• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Devam canim ama tartilmadim korkuyorum normalde bu kadar kalorili olmuyordu benim bakalim bu hafta boyle devam mutfak temizledim ölüyorum yorgunluktan
Al kalorini canin kilo verdigini göreceksin az yemek degil duzenli yemek kilo verdiriyo:KK200: kolay gelsin kuzum gezdim bende bugun pantolon aldim 2 dene 26 beden:rolleyes:

Merhaba hanimlar bu yontem benimde kafama yatti :) araniza katilabilirmiyim ?
SekerPancarii SekerPancarii 20kg ne kadar surede verdin ?
Gel tabiki canım :KK31:
75 den 57 ye 8 9 ayda indim canim kalori sayarak sonra 1 sene korudum o kilomu memnun kalmayip geri indim 2 3 ayda 52 ye kadar :KK37: 2 3 sene korudum 52 yi sonra hamile kalip düşük yapinca yeme krizlerimle 59 a kadar çıktım suan 55 kiloyum yine kalori sayarak 51 olcam insallah:KK19:

İnsallah canim hedefe bi kac kilo kala alir guzelce giyersin:21:
Insallah canim ben kahvaltimi herzamanki.givi yaptum öğlen 1 lahmacun yedim aksamda cirba salata yogurt 1000 kalori yapmis 1200 filan almaliydim olmadi yine neyse ben normal yapayım bu hafta

Gel tabiki canım :KK31:
75 den 57 ye 8 9 ayda indim canim kalori sayarak sonra 1 sene korudum o kilomu memnun kalmayip geri indim 2 3 ayda 52 ye kadar :KK37: 2 3 sene korudum 52 yi sonra hamile kalip düşük yapinca yeme krizlerimle 59 a kadar çıktım suan 55 kiloyum yine kalori sayarak 51 olcam insallah:KK19:
Aa harika :))
Bende suan 58.8 kg dogumdan sonra 9kilo verdim ama 54-55kg olmak istiyorum
Senin boyun kac ?

SekerPancarii SekerPancarii canim ben 9da dondurma yedim 1200 kalori filan oldu ama dondurma zararli mi ya
Canim onu kendini kontrol ederek anlayabilirsin mesela ben oglen abur cubur da tuketsem aksama birakmazsam guzel kilo veriyorum mesela dun kalorilerimin cogu aksama kaldi ve hic kilo veremedim hatta +100 dün sabah

Dünkü menüm kalorim 1249
Kahvaltim: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 yagda yumurta, 2 zeytin , az peynir, 1 lokma tereyagli bal, 1 lokma tahinpekmez
Ara: 1 paket altinbasak
Ara: 4 tane hosbes
Aksam: 3 kasik bulgur pilavi, 100 gr haslanmis tavuk , yogurt
Ara: 2 hosbes, 1 kuru incir , 1 ceviz, nescafe
Ara: 2 avuc kraker
Ogleden sonra evde olmadigim icin bisey yiyemedim butun kalorilerim aksama kaldi o yuzden kilo veremedim :KK1:

Canim onu kendini kontrol ederek anlayabilirsin mesela ben oglen abur cubur da tuketsem aksama birakmazsam guzel kilo veriyorum mesela dun kalorilerimin cogu aksama kaldi ve hic kilo veremedim hatta +100 dün sabah
anladım cnm ben de artı çıktım ama regl oldum zaten dengelemeye başladım herşeyi bu hafta vereceğimede inanıyorum

Back