- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Hayırlısı olsun canım sen infertilite ye mi gidiyorsun yoksa tüp bebek bölümüne mi birde sorun neydi bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim bende 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu hepsi şimdi 3. ve raporlu tüp bebek son hakkım bizde sorun eşimde hareket sorunu var bende de sorun var fakat önemli değil dedi doktor normal yolla hamile kalamayacagımı ve hareket sorununa çözüm olmadıgını tek çare tüp bebek oldugunu söyledi ama muhakkak çözümü vardır bence.. Kusura bakma lütfen biraz uzun oldu ama dolmuşum kafamda kuruyorum sürekli bu şekilde biraz olsun rahatlıyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazEvet hepsi hazır sadecee sonuçları almaya gidicez yani aşılama mı yoksa tüp bebekmi diye hayırlısıyla
Amin inşallah benim ilk aşılama olucak sandım ama son gidişte doktor rapor alıp eşinle gel dedi tup bebek dedi yinede bilmiyorum aşılama olmazsa tupe geçeriz dedi bu yuzden bende sabırsızlıkla beklıyorum önümüzdeki hafta belli olacak Rabbim gülerek girip gülerek çıkmayı nasıp etsin amin hepimizeHayırlısı olsun canım sen infertilite ye mi gidiyorsun yoksa tüp bebek bölümüne mi birde sorun neydi bi mahsuru yoksa öğrenebilir miyim bende 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu hepsi şimdi 3. ve raporlu tüp bebek son hakkım bizde sorun eşimde hareket sorunu var bende de sorun var fakat önemli değil dedi doktor normal yolla hamile kalamayacagımı ve hareket sorununa çözüm olmadıgını tek çare tüp bebek oldugunu söyledi ama muhakkak çözümü vardır bence.. Kusura bakma lütfen biraz uzun oldu ama dolmuşum kafamda kuruyorum sürekli bu şekilde biraz olsun rahatlıyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz❤
Amin inşallah canım inşallah gönül ister ki tedaviye başlamadan hamile kalalım inşallah rabbim yardımcımız olsunAmin inşallah benim ilk aşılama olucak sandım ama son gidişte doktor rapor alıp eşinle gel dedi tup bebek dedi yinede bilmiyorum aşılama olmazsa tupe geçeriz dedi bu yuzden bende sabırsızlıkla beklıyorum önümüzdeki hafta belli olacak Rabbim gülerek girip gülerek çıkmayı nasıp etsin amin hepimize
Amin inşallah ya hakkımızda hayırlısı olsunAmin inşallah canım inşallah gönül ister ki tedaviye başlamadan hamile kalalım inşallah rabbim yardımcımız olsun
Merhaba Bi soru sorucam da hani eş için sperme ve kan tahlili istiyorlar ya şimdi sperm tamamda özelde yapıcaz ama kan tahlili ne bölümü için istiyorsun dıyorlar aşılama tup bebek için dedim umarım yarın çözeriz, yoksa Zeynep Kamil den randevu aldk üroloji için kanda orda yaptıralım diyorum inşallah çok dolaitırmazlar demi uğraştırmazlar yanı cevap veririmisn teşekkür ederimAmin inşallah benim ilk aşılama olucak sandım ama son gidişte doktor rapor alıp eşinle gel dedi tup bebek dedi yinede bilmiyorum aşılama olmazsa tupe geçeriz dedi bu yuzden bende sabırsızlıkla beklıyorum önümüzdeki hafta belli olacak Rabbim gülerek girip gülerek çıkmayı nasıp etsin amin hepimize
Biz kan tahlilini araştırmada yaptırdık zeynep kamilden gereken evrakların listesini vermişlerdi onu getirdi eşim ama sperm tahlilini özelde yaptırmak zorunda kaldı çünkü 3 aya gün verdiler dediğin gibi inşallah uğraştırmazlar yaMerhaba Bi soru sorucam da hani eş için sperme ve kan tahlili istiyorlar ya şimdi sperm tamamda özelde yapıcaz ama kan tahlili ne bölümü için istiyorsun dıyorlar aşılama tup bebek için dedim umarım yarın çözeriz, yoksa Zeynep Kamil den randevu aldk üroloji için kanda orda yaptıralım diyorum inşallah çok dolaitırmazlar demi uğraştırmazlar yanı cevap veririmisn teşekkür ederim
İnşallah özelde nekadar acaba sperm test yaptırmak zaman kaybetmemek için hemen gitmek istiyorum, özelde sperm testi yaptıktan sonra oradan ne alıcaz belgemi sonuçmu ve kan tahlil eşim Zeynep Kamil de yapıcak randevu öglen verdiler acaba öglen yaparlarmı kan tstiniBiz kan tahlilini araştırmada yaptırdık zeynep kamilden gereken evrakların listesini vermişlerdi onu getirdi eşim ama sperm tahlilini özelde yaptırmak zorunda kaldı çünkü 3 aya gün verdiler dediğin gibi inşallah uğraştırmazlar ya
Özelde 200 tl ye yaptırdı eşim aynı gün sonuç çıkıyor sonucuda veriyorlar.. Öğlenden sonra kan alınmıyor diye biliyordum ama bi arayıp sorun isterseniz anadolu yakasında mı oturuyorsunuzİnşallah özelde nekadar acaba sperm test yaptırmak zaman kaybetmemek için hemen gitmek istiyorum, özelde sperm testi yaptıktan sonra oradan ne alıcaz belgemi sonuçmu ve kan tahlil eşim Zeynep Kamil de yapıcak randevu öglen verdiler acaba öglen yaparlarmı kan tstini
Ewet Anadolu randevu aldık eşimin öğleden sonra kan testi yaptırcaz zeynep kamilde inşallah uğrasmayızÖzelde 200 tl ye yaptırdı eşim aynı gün sonuç çıkıyor sonucuda veriyorlar.. Öğlenden sonra kan alınmıyor diye biliyordum ama bi arayıp sorun isterseniz anadolu yakasında mı oturuyorsunuz
İnşallah canım hayırlısıyla raporu bi çıkartsak gerisi kolayEwet Anadolu randevu aldık eşimin öğleden sonra kan testi yaptırcaz zeynep kamilde inşallah uğrasmayız
İnşallah ya hayırlısıİnşallah canım hayırlısıyla raporu bi çıkartsak gerisi kolay
İnşallah ya hayırlısıhakkımzda
Merhaba bugun bütün işlem bitti eşinle randevu al gel dediler yalnız infeetilite deki sekreter randevu alın gelin dedi doktorun eşim için imzaladı raporu doktora vrmedm istemedi sorun olurmu yoksa rapor bizde kalıyor en son alıyorlarmış kafama takıldı söylermsnCanım ne yaptınız işiniz halloldu mu bi sorun çıkmamıştır umarım halledilmiştir.
Raporu dosya açılırken getiriyorsun canım dosyanın içine koyuyorlar randevu hakkında bir bilgim yok yani çok oldu hatırlamıyorum sen ilk defa mı gittin birde üroloji raporundan bahsediyorsun değil miMerhaba bugun bütün işlem bitti eşinle randevu al gel dediler yalnız infeetilite deki sekreter randevu alın gelin dedi doktorun eşim için imzaladı raporu doktora vrmedm istemedi sorun olurmu yoksa rapor bizde kalıyor en son alıyorlarmış kafama takıldı söylermsn
Üroloji raporu evet ve ilk defa yaptırıyorumRaporu dosya açılırken getiriyorsun canım dosyanın içine koyuyorlar randevu hakkında bir bilgim yok yani çok oldu hatırlamıyorum sen ilk defa mı gittin birde üroloji raporundan bahsediyorsun değil mi
Aynen canım dosya açtıracağın zmn yanında getiriyorsunÜroloji raporu evet ve ilk defa yaptırıyorum
Dosya ne zaman açılıyor ve randevu al eşinle gel dediler ya, regl 5 gün sonra başlıyor ne zaman gidelim eşimle pekiAynen canım dosya açtıracağın zmn yanında getiriyorsun
O zmn sen bir sonra ki adetinle başlarsın rapor çıkarırsan çünkü şimdi gidersen rapor çıkartmak için 1 hafta sonra rapor çıkıyor senin adetin gelmiş oluyor o zamana kadarDosya ne zaman açılıyor ve randevu al eşinle gel dediler ya, regl 5 gün sonra başlıyor ne zaman gidelim eşimle peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?