- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Regldendir canim iner insallah gerianladım cnm ben de artı çıktım ama regl oldum zaten dengelemeye başladım herşeyi bu hafta vereceğimede inanıyorum
Dun icin aslinda 1400kcaliriydi ama emzirdigim icin 200 kcal ustune ekledim 100de fazladan kacti :)Evet canim fazla ama sen tablonu yaptin mi ne kadar kalori verdi sanaSchonerDuft a da cok kalorili bi tablo vermisti
Biraz ihmal ediyorum gibi bende :)takımı ihmal etmezsin dimi
Aktiflik önemli kaptan aktif olmayanları diskalifiye ediyor bilgin olsunBiraz ihmal ediyorum gibi bende :)
Acikcasi cocukla pek vaktim olmuyo elimden geldigi kadar aktif olmaya calisiyorum
Selam canım afiyet olsun menü çok dengeliMenumkalorim 1249
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim beyaz ekmek, 1 yagda yumurta, 1 catal peynir, 3 zeytin, 1 lokma tereyağlı bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 1 tabak zeytinyagli bamya
Ara: 2 küçük cookiecok guzellll
Sekersiz nescafe
Ara: 10 gr fistik, 10 gr kuru uzum
Aksam: 4 kasik bulgur pilavi, 3 4 kasik yesil mercimek, 100 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 4 tane küçük havuc
Ara: 2 kasik yogurt tarcin zencefil zerdecalli
Toplam 1245 kalori
Sagol canim nasilsin napiyosunSelam canım afiyet olsun menü çok dengeli
Ne yapayım yollar mahvetti beni kendime gelemedim senden naberSagol canim nasilsin napiyosun
Döndün mu evine kuzum dinlen bol bolNe yapayım yollar mahvetti beni kendime gelemedim senden naber
Döndüm döndüm de kilom berbat diyorum yarın sıvı diyeti mi yapsam..Döndün mu evine kuzum dinlen bol bol
İyiyim bende kalori sayarak geciyo gunum1 bucuk kilo verdim ama goruntude cok farketti bence yiyerek verdigim icin yagdan gitti gibiiiiiiii
Menüye bak dolu dolu bende başlıcam diyorum ama bir güç gelmesi lazım banaMenumkalorim 1249
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim beyaz ekmek, 1 yagda yumurta, 1 catal peynir, 3 zeytin, 1 lokma tereyağlı bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 1 tabak zeytinyagli bamya
Ara: 2 küçük cookiecok guzellll
Sekersiz nescafe
Ara: 10 gr fistik, 10 gr kuru uzum
Aksam: 4 kasik bulgur pilavi, 3 4 kasik yesil mercimek, 100 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 4 tane küçük havuc
Ara: 2 kasik yogurt tarcin zencefil zerdecalli
Toplam 1245 kalori
Ayy uzun zaman sonra ilk defa bu kadar sürdürdüm diyetimi kuzum goruyon herseyi yiyom ve harika kilo gidiyoMenüye bak dolu dolu bende başlıcam diyorum ama bir güç gelmesi lazım bana
Olculerimi aldim canim cuma gunu ölçüyüm bakalim incelmis miyimDöndüm döndüm de kilom berbat diyorum yarın sıvı diyeti mi yapsam..
Süper valla resim çek ve ölçülerini al derim
Hadi bakalım sonucunu bekliyorum. Dışarda gözüm döndü açlıktan etiformun buğday pataklarından gördüm onlardan aldım yedim lif de yüksek görünüyorOlculerimi aldim canim cuma gunu ölçüyüm bakalim incelmis miyim
Bi vucudu soklamak iyi olur canim yap 1 gun istersen sonra normal diyete donersin
Ayy ben onu cok seviyorum kalorisi de azHadi bakalım sonucunu bekliyorum. Dışarda gözüm döndü açlıktan etiformun buğday pataklarından gördüm onlardan aldım yedim lif de yüksek görünüyor
Başta telafi yapayım sıvı takılayım dedim ama sınav haftam enerjim çok düşük günlerdir uyku da uyymuyordum bugün hakkım olan kaloriyi aldım 1200 küsürAyy ben onu cok seviyorum kalorisi de azneler yaptin bugun kalori mi sayiyosun normal diyet mi yapiyosun
İyi yapmissin canim sinavlar onemli halsiz birakma kendiniBaşta telafi yapayım sıvı takılayım dedim ama sınav haftam enerjim çok düşük günlerdir uyku da uyymuyordum bugün hakkım olan kaloriyi aldım 1200 küsür
sizi takip ediyorum .bu cuma da zayiflarsaniz ben de başlayacağım.İyi yapmissin canim sinavlar onemli halsiz birakma kendini
Allah zihin açıklığı versin
3 kslorin var domates ye marul yeMenumkalorim 999
Sabah: 1 tambugday unundan krep, 1 haslanmis yumurta, maydanoz, 2 tatli kaşığı labne
Ara: 2 küçük cookie, sekersiz nescafe
Ara: 1 paket altinbasak, şekersiz nescafe
Ara: 5 tane erik
Aksam: 100 gr yesil mercimekli bulgur pilavi, 70 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 1 minik kepekli galeta
Nescafe
Toplam 996 kalori
Cok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?