- 29 Kasım 2017
- 47
- 5
- 6
- 34
acele etme canim adet zamanin gecsin 20gun falan oyle ic sokturucuyu .bende bekliodum adet olmayi sokturucu almayi hamile oldugumu ogrendim .rapor bi haftaya cikio verirken onlar soyluyolar sugun gelip alabilirsin die
Canım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurMerhaba arkadaşlar bende Zeynep kamile gidiyorum şuan yardımcı olurmusunuz bana verilen tüm formları yaptım belgelerinde hazırladım sadece son kan testi kaldı, ama bana hiç sonuç vermediler en son eşinle birlikte randevu al gel dediler doğrumu yapıyorum bilgisi olan var mı acaba?
Amin tüp bebek yada aşılama süresi ne kadar sürer acaba tesekkur ederimCanım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Canım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Canım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Amin canm inşallahCanım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Yumurtalıkların gelişimine göre değişiyor canım yani 15 gün tedavi süreci oluyor. Aşılamada transferden 15 gün sonra sonucu öğreniyorsun tüp bebekte ise 12 gün sonra sonuç öğreniyorsun yani hemen hemen 1 ayı buluyor tedavi süreciAmin tüp bebek yada aşılama süresi ne kadar sürer acaba tesekkur ederim
Son Bi soru hani eşin kan tahlili ve sperm testi istiyorlar ya, eşim özelde yapsa ben götürsem hastaneye kabul ederlermi sonra eşimle tekrar gidicez çalıştığından eşim izin alamıyor tesekkur ederimYumurtalıkların gelişimine göre değişiyor canım yani 15 gün tedavi süreci oluyor. Aşılamada transferden 15 gün sonra sonucu öğreniyorsun tüp bebekte ise 12 gün sonra sonuç öğreniyorsun yani hemen hemen 1 ayı buluyor tedavi süreci
Amin inşallah canımTesekkur ederim Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aynen kabul ediyorlar bizde öyle yaptıktır olacagını söylediler yanlız üroloji raporunu onaylatmak için zeynep kamile gitmek gerekiyor sanırım bu üroloji raporu tüp bebek içinSon Bi soru hani eşin kan tahlili ve sperm testi istiyorlar ya, eşim özelde yapsa ben götürsem hastaneye kabul ederlermi sonra eşimle tekrar gidicez çalıştığından eşim izin alamıyor tesekkur ederim
Ürolojiye gidecek eşin o doktor onaylıcak canım ztn gittiğinde söylerler eksik evraklar varsa ztn raporu çıkartmaya gittiğinde 1 haftada cıkıyor sonrasında da regli zamanı başlıyorsun inşallah başka eksik evrak çıkartmazlar da uğraştırmazlar.. Nüfus kayıt örneği falan cıkartmışmıydınızÜroloji raporu derken onu nereden alıp onaylattırıcaz
Evet hepsi hazır sadecee sonuçları almaya gidicez yani aşılama mı yoksa tüp bebekmi diye hayırlısıylaÜrolojiye gidecek eşin o doktor onaylıcak canım ztn gittiğinde söylerler eksik evraklar varsa ztn raporu çıkartmaya gittiğinde 1 haftada cıkıyor sonrasında da regli zamanı başlıyorsun inşallah başka eksik evrak çıkartmazlar da uğraştırmazlar.. Nüfus kayıt örneği falan cıkartmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?