- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
Soylemem cuma günü soylicem kilomu suprizzz sen napiyon devam mi kalori saymayaKac oldun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soylemem cuma günü soylicem kilomu suprizzz sen napiyon devam mi kalori saymayaKac oldun canim
Sayiyorum canim ama tartilmiyorum ben nirmalde bu kadar kalorili yemiyordumSoylemem cuma günü soylicem kilomu suprizzz sen napiyon devam mi kalori saymaya
Devam canim ama tartilmadim korkuyorum normalde bu kadar kalorili olmuyordu benim bakalim bu hafta boyle devam mutfak temizledim ölüyorum yorgunluktanSoylemem cuma günü soylicem kilomu suprizzz sen napiyon devam mi kalori saymaya
Al kalorini canin kilo verdigini göreceksin az yemek degil duzenli yemek kilo verdiriyo kolay gelsin kuzum gezdim bende bugun pantolon aldim 2 dene 26 bedenDevam canim ama tartilmadim korkuyorum normalde bu kadar kalorili olmuyordu benim bakalim bu hafta boyle devam mutfak temizledim ölüyorum yorgunluktan
Off ben de 3 kilo daha versem alacam kot pantolon ya neyse bu hafta 58i gorecegim inanıyorumAl kalorini canin kilo verdigini göreceksin az yemek degil duzenli yemek kilo verdiriyo kolay gelsin kuzum gezdim bende bugun pantolon aldim 2 dene 26 beden
Gel tabiki canımMerhaba hanimlar bu yontem benimde kafama yatti :) araniza katilabilirmiyim ?
SekerPancarii 20kg ne kadar surede verdin ?
İnsallah canim hedefe bi kac kilo kala alir guzelce giyersinOff ben de 3 kilo daha versem alacam kot pantolon ya neyse bu hafta 58i gorecegim inanıyorum
Insallah canim ben kahvaltimi herzamanki.givi yaptum öğlen 1 lahmacun yedim aksamda cirba salata yogurt 1000 kalori yapmis 1200 filan almaliydim olmadi yine neyse ben normal yapayım bu haftaİnsallah canim hedefe bi kac kilo kala alir guzelce giyersin
Aa harika :))Gel tabiki canım
75 den 57 ye 8 9 ayda indim canim kalori sayarak sonra 1 sene korudum o kilomu memnun kalmayip geri indim 2 3 ayda 52 ye kadar 2 3 sene korudum 52 yi sonra hamile kalip düşük yapinca yeme krizlerimle 59 a kadar çıktım suan 55 kiloyum yine kalori sayarak 51 olcam insallah
Evet canim fazla ama sen tablonu yaptin mi ne kadar kalori verdi sana SchonerDuft a da cok kalorili bi tablo vermistiBu arada bendz bugun 1700kcal aldim biraz fazla sanirim :/
Canim onu kendini kontrol ederek anlayabilirsin mesela ben oglen abur cubur da tuketsem aksama birakmazsam guzel kilo veriyorum mesela dun kalorilerimin cogu aksama kaldi ve hic kilo veremedim hatta +100 dün sabahSekerPancarii canim ben 9da dondurma yedim 1200 kalori filan oldu ama dondurma zararli mi ya
takımı ihmal etmezsin dimiMerhaba hanimlar bu yontem benimde kafama yatti :) araniza katilabilirmiyim ?
SekerPancarii 20kg ne kadar surede verdin ?
1826 mı neydiEvet canim fazla ama sen tablonu yaptin mi ne kadar kalori verdi sana SchonerDuft a da cok kalorili bi tablo vermisti
anladım cnm ben de artı çıktım ama regl oldum zaten dengelemeye başladım herşeyi bu hafta vereceğimede inanıyorumCanim onu kendini kontrol ederek anlayabilirsin mesela ben oglen abur cubur da tuketsem aksama birakmazsam guzel kilo veriyorum mesela dun kalorilerimin cogu aksama kaldi ve hic kilo veremedim hatta +100 dün sabah
Ben ettim gibi demi buraya yaziyom hep listedeki fistiklar buraya her hafta kilonuzu yazin yeter takimda sohbet olsuntakımı ihmal etmezsin dimi
Demi kiz merak ediyom aslinda 1 hafta hic bozmadan kalorini alsan ne kadar vercen acaba1826 mı neydi