- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Hayir canim gecen hafta cumartesi başlamıştım asil sonuc yarin belli olcak aslindaAaaaaaa bakmadımmmmm Yaa tam geçen hafta bugün mü başladın?
Yaaaa Harikasın harika hele dün neler yenmişsin ona rağmen eksi harikaEvett gelelim ne kadar verdiğime
Cumartesi kilom:56,5 —- kalorim 1384
Pazar kilom : 55,7—- kalorim 1258
Pazartesi kilom: 55,3 —- kalorim 1258
Salı kilom: 55,3 —- kalorim 1007
Çarşamba kilom: 54,9—- kalorim 1510
Perşembe kilom: 55,6—- kalorim 1258
Cuma kilom: 55,1 —- kalorim 1133
Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem
Evet canım isin sırrı kalori de demekkiYaaaa Harikasın harika hele dün neler yenmişsin ona rağmen eksi harika
Karışık yazmissin canim hangisini sabah yedin hangisi ogle aksam anlamadim ama pideden ne kadar yedin de 47 kalori oldu 1 dilim ekmek bile 67 kalori cok az yiyosun belki de ondan dolmuyodur sabah peynir zeytin tambugday ekmegi falan eklesen guzel olur bence doldurmak istiyosan tabi kalorini ben muhakkak dolduruyorum kalorimi ama ben zorlanmiyorum hemen doluyo kalorim1. gün yediklerim. haşlama yumurta =72 yogurt=112 pide=47 yarım muz 35.havuc 41.ceviz 33 marul 16.portakal 50.ispanak 100.bulgur pilavı 149.vezir parmağı 100 ayran 57 kalori toplam812
Canim sabahBasla kuzum gell ev simiti diyetkolikde 100 gr mi 255 kalori görünüyo
Zaten Diyetkolikde kasik hesapi falan var canım zorlanmazsin orta porsiyon simit diyo 255 kalori seninki de orta porsiyondur zaten bende tarti var ama cogu seyi goz karari hesapliyorumCanim sabah
simit ev yapimi ama bir ucgem peynir 3 ceri domates
Oglen iki.kucuk boy kıymasız karnıyarık patlicanin birimi yedim biri kaldi 1 kase yogurt
Aksam
Balik orta boy levrek
Salata
2 kucuk elma
Bende tarti yok kalori nasil hesapliycam pek bilmiyorum
Tamam canim. Indireyim onu bu hafta bu kalori hesaplayarak gideyim regl de olcam cumaya 58.9 gormek istiyorumZaten Diyetkolikde kasik hesapi falan var canım zorlanmazsin orta porsiyon simit diyo 255 kalori seninki de orta porsiyondur zaten bende tarti var ama cogu seyi goz karari hesapliyorum
İndir canim insallah guzel kilo verirsinTamam canim. Indireyim onu bu hafta bu kalori hesaplayarak gideyim regl de olcam cumaya 58.9 gormek istiyorum
Indirdim ama uye olmadan olmaz miİndir canim insallah guzel kilo verirsin
Ben uye oldum kuzum uyeliksiz istemiyosan yazio diye bi program var o da cok guzelIndirdim ama uye olmadan olmaz mi
Canim uye oldum ama ben bugun 1250 kalori almis görünüyorum mesela benim patlican kiymasizdi orda oyle bi secenek yoktu cuma 1100 almam gerekirmis ya nasil olcak simdi spor yapmam lazım demiBen uye oldum kuzum uyeliksiz istemiyosan yazio diye bi program var o da cok guzel
sabah uyaninca cevizli suKarışık yazmissin canim hangisini sabah yedin hangisi ogle aksam anlamadim ama pideden ne kadar yedin de 47 kalori oldu 1 dilim ekmek bile 67 kalori cok az yiyosun belki de ondan dolmuyodur sabah peynir zeytin tambugday ekmegi falan eklesen guzel olur bence doldurmak istiyosan tabi kalorini ben muhakkak dolduruyorum kalorimi ama ben zorlanmiyorum hemen doluyo kalorim
İlk gun ya bide daha onceden kalori hesaplamadiysan sana karışık gelebilir canim ben ilk once yiyecegim seyleri yazip sonra yiyorum yoksa fazla olabiliyo bi kac gune oturur kalori duzenlemen alışırsınCanim uye oldum ama ben bugun 1250 kalori almis görünüyorum mesela benim patlican kiymasizdi orda oyle bi secenek yoktu cuma 1100 almam gerekirmis ya nasil olcak simdi spor yapmam lazım demi
Valla ben egzersiz bölümününü kullanmıyorum canim yazmadim hic birbirne benzeyen sporlari yazabilirsinSekerPancarii canim cok soruyorum ama egzersiz de orda leslie yok ipi dakikasini mi hesaplayayim nasil yapicam
Menu guzel canim sen 800 küsür kalori almıştın bu menuyle demi naptin kalorini doldurdun mu yoksa sen az kalori mi alarak yapiyosun diyetini yani zigzag kaloriyi uyguluyo msn?sabah uyaninca cevizli su
kahvaltı
10 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pideden daha az ekmek
1 kase den az yogurt
ara
1 marul
yarım muz
yarım portakal
1 havuç
saat 4 bucuk aksam yemeği
yarım tabak yumurtali ıspanak
yarım tabak bulgur pilavı
1 küçük vezir parmagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?