- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34
Sımdı butun herseyını yaptırınca tekrar ıntertılıyemı basvuru yaptınAdetim 22 faln canim evt ilk asilamam
Cnm eger diger evraklarda hazirsa sadece kan ve ultrasyon yapilinca ertesi gun kan sonucunu alirsin dosyan acilir bir daha ki adetinin 2. gunu asilama tedavisine baslatir sanirim doktorunAy canım ınsallah gelmez kırmızılar Anladım canım benım bı adetlı kanla ultrosonum kaldı onları yaptırınca bıdakı ayamı kalıuorum yanı
Sımdı butun herseyını yaptırınca tekrar ıntertılıyemı basvuru yaptın
Insallah cnmAy canım ınsallah gelmez kırmızılar Anladım canım benım bı adetlı kanla ultrosonum kaldı onları yaptırınca bıdakı ayamı kalıuorum yanı
Benımde suan adetlı kan ve ultrson kaldı yarında smear gostercem sonucu canım sen zaman vercenbenimde sadece kan ve ultrason kaldi oda bi sene gectihi icin
Evt cnm esinle birlikte gidiyorsun dosya actirmak icinSımdı butun herseyını yaptırınca tekrar ıntertılıyemı basvuru yaptın
Ay inşallah kanla smear ve ultrsnda problem cıkmazda tez ılerler tedavım yarınkı smeardan korkuyorum hsgde rahım sekıl bozuklugu var gıbı dedıydıCnm eger diger evraklarda hazirsa sadece kan ve ultrasyon yapilinca ertesi gun kan sonucunu alirsin dosyan acilir bir daha ki adetinin 2. gunu asilama tedavisine baslatir sanirim doktorun
Tamam canım ınsallah o gunler gelır hayırlısı ıleEvt cnm esinle birlikte gidiyorsun dosya actirmak icin
Ayy cnm bnm insallah birsey yoktur hizli ilerler tedavi insallah hep birlikte guzel haberleri veririz burda rabbim hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin insallahAy inşallah kanla smear ve ultrsnda problem cıkmazda tez ılerler tedavım yarınkı smeardan korkuyorum hsgde rahım sekıl bozuklugu var gıbı dedıydı
Insallah canimcimTamam canım ınsallah o gunler gelır hayırlısı ıle
Amin inşallah canım guzel haberı senden alcaz ınsallah emınımAyy cnm bnm insallah birsey yoktur hizli ilerler tedavi insallah hep birlikte guzel haberleri veririz burda rabbim hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Agzindan bal damliyor cnm rabbim sesini duysun insallahAmin inşallah canım guzel haberı senden alcaz ınsallah emınım
İnşallah canım benımAgzindan bal damliyor cnm rabbim sesini duysun insallah
Yaptırdım canım onu gosterdıudım o hemen 2gun sonra cıkıyor sonuc ya gıdıp gostermıstımsadece smear mi yaptirdin vajinal kultur yaptirmadinmi
Sen naptın verdınmı canımsadece smear mi yaptirdin vajinal kultur yaptirmadinmi
Cok sevindim cnm hadi insallah asilama zamanida gelir cabucakTemiz cıktı smearde kızlar gerı kaldı ultrson ve kanlar ınsallah
Insallah canım benım Allah razı olsunCok sevindim cnm hadi insallah asilama zamanida gelir cabucak
Canım naptınn varmı belırtıInsallah canım benım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?