ben de çok swverdim daha önce günde 2 kornet yiyerek 20 kf vermiştim ama unutmuşum tadını beğenmedim

afiyet olsun canım ton balığı tadı nasıl
Bende bayadir yemiyorum aslinda yedikce yiyesi geliyo insanin yoksa aklina bile gelmiyo bu yaz o hatayi yapmicam arada cok canim cekerse yicem:ruh:
Ben cok severim ton baligi canim gayet lezzetli yagini iyce süzdürüp oyle yiyorum:kk77:

Merhaba selincim
Nasilsin
Kilo vermeye devam mi??
Kurtulamadik şu kilolar dan bir türlü .bende aldim basimi gidiyorum valla .hergün sabah basliyorum Aksam a birakiyorum

Bende bayadir yemiyorum aslinda yedikce yiyesi geliyo insanin yoksa aklina bile gelmiyo bu yaz o hatayi yapmicam arada cok canim cekerse yicem:ruh:
Ben cok severim ton baligi canim gayet lezzetli yagini iyce süzdürüp oyle yiyorum:kk77:
Ya şeker yemeyince aramıyor insan ama dediğin gibi yedikçe yiyesi geliyor

Ben hiç yemedim ya merak da ediyorum ama balık da sevmem ama diyet için iyi olur diyorum kafamda deli sorular :D

Merhaba selincim
Nasilsin
Kilo vermeye devam mi??
Kurtulamadik şu kilolar dan bir türlü .bende aldim basimi gidiyorum valla .hergün sabah basliyorum Aksam a birakiyorum
Aaa marlin nasilsin kuzum:KK60: iyiyim ben valla cok guzel koruyodum kilomu ama hamile kalip dusuk yapinca yeme krizlerim bitmedi 59 a kadar çıktım :bicak: geri veriyorum şükür sen ne kadar aldin cok almamissindir insallah:skandal:

Ya şeker yemeyince aramıyor insan ama dediğin gibi yedikçe yiyesi geliyor

Ben hiç yemedim ya merak da ediyorum ama balık da sevmem ama diyet için iyi olur diyorum kafamda deli sorular :KK70:
Aynen oyle hergun canim dondurma cekiyodu:skandal:
Ben balik cok severim kizz:kk77: dene bakalim hosuna gidicek mi ben elim kadar ekmegin icini iyce aldim kabugu kaldi resmen sadece:D onun arasina koydum yedim:kk77:imm cok gizildi:kk77:

Aaa marlin nasilsin kuzum:KK60: iyiyim ben valla cok guzel koruyodum kilomu ama hamile kalip dusuk yapinca yeme krizlerim bitmedi 59 a kadar çıktım :bicak: geri veriyorum şükür sen ne kadar aldin cok almamissindir insallah:skandal:
Geçen sene bu zaman lar 52 kiloydum canım
Simdi 65 kilo falanim. Baya aldim :duduk::duduk:
Bir türlü Motive olup baslayamiyorum:kızgın:

Aynen oyle hergun canim dondurma cekiyodu:skandal:
Ben balik cok severim kizz:kk77: dene bakalim hosuna gidicek mi ben elim kadar ekmegin icini iyce aldim kabugu kaldi resmen sadece:KK70: onun arasina koydum yedim:kk77:imm cok gizildi:kk77:
Alacağım haftaiçi markete gidince merak ediyorum tadını.. salatasını filan da yaparım

Yarın misafir gelecek ıslak kek börek yapıcam ne yapmalıyım kendime sence

Geçen sene bu zaman lar 52 kiloydum canım
Simdi 65 kilo falanim. Baya aldim :duduk::duduk:
Bir türlü Motive olup baslayamiyorum:kızgın:
Ahh kuzum ya nasil ciktin o kilodan:kızgın: 52 cok guzel bi rakam :KK51: keske benim olsa:KK51: hemen basla canim takimlara falan gir istersen motive et kendini:eğlence:

İnşallah bir ara 1300 kalori üstüne çıkmamaya çalışıyordum ama çok işe yaramadı. Sanki 600 kalori yapmışsam anca verdiğimi hatırlıyorum. Bakalım nolacak.
Aa bende en guzel 1300 kalori aldigimda guzel kilo veriyorum kiz valla az yemek kilo verdirmiyo metabolizma yavasliyo en guzel dengeli yiyerek ac kalmadan kilo vermek

Alacağım haftaiçi markete gidince merak ediyorum tadını.. salatasını filan da yaparım

Yarın misafir gelecek ıslak kek börek yapıcam ne yapmalıyım kendime sence
Al kuzum oglen yedim baya tok tuttu beni bende salatayla da cok seviyorum :kk77:
Tavuk salatasi yapabilirsin az sehriyeli :kk77: yada bol yesillikli patates salatasi:kk77:

Al kuzum oglen yedim baya tok tuttu beni bende salatayla da cok seviyorum :kk77:
Tavuk salatasi yapabilirsin az sehriyeli :kk77: yada bol yesillikli patates salatasi:kk77:
Patatesi dışarda kahvaltıya para vermediğim sürece yememeye karar verdim :D tavuk da hiç sevmem kırmızı et dışında pek sevmem

Merhabalarrr:KK16: kalori sayımıyla 20 kilo vermis biri olarak kalori saymayi seviyorum ama belli bi sure sonra vucut alinan kaloriye alışıp kilo vermesi yavaşlayip durabiliyor:KK51: ama zigzag kalori alimiyla bu olay olmuyor:süslü:
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Bu siteden yas kilo boy hareketlilik durumuma gore kalori tablomu aldım guncel kilom 56.5 bakalim neler olucakkk:KK28: hedef duruma gore 52 51 belki 50:KK22:
Eki Görüntüle 2125200
Benim tablom bu:KK37: ortadaki yag yakimi bölümüne gore alıcam kalorilerimi:KK72: ve her hafta kiloma gore tablomu yenilicem siteden:kahve: başlıyorum :kahve: cuma görüşürüz kendim:KK53: artik bozmayim diye bunu yapmaliydim:KK70:

Kilo Tablomuz
Başlangıç tarihi 17 Mart 2018–başlangıç kilo—56,5–hedef—51

SekerPancarii SekerPancarii — 56,5 ••55.0
Başlangıç tarihi 19 Mart 2018– başlangıç kilo—71,2–hedef kilo—63
@SchonerDuft — 71,2
Geldim şeker pancarı :)) anlat hele :))

Geldim şeker pancarı :)) anlat hele :))
Ay valla nasil kilo verecegimi şaşırdıydim kiz 56 da kalmistim ac kalip diyet yapip 55 e iniyodum sonra yemeklere geri saldirip 56 oluyodum kac aydir bu döngü devam ettti yeter gayri dedim kalori sayimina basladim hic ac kalmadan ilk hafta 1 bucuk kilom gitti:halay: bu hafta ne kadar gidecek bakalim gidisat gayet guzel gorunuyo:KK70: o linke tiklayip yas boy kilo hareketlilik durumumu yazdim haretlilige az veya hic hareket yazdim yoksa cok fazla kalori veriyo gayet rahat bi diyet yapiyom valla herseyi yiyom:confused:sende dene istersen kiz:KK71:

Back