• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Evett gelelim ne kadar verdiğime :KK37:
Cumartesi kilom:56,5 —- kalorim 1384
Pazar kilom : 55,7—- kalorim 1258
Pazartesi kilom: 55,3 —- kalorim 1258
Salı kilom: 55,3 —- kalorim 1007
Çarşamba kilom: 54,9—- kalorim 1510
Perşembe kilom: 55,6—- kalorim 1258
Cuma kilom: 55,1 —- kalorim 1133

Toparlayalim geçen hafta 56,5 le başladığım kalori sayımımda 1 hafta sonunda 55,1 e inerek 1,4 kilo verdim ve gayet rahat verdim normal diyetteyken daha sinirli ve acken bu sefer gayet guzel yiyerek verdim kilomu
Eleştirimse şu Çarşamba günü kalori gereksiz fazla bence 54,9 a inmisken geri çıkmak hosuma gitmedi salının kalorisi de cok az sanirim bu hafta carsambanin kalorisinden 100 kalori saliya eklicem oyle ilerlicem:kahve:
Yaaaa Harikasın harika hele dün neler yenmişsin ona rağmen eksi harika

Yaaaa Harikasın harika hele dün neler yenmişsin ona rağmen eksi harika
Evet canım isin sırrı kalori de demekki:halay: sagol kuzum daha hafif seyler yiyerek doldursam kalorimi eminim daha cok giderdi ama o zaman kendimi sıkarsam sonra bırakırım diye cok kasmadim yinede cok iyi gitti:eğlence:

1. gün yediklerim. haşlama yumurta =72 yogurt=112 pide=47 yarım muz 35.havuc 41.ceviz 33 marul 16.portakal 50.ispanak 100.bulgur pilavı 149.vezir parmağı 100 ayran 57 kalori toplam812

1. gün yediklerim. haşlama yumurta =72 yogurt=112 pide=47 yarım muz 35.havuc 41.ceviz 33 marul 16.portakal 50.ispanak 100.bulgur pilavı 149.vezir parmağı 100 ayran 57 kalori toplam812
Karışık yazmissin canim hangisini sabah yedin hangisi ogle aksam anlamadim ama pideden ne kadar yedin de 47 kalori oldu 1 dilim ekmek bile 67 kalori cok az yiyosun belki de ondan dolmuyodur sabah peynir zeytin tambugday ekmegi falan eklesen guzel olur bence doldurmak istiyosan tabi kalorini ben muhakkak dolduruyorum kalorimi ama ben zorlanmiyorum hemen doluyo kalorim

Basla kuzum gell ev simiti diyetkolikde 100 gr mi 255 kalori görünüyo :kk77:
Canim sabah
simit ev yapimi ama bir ucgem peynir 3 ceri domates

Oglen iki.kucuk boy kıymasız karnıyarık patlicanin birimi yedim biri kaldi 1 kase yogurt

Aksam
Balik orta boy levrek
Salata
2 kucuk elma
Bende tarti yok kalori nasil hesapliycam pek bilmiyorum

Canim sabah
simit ev yapimi ama bir ucgem peynir 3 ceri domates

Oglen iki.kucuk boy kıymasız karnıyarık patlicanin birimi yedim biri kaldi 1 kase yogurt

Aksam
Balik orta boy levrek
Salata
2 kucuk elma
Bende tarti yok kalori nasil hesapliycam pek bilmiyorum
Zaten Diyetkolikde kasik hesapi falan var canım zorlanmazsin orta porsiyon simit diyo 255 kalori seninki de orta porsiyondur zaten bende tarti var ama cogu seyi goz karari hesapliyorum

Zaten Diyetkolikde kasik hesapi falan var canım zorlanmazsin orta porsiyon simit diyo 255 kalori seninki de orta porsiyondur zaten bende tarti var ama cogu seyi goz karari hesapliyorum
Tamam canim. Indireyim onu bu hafta bu kalori hesaplayarak gideyim regl de olcam cumaya 58.9 gormek istiyorum

Ben uye oldum kuzum uyeliksiz istemiyosan yazio diye bi program var o da cok guzel
Canim uye oldum ama ben bugun 1250 kalori almis görünüyorum mesela benim patlican kiymasizdi orda oyle bi secenek yoktu cuma 1100 almam gerekirmis ya nasil olcak simdi spor yapmam lazım demi

Karışık yazmissin canim hangisini sabah yedin hangisi ogle aksam anlamadim ama pideden ne kadar yedin de 47 kalori oldu 1 dilim ekmek bile 67 kalori cok az yiyosun belki de ondan dolmuyodur sabah peynir zeytin tambugday ekmegi falan eklesen guzel olur bence doldurmak istiyosan tabi kalorini ben muhakkak dolduruyorum kalorimi ama ben zorlanmiyorum hemen doluyo kalorim
sabah uyaninca cevizli su
kahvaltı
10 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pideden daha az ekmek
1 kase den az yogurt
ara
1 marul
yarım muz
yarım portakal
1 havuç

saat 4 bucuk aksam yemeği
yarım tabak yumurtali ıspanak
yarım tabak bulgur pilavı
1 küçük vezir parmagi

Canim uye oldum ama ben bugun 1250 kalori almis görünüyorum mesela benim patlican kiymasizdi orda oyle bi secenek yoktu cuma 1100 almam gerekirmis ya nasil olcak simdi spor yapmam lazım demi
İlk gun ya bide daha onceden kalori hesaplamadiysan sana karışık gelebilir canim ben ilk once yiyecegim seyleri yazip sonra yiyorum yoksa fazla olabiliyo bi kac gune oturur kalori duzenlemen alışırsın

sabah uyaninca cevizli su
kahvaltı
10 gibi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim pideden daha az ekmek
1 kase den az yogurt
ara
1 marul
yarım muz
yarım portakal
1 havuç

saat 4 bucuk aksam yemeği
yarım tabak yumurtali ıspanak
yarım tabak bulgur pilavı
1 küçük vezir parmagi
Menu guzel canim sen 800 küsür kalori almıştın bu menuyle demi naptin kalorini doldurdun mu yoksa sen az kalori mi alarak yapiyosun diyetini yani zigzag kaloriyi uyguluyo msn?

Bugun 100 gr daha gitti ve tam 1 haftada 1,5 kilo vermis oldum:halay: ama onemli olan bu hafta bakalim bu hafta ne kadar gidecek benimm icin rekor oldu bu diyeti 1 hafta hic bozmadan yapmam:halay:uzun zamandir 3 gunden fazla diyetimi sürdüremiyodum:ruh:
Bugun tablomu yeniledim yeni kiloma gore 10 kalori düştü sadece:KK53:
Arada abur cubur krizleri basiyo ama dayaniyom:hasta:

Dünkü menum kalorim 1133
Sabah 1 kupa nescafe
35 dk stepper
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim t.b.ekmegi, 3 zeytin, bi parca peynir, 1 lokma tereyagli bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ara: 1 kuru incir , 4 tane bugday patlagi
Öğlen: 1 porsiyon acili noodle, 1 bardak ayran
Aksam: 1 tabak bamya yemegi, yogurt
Ara : 2 avuc kraker
Sekersiz nescafe
1130 kalori

Back