Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay canım ınsallah gelmez kırmızılar Anladım canım benım bı adetlı kanla ultrosonum kaldı onları yaptırınca bıdakı ayamı kalıuorum yanı
Cnm eger diger evraklarda hazirsa sadece kan ve ultrasyon yapilinca ertesi gun kan sonucunu alirsin dosyan acilir bir daha ki adetinin 2. gunu asilama tedavisine baslatir sanirim doktorun

Cnm eger diger evraklarda hazirsa sadece kan ve ultrasyon yapilinca ertesi gun kan sonucunu alirsin dosyan acilir bir daha ki adetinin 2. gunu asilama tedavisine baslatir sanirim doktorun
Ay inşallah kanla smear ve ultrsnda problem cıkmazda tez ılerler tedavım yarınkı smeardan korkuyorum hsgde rahım sekıl bozuklugu var gıbı dedıydı

Ay inşallah kanla smear ve ultrsnda problem cıkmazda tez ılerler tedavım yarınkı smeardan korkuyorum hsgde rahım sekıl bozuklugu var gıbı dedıydı
Ayy cnm bnm insallah birsey yoktur hizli ilerler tedavi insallah hep birlikte guzel haberleri veririz burda rabbim hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…