Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu sayfası açan bendim. ilk tedaviye başladığımda kafam da soru işaretleri vardı hastane ile ilgili. yapılan tedaviler sonuç vermedi zeynep kamil de daha sonra özel bi klinikte şimdi 4.5 yaşında olan kızımı aldım kucağıma. 2 sene önce kızımla beraber dondurulmuş embrolarımı transfer ettirdik ama onlar tutmadı. şimdi ise doğal yolla 3 aylık hamileyim:)) darısı sizlerin başına inşAllah

bu sayfası açan bendim. ilk tedaviye başladığımda kafam da soru işaretleri vardı hastane ile ilgili. yapılan tedaviler sonuç vermedi zeynep kamil de daha sonra özel bi klinikte şimdi 4.5 yaşında olan kızımı aldım kucağıma. 2 sene önce kızımla beraber dondurulmuş embrolarımı transfer ettirdik ama onlar tutmadı. şimdi ise doğal yolla 3 aylık hamileyim:)) darısı sizlerin başına inşAllah
Yaaa ne guzelll seyler duyuyoruz

bizim ki sebebsizdi. çikolata kistim vardı acil hamile kalmam gerekiyordu. sizin nedir raporun tanısı?
Bızdede esımde sprem dusuklugu hareket ılerı dusuklugu canım asılama dosyamız acıldı salı gunu pazrtesıde adetımın 3gunu ultrsna gıtmıstım ulturoson kagıdına doktor pco yazdı galıba yumurtamamda sıkıntı var adet duzenımı falan sordu cunku. Sımdı adetım besıncı gunu ıle baslamam ıcın klomen verdı gunde bıtane ıcıyorum salı gunu ultrsna cagırdı bıdaha canım . Senın asılama pekı ıgneylemı oldu

Bızdede esımde sprem dusuklugu hareket ılerı dusuklugu canım asılama dosyamız acıldı salı gunu pazrtesıde adetımın 3gunu ultrsna gıtmıstım ulturoson kagıdına doktor pco yazdı galıba yumurtamamda sıkıntı var adet duzenımı falan sordu cunku. Sımdı adetım besıncı gunu ıle baslamam ıcın klomen verdı gunde bıtane ıcıyorum salı gunu ultrsna cagırdı bıdaha canım . Senın asılama pekı ıgneylemı oldu

Rabbim tez zamanda aldırsın inşAllah kucağınıza yavrunuzu. kürler ile destekleyin kendinizi. incir , keçiboynuzu vs. evet iğneyle yapıldı. sabır gerektiren bir süreç ama sakın kafanıza takmayın herşey olacağına varır. stres yapmak tedaviye sıkıntı verebilir.

Rabbim tez zamanda aldırsın inşAllah kucağınıza yavrunuzu. kürler ile destekleyin kendinizi. incir , keçiboynuzu vs. evet iğneyle yapıldı. sabır gerektiren bir süreç ama sakın kafanıza takmayın herşey olacağına varır. stres yapmak tedaviye sıkıntı verebilir.
Amin ınsallah canım benım Allah razı olsun uyguluyoruz ılaclar ek kurler falan ınsallah sıfa olur banada. Takmamaya calısıyorum ama bıraz zor oluyor dusunmedennolmuyor :( Bana neden acaba bu doktor klomen basladı anlamadım ben ya

Amin ınsallah canım benım Allah razı olsun uyguluyoruz ılaclar ek kurler falan ınsallah sıfa olur banada. Takmamaya calısıyorum ama bıraz zor oluyor dusunmedennolmuyor :KK43: Bana neden acaba bu doktor klomen basladı anlamadım ben ya

pco için klomen başlamıştır. şimdi senin birden fazla yumurta oluşumun olabilir onun için en uygunu klomen.

pco için klomen başlamıştır. şimdi senin birden fazla yumurta oluşumun olabilir onun için en uygunu klomen.
Sence canım yumurtam buyumuse catlama ıgnesı yapıp normal hamılelıkmı bekler benden.Yoksa klomen kulanılıp yumurta buyuklugu ıyı olunca catlamama ıgnesı yapıp sonrasında asılama oluyormu? Ben hep ıgneyle asılama gordum burdakı forumlarda

Sence canım yumurtam buyumuse catlama ıgnesı yapıp normal hamılelıkmı bekler benden.Yoksa klomen kulanılıp yumurta buyuklugu ıyı olunca catlamama ıgnesı yapıp sonrasında asılama oluyormu? Ben hep ıgneyle asılama gordum burdakı forumlarda

her ikisinide isteyebilir ama eşinde problem olduğu için büyük ihtimal yıkama yapıp aşılama yaparlar. ama senin 1 den fazla yumurtan oluşursa normal beraberlik önerebilir. hakkınız da hayırlısı olsun. çok bilgi veren bir kurum değildi zeynep kamil benim zamanımda. sanırım şimdi de çok açıklama yapmıyorlar:(

her ikisinide isteyebilir ama eşinde problem olduğu için büyük ihtimal yıkama yapıp aşılama yaparlar. ama senin 1 den fazla yumurtan oluşursa normal beraberlik önerebilir. hakkınız da hayırlısı olsun. çok bilgi veren bir kurum değildi zeynep kamil benim zamanımda. sanırım şimdi de çok açıklama yapmıyorlar:KK43:
Allah razı olsun vala canım cok sagol aynen ole klomen verdı kulan su gunler dedı sallı gunu ultrsna gelcen dedı bu kadar nasıl bırsey beklıyor benı suprız resmen malsf

kizlar zeynepkamilde asilama nasil oluyo spermi nasil aliolar ve ogun kackisi asilama yaptiriyo.spermler karisirmi acaba suan onu dusunuyorum labaratuvari nasil acaba.bende ocakta asilama yaptircam

Back
X