Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O zmn sen bir sonra ki adetinle başlarsın rapor çıkarırsan çünkü şimdi gidersen rapor çıkartmak için 1 hafta sonra rapor çıkıyor senin adetin gelmiş oluyor o zamana kadar
Bi sonraki adet için tekrar baştanmı başlıca o formdakilerı yapmaya eşimle gidim diyim 5 gün sonra regl başlıyor diğer ay için başlanılmı diye sorim boşta gitmek istemiyorum eşim çalısıyo denk getrmk zor oluyor

Aynen canım bi görüş kolay değil sürekli git gel en azından işini garantiye alırsın onlar sana en dogru bilgiyi verirler

Aynen canım bi görüş kolay değil sürekli git gel en azından işini garantiye alırsın onlar sana en dogru bilgiyi verirler
Yani Bi sonraki adet için baştan ultrason rahim filmi smear eşim sperm testi yapıcak oylrmı baştan mı başlıcaz nasıl olucak anlatr mısın çok üzüluyorm emekler boşa giderse

Yani Bi sonraki adet için baştan ultrason rahim filmi smear eşim sperm testi yapıcak oylrmı baştan mı başlıcaz nasıl olucak anlatr mısın çok üzüluyorm emekler boşa giderse
Yok canım sperm tahlili smear falan onlara gerek yok 1 sene süresi var onların sadece kan ve ultrasyon isterler belki bu adetinde ama oda belki sen şimdi rapor çıkarttırırsan gerek kalmaz hem şöyle birsey var sana tüp bebek için gün verirler ama oda 2 3 ay sonraya üzülerek belirtmek istedim canım inşallah geç vermezlerde hemen başlarsın ama geç başlasanda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın canım

Sorun değil sbır ederiz inşallah rapor nasıl çıkartıcam onuda unutuyorum

Senden istenilen evrakları tamamladığın zaman randevu alıp eşinle gittiğinde dosya açılıyor rapor çıkartmak için dosyayı saglık kuruluna bırakıyorsun daha sonra sana şu gün gel al diyorlar (en gec 1 haftada cıkıyor rapor) aldıgında ilaçlarını alıyorsun tüp bebek zamanı tedaviye başlıyorsun detaylı anlatırlar sana canım sen bi git bakalım hayırlısıyla inşallah

İnşallah bakalım belki yarın gideiz

Anladım pztesi mi yoksa yarınmı gitsem pztesi ilk regl günüm
Canım sana kagıt vermişler miydi orada birleyler yazıyor yani ilk defa rapor çıkardıgın için 4 doktora görünmen gerek anestezi, dahiliye, psikiyatri ve genel cerrah ve anestezi hariç diğer bölümlere randevu alıp gitmek gerekiyor saglık raporunu imzalatmak için . Birde ekg(kalp filmi) istiyorlar. Sen yarın bi git istersen detaylı bi öğren yani boş yere zaman kaybetmemiş olursun

Bana bilgilendirme formu verdiler randevu alıp eşinle gel dediler bakalım olmazsa tek giderim çok karışık anestezi dahiliye VS bilmiyordum

Aynen canım yorucu ama Allah yardım ediyor ilk raporda o şekilde diğer denemelerde öyle değil inşallah gerek kalmaz bütün bunlara hamile kalırsın canım seni çok iyi anlıyorum

Merhaba bugun gittik hastaneye yalnız boş geldik eşimle 1 sene imam nikahlı evliyim 9ayda resmi olarak maalesef bir sene olmayana kadar bakmayız dediler mayısta gelin dediler birkaç test baştan yapıcaz dediler çok üzüldğm

merhaba
yapacagim bir calisma icin bana örnek tüp bebek islemleriyle ilgili bir fatura lazim. bana yardimci olabilirmisinizi? hasta ile ilgili biligler tabiki silinebilir anonym sekilde bir örnek olabilir. yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…