• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

3 kslorin var domates ye marul ye
Yemedim ay alisti midem açlığa iyiyimmm:eğlence: yarinki kahvaltının hayalini kuruyom:KK72: kavrulmus tahin siparis etmistik o geldi yarin onunla tahinpekmez yapcam nasil olcak bakalim agzim sulandi:confused: tahinpekmez aşığıyız biz ailecek:KK70:

Cok guzel verdim bu haftada cok memnunum ben bu diyetten canim kesin sonucu cuma gunu yazicamEn Büyük TÜRKİYE
1500 kalorilik günümün netleşmiş menüsü ile karşındayım :KK70: şu an 800e dayandı akşama kadar kaç olur Allah bilir :KK70:
Kalkınca 1 hurma 3 4 fındık ve badem ve Nescafe
Sabah
1 yumurta süt ve Lorlu kaşarlı omlet
Yarım kibrit kutusu peynir
Çay
1 minik sigara böreği
Öğle
Buğday patağı ve cornetto dondurma acayip ağır geldi dondurma bir daha asla yemem midem ağzımda resmen

Akşam
Karnabahar yemeği yoğurt salata
Arada da patlamış mısır kalorime göre

1500 kalorilik günümün netleşmiş menüsü ile karşındayım :KK70: şu an 800e dayandı akşama kadar kaç olur Allah bilir :KK70:
Kalkınca 1 hurma 3 4 fındık ve badem ve Nescafe
Sabah
1 yumurta süt ve Lorlu kaşarlı omlet
Yarım kibrit kutusu peynir
Çay
1 minik sigara böreği
Öğle
Buğday patağı ve cornetto dondurma acayip ağır geldi dondurma bir daha asla yemem midem ağzımda resmen

Akşam
Karnabahar yemeği yoğurt salata
Arada da patlamış mısır kalorime göre
Afiyet olsun canim dolu dolu menu:kk77: ay benimde canım dondurma cekmiyo degil yani:ruh:

Asla tavsiye etmem canım ssn bilirsin boşa alınan 260 kcal ve şeker yüklemesi
Ayy ben cok severim dondurma kiz gecen yaz her oglen yiyodum nerdeyse :bicak:ve kilomu da koruyodum hep 52 kiloydum ni guzeldi o gunler:deli: ama dogru diyon valla kilo almasam bile gobeklenmistim alıştırmamak lazim vücudu :dua:

MenumEn Büyük TÜRKİYEkalorim 1498:kk77: taktik degistirmece bugun alinan kalori 1300:sus: bu sabahki kilomu kaybetmek istemiyorum:dua:
Kahvalti: 1 kuru incir, 1 dilim ev yapimi keten tohumlu t.b.ekmegi, 5 ince dilim sucuklu 1 yumurta, 1 zeytin , 1 yemek kaşığı tahinpekmez
Ogle: 26 gr ekmek(1 dilim ekmek grminda yani) , 1 kutu ton baligi ve maydanozla sandviç
Ara: 2 kare sütlü çikolata
Aksam: 1 tabak tavuk aramoli noodle
Ara: 100 ml sütlü yesil çay
Ara: Sekersiz nescafe , 2 avuc kraker
Toplam 1300 kalori

Ayy ben cok severim dondurma kiz gecen yaz her oglen yiyodum nerdeyse :bicak:ve kilomu da koruyodum hep 52 kiloydum ni guzeldi o gunler:deli: ama dogru diyon valla kilo almasam bile gobeklenmistim alıştırmamak lazim vücudu :dua:
Ya ben de çok swverdim daha önce günde 2 kornet yiyerek 20 kf vermiştim ama unutmuşum tadını beğenmedim
MenumEn Büyük TÜRKİYEkalorim 1498:kk77: taktik degistirmece bugun alinan kalori 1300:sus: bu sabahki kilomu kaybetmek istemiyorum:dua:
Kahvalti: 1 kuru incir, 1 dilim ev yapimi keten tohumlu t.b.ekmegi, 5 ince dilim sucuklu 1 yumurta, 1 zeytin , 1 yemek kaşığı tahinpekmez
Ogle: 26 gr ekmek(1 dilim ekmek grminda yani) , 1 kutu ton baligi ve maydanozla sandviç
Ara: 2 kare sütlü çikolata
Aksam: 1 tabak tavuk aramoli noodle
Ara: 100 ml sütlü yesil çay
Ara: Sekersiz nescafe , 2 avuc kraker
Toplam 1300 kalori
afiyet olsun canım ton balığı tadı nasıl

Screenshot_20180328-193943.png

Back