Canım varmı belırtıAgzindan bal damliyor cnm rabbim sesini duysun insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım varmı belırtıAgzindan bal damliyor cnm rabbim sesini duysun insallah![]()
Kasiklarim arada sanciyor cnm goguslerim aciyor ve de surekli wc ye gidiyorum bilmiyorum da bunlar belirti mi adet zamanida oluyor cunku gogus agrisi ve kasik agrisi ayirt edemiyorum artik belirtide aramamaya calisiyorum aslinda her ay kendimi dinliyorum belirti var mi diye sonra regl supriz yapiyor bana bakalim artik pazartesi belli olur sen ne yaptin islemler nasil gidiyorCanım varmı belırtı
Ama hep sonucta normal yola deneme oldu bu asılama ya belkı tutmustur canım adetın gectımı pekı bende adetı beklıyorum daha canımKasiklarim arada sanciyor cnm goguslerim aciyor ve de surekli wc ye gidiyorum bilmiyorum da bunlar belirti mi adet zamanida oluyor cunku gogus agrisi ve kasik agrisi ayirt edemiyorum artik belirtide aramamaya calisiyorum aslinda her ay kendimi dinliyorum belirti var mi diye sonra regl supriz yapiyor bana bakalim artik pazartesi belli olur sen ne yaptin islemler nasil gidiyor
Insallah cnm insallah tutmustur internetten hesaplamama gore bugun yarin olmam gerekiyor sendende guzel haberler bekliyorum cnm insallah burda guzel haberlerimizi veririz hepimiz rabbim gonlumuze gore versinAma hep sonucta normal yola deneme oldu bu asılama ya belkı tutmustur canım adetın gectımı pekı bende adetı beklıyorum daha canım
İnşallah canım benım sen sımdı pazrtesı zeynep kamıle gdıpmı vercen kan hemen cıkıyomuymus sonuc acabaInsallah cnm insallah tutmustur internetten hesaplamama gore bugun yarin olmam gerekiyor sendende guzel haberler bekliyorum cnm insallah burda guzel haberlerimizi veririz hepimiz rabbim gonlumuze gore versin
Evt cnm zeynep kamile gidicem cikiyor sanirim 1 saatte ben baska hastanede de vermistim kan 1 saatte cikmisti sonucumİnşallah canım benım sen sımdı pazrtesı zeynep kamıle gdıpmı vercen kan hemen cıkıyomuymus sonuc acaba
Ay hadınınsallah canım senden haber beklıyor olcam yarın hayırlısı ıle guzel haberler alcazEvt cnm zeynep kamile gidicem cikiyor sanirim 1 saatte ben baska hastanede de vermistim kan 1 saatte cikmisti sonucum
Insallah cnm benim Allah razi olsunAy hadınınsallah canım senden haber beklıyor olcam yarın hayırlısı ıle guzel haberler alcaz
Size yıkama sonrasınsprem test sonucunu verdılermı canım verıyolarmı bıde tanı asılama olunca dırek kaldırdılarmı senıAy hadınınsallah canım senden haber beklıyor olcam yarın hayırlısı ıle guzel haberler alcaz
Yok cnm vermediler sperm sonucunu asilama sonrasi 10-15 dk yatiriyorlarSize yıkama sonrasınsprem test sonucunu verdılermı canım verıyolarmı bıde tanı asılama olunca dırek kaldırdılarmı senı
Naptın canım verdınmı kanYok cnm vermediler sperm sonucunu asilama sonrasi 10-15 dk yatiriyorlar
Adetın ucuncu gunu veya 2gunu cagırıyolar ya canım Altanmı muane karındanmıInsallah cnm benim Allah razi olsun
Alttan cnmAdetın ucuncu gunu veya 2gunu cagırıyolar ya canım Altanmı muane karındanmı
Verdim cnm asilamam tutmadiNaptın canım verdınmı kan
Sen ne zmn gideceksin cnmAdetın ucuncu gunu veya 2gunu cagırıyolar ya canım Altanmı muane karındanmı
Oy kuzum benım olsun vardır bundada hayır belkıde aynı zamana denk gelırız canım ben dun aksam adet oldum yarın mı gıtsem carsanbamı acaba onu dusunuyorum sen bıdaha ne zaman adet olucan canımSen ne zmn gideceksin cnm
Bende o kadar mesela bosa umranıye dvlete gıtım ama demekkı herseyde bı hayır vardır canım sprem orneklerınız nasıl tatlım sızın cokmu dusukVerdim cnm asilamam tutmadiadetin 2. gunu gidecegim tekrardan baslicaz tedaviye
Dogru soyluyorsun cnm aglamak falan care degil insallah ikimizin ayni anda tutar rabbim izin verirse ben adet oldum cnm yarin gidicem 2. gun oluyor yarin yarin 3. gunse git benceOy kuzum benım olsun vardır bundada hayır belkıde aynı zamana denk gelırız canım ben dun aksam adet oldum yarın mı gıtsem carsanbamı acaba onu dusunuyorum sen bıdaha ne zaman adet olucan canım
Aynen cnm cok haklisin zamani degil demek ki sperm hareketsizligi var cnm bende bi sorun yokmus doktor oyle dedi ama rabbim vermeyince olmuyor isteBende o kadar mesela bosa umranıye dvlete gıtım ama demekkı herseyde bı hayır vardır canım sprem orneklerınız nasıl tatlım sızın cokmu dusuk