Bi sonraki adet için tekrar baştanmı başlıca o formdakilerı yapmaya eşimle gidim diyim 5 gün sonra regl başlıyor diğer ay için başlanılmı diye sorim boşta gitmek istemiyorum eşim çalısıyo denk getrmk zor oluyorO zmn sen bir sonra ki adetinle başlarsın rapor çıkarırsan çünkü şimdi gidersen rapor çıkartmak için 1 hafta sonra rapor çıkıyor senin adetin gelmiş oluyor o zamana kadar
Aynen canım bi görüş kolay değil sürekli git gel en azından işini garantiye alırsın onlar sana en dogru bilgiyi verirlerBi sonraki adet için tekrar baştanmı başlıca o formdakilerı yapmaya eşimle gidim diyim 5 gün sonra regl başlıyor diğer ay için başlanılmı diye sorim boşta gitmek istemiyorum eşim çalısıyo denk getrmk zor oluyor
İnşallah canım hayırlısıyla tesekkur ederim Allah razı olsunAynen canım bi görüş kolay değil sürekli git gel en azından işini garantiye alırsın onlar sana en dogru bilgiyi verirler
Yani Bi sonraki adet için baştan ultrason rahim filmi smear eşim sperm testi yapıcak oylrmı baştan mı başlıcaz nasıl olucak anlatr mısın çok üzüluyorm emekler boşa giderseAynen canım bi görüş kolay değil sürekli git gel en azından işini garantiye alırsın onlar sana en dogru bilgiyi verirler
Yok canım sperm tahlili smear falan onlara gerek yok 1 sene süresi var onların sadece kan ve ultrasyon isterler belki bu adetinde ama oda belki sen şimdi rapor çıkarttırırsan gerek kalmaz hem şöyle birsey var sana tüp bebek için gün verirler ama oda 2 3 ay sonraya üzülerek belirtmek istedim canım inşallah geç vermezlerde hemen başlarsın ama geç başlasanda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canımYani Bi sonraki adet için baştan ultrason rahim filmi smear eşim sperm testi yapıcak oylrmı baştan mı başlıcaz nasıl olucak anlatr mısın çok üzüluyorm emekler boşa giderse
Sorun değil sbır ederiz inşallah rapor nasıl çıkartıcam onuda unutuyorumYok canım sperm tahlili smear falan onlara gerek yok 1 sene süresi var onların sadece kan ve ultrasyon isterler belki bu adetinde ama oda belki sen şimdi rapor çıkarttırırsan gerek kalmaz hem şöyle birsey var sana tüp bebek için gün verirler ama oda 2 3 ay sonraya üzülerek belirtmek istedim canım inşallah geç vermezlerde hemen başlarsın ama geç başlasanda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım
İnşallah bakalım belki yarın gideizSenden istenilen evrakları tamamladığın zaman randevu alıp eşinle gittiğinde dosya açılıyor rapor çıkartmak için dosyayı saglık kuruluna bırakıyorsun daha sonra sana şu gün gel al diyorlar (en gec 1 haftada cıkıyor rapor) aldıgında ilaçlarını alıyorsun tüp bebek zamanı tedaviye başlıyorsun detaylı anlatırlar sana canım sen bi git bakalım hayırlısıyla inşallah
Tek başıma gitsem olmazmı eşim izin alamam diyor rapor için tek gitsem olmazmıİnşallah bakalım belki yarın gideiz
Yok canım tek olmaz ilk oldugu için eşinle gitmek zorundasın 2. ve 3. de gerek olmuyorTek başıma gitsem olmazmı eşim izin alamam diyor rapor için tek gitsem olmazmı
Tamam yarın mı gitsem yoksa pazartesi regl günüm ozamanmıYok canım tek olmaz ilk oldugu için eşinle gitmek zorundasın 2. ve 3. de gerek olmuyor
Anladım pztesi mi yoksa yarınmı gitsem pztesi ilk regl günümYok canım tek olmaz ilk oldugu için eşinle gitmek zorundasın 2. ve 3. de gerek olmuyor
Canım sana kagıt vermişler miydi orada birleyler yazıyor yani ilk defa rapor çıkardıgın için 4 doktora görünmen gerek anestezi, dahiliye, psikiyatri ve genel cerrah ve anestezi hariç diğer bölümlere randevu alıp gitmek gerekiyor saglık raporunu imzalatmak için . Birde ekg(kalp filmi) istiyorlar. Sen yarın bi git istersen detaylı bi öğren yani boş yere zaman kaybetmemiş olursunAnladım pztesi mi yoksa yarınmı gitsem pztesi ilk regl günüm
Bana bilgilendirme formu verdiler randevu alıp eşinle gel dediler bakalım olmazsa tek giderim çok karışık anestezi dahiliye VS bilmiyordumCanım sana kagıt vermişler miydi orada birleyler yazıyor yani ilk defa rapor çıkardıgın için 4 doktora görünmen gerek anestezi, dahiliye, psikiyatri ve genel cerrah ve anestezi hariç diğer bölümlere randevu alıp gitmek gerekiyor saglık raporunu imzalatmak için . Birde ekg(kalp filmi) istiyorlar. Sen yarın bi git istersen detaylı bi öğren yani boş yere zaman kaybetmemiş olursun
Ve çok uzakBana bilgilendirme formu verdiler randevu alıp eşinle gel dediler bakalım olmazsa tek giderim çok karışık anestezi dahiliye VS bilmiyordum
İnşallah hayırlısı Allah razı olsunAynen canım yorucu ama Allah yardım ediyor ilk raporda o şekilde diğer denemelerde öyle değil inşallah gerek kalmaz bütün bunlara hamile kalırsın canım seni çok iyi anlıyorum
Rica ederim ne demek güzel haberlerini bekliyorumİnşallah hayırlısı Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?