Yaaa ne guzelll seyler duyuyoruzbu sayfası açan bendim. ilk tedaviye başladığımda kafam da soru işaretleri vardı hastane ile ilgili. yapılan tedaviler sonuç vermedi zeynep kamil de daha sonra özel bi klinikte şimdi 4.5 yaşında olan kızımı aldım kucağıma. 2 sene önce kızımla beraber dondurulmuş embrolarımı transfer ettirdik ama onlar tutmadı. şimdi ise doğal yolla 3 aylık hamileyim:)) darısı sizlerin başına inşAllah
Yaaa ne guzelll seyler duyuyoruz
darısı isteyen herkesin başına inşAllah
2 aşılama denedim orada tutmadı ikisideAmin inşallah canım asılama tup denedındemı tutmadı hıc zeynep kamılde canım
bizim ki sebebsizdi. çikolata kistim vardı acil hamile kalmam gerekiyordu. sizin nedir raporun tanısı?Anladım cankm pekı bı sıkıntınız varmıydı sebepsız ınfertılemıydı. Sonra tupmu yaptırdın canım
Bızdede esımde sprem dusuklugu hareket ılerı dusuklugu canım asılama dosyamız acıldı salı gunu pazrtesıde adetımın 3gunu ultrsna gıtmıstım ulturoson kagıdına doktor pco yazdı galıba yumurtamamda sıkıntı var adet duzenımı falan sordu cunku. Sımdı adetım besıncı gunu ıle baslamam ıcın klomen verdı gunde bıtane ıcıyorum salı gunu ultrsna cagırdı bıdaha canım . Senın asılama pekı ıgneylemı oldubizim ki sebebsizdi. çikolata kistim vardı acil hamile kalmam gerekiyordu. sizin nedir raporun tanısı?
Bızdede esımde sprem dusuklugu hareket ılerı dusuklugu canım asılama dosyamız acıldı salı gunu pazrtesıde adetımın 3gunu ultrsna gıtmıstım ulturoson kagıdına doktor pco yazdı galıba yumurtamamda sıkıntı var adet duzenımı falan sordu cunku. Sımdı adetım besıncı gunu ıle baslamam ıcın klomen verdı gunde bıtane ıcıyorum salı gunu ultrsna cagırdı bıdaha canım . Senın asılama pekı ıgneylemı oldu
Amin ınsallah canım benım Allah razı olsun uyguluyoruz ılaclar ek kurler falan ınsallah sıfa olur banada. Takmamaya calısıyorum ama bıraz zor oluyor dusunmedennolmuyorRabbim tez zamanda aldırsın inşAllah kucağınıza yavrunuzu. kürler ile destekleyin kendinizi. incir , keçiboynuzu vs. evet iğneyle yapıldı. sabır gerektiren bir süreç ama sakın kafanıza takmayın herşey olacağına varır. stres yapmak tedaviye sıkıntı verebilir.
Amin ınsallah canım benım Allah razı olsun uyguluyoruz ılaclar ek kurler falan ınsallah sıfa olur banada. Takmamaya calısıyorum ama bıraz zor oluyor dusunmedennolmuyorBana neden acaba bu doktor klomen basladı anlamadım ben ya
Sence canım yumurtam buyumuse catlama ıgnesı yapıp normal hamılelıkmı bekler benden.Yoksa klomen kulanılıp yumurta buyuklugu ıyı olunca catlamama ıgnesı yapıp sonrasında asılama oluyormu? Ben hep ıgneyle asılama gordum burdakı forumlardapco için klomen başlamıştır. şimdi senin birden fazla yumurta oluşumun olabilir onun için en uygunu klomen.
Sence canım yumurtam buyumuse catlama ıgnesı yapıp normal hamılelıkmı bekler benden.Yoksa klomen kulanılıp yumurta buyuklugu ıyı olunca catlamama ıgnesı yapıp sonrasında asılama oluyormu? Ben hep ıgneyle asılama gordum burdakı forumlarda
Allah razı olsun vala canım cok sagol aynen ole klomen verdı kulan su gunler dedı sallı gunu ultrsna gelcen dedı bu kadar nasıl bırsey beklıyor benı suprız resmen malsfher ikisinide isteyebilir ama eşinde problem olduğu için büyük ihtimal yıkama yapıp aşılama yaparlar. ama senin 1 den fazla yumurtan oluşursa normal beraberlik önerebilir. hakkınız da hayırlısı olsun. çok bilgi veren bir kurum değildi zeynep kamil benim zamanımda. sanırım şimdi de çok açıklama yapmıyorlar
nasil gidiyor tedaviAllah razı olsun vala canım cok sagol aynen ole klomen verdı kulan su gunler dedı sallı gunu ultrsna gelcen dedı bu kadar nasıl bırsey beklıyor benı suprız resmen malsf
Ben beklemedeyim cnm asilamanin 9. gunu bugun bakalim onumizdeki hafta belli olucak sen neler yapiyorsunkızlar sonuc nedır ?
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?